Dánové vyřadili Bendtnera z reprezentace

Dánský útočník Nicklas Bendtner byl za řízení pod vlivem alkoholu vyřazen na šest měsíců z reprezentace. V kvalifikaci o postup na mistrovství světa tak vynechá minimálně tři zápasy včetně duelu proti České republice 22. března v Olomouci.

Bendtner mimo hru, chybět může až tři měsíce

Hodně složitou roli bude mít ve druhé polovině letošní sezony Nicklas Bendtner. Dánský útočník hostuje z Arsenalu v Juventusu, kde nemá jisté místo v základní sestavě. A vinou zranění se do v ní neusadí ani v nejbližších měsících...

Bendtner chce v Juventusu víc hrát. Quagliarella zůstává

Nicklas Bendtner si své působení v Juventusu jistě představoval jinak. Dosud odehrál pouhopouhých 26 minut, a tak jeho agent varuje, že pokud nezačne útočník nastupovat častěji, může odejít. Naopak setrvat v Turíně stoprocentně hodlá Fabio Quagliarella, který musel vysvětloval slova o Zdeňku Zemanovi.

Bendtner je v Juventusu nadšený, přestože zatím nehraje

Nicklas Bendtner zatím v dresu Juventusu zasáhl do jediného zápasu, přesto si hostování v Turíně nemůže vynachválit. Dánský útočník oceňuje tréninkové metody, díky kterým se cítí stále lépe. Kmenový hráč Arsenalu by rád zůstal v Juventusu co nejdéle.

Dánský útočník Bendtner odchází na hostování do Juventusu

Dánský reprezentační útočník Nicklas Bendtner stráví zbytek této sezóny na hostování v Juventusu. Turínský klub bude mít na konci ročníku právo čtyřiadvacetiletého hráče z londýnského Arsenalu za pět milionů eur vykoupit.

Bendtner se odvolal proti trestu, chce hrát proti Čechům

Dánský fotbalista Nicklas Bendtner se odvolal proti zákazu startu v jednom soutěžním utkání, který mu UEFA udělila za nedovolenou reklamu v zápasu mistrovství Evropy s Portugalskem. Odvolací komise se sejde 27. srpna. Útočník doufá, že s žádostí o zrušení trestu uspěje.

Song chce zůstat v Arsenalu, Bendtner naopak vyhlíží odchod

Kolem Alexandra Songa se v posledních dnech začalo hlasitě spekulovat o jeho možném odchodu do Barcelony, sám kamerunský záložník ale hodlá i nadále působit v londýnském Arsenalu. To už neplatí o jeho spoluhráči Nicklasi Bendtnerovi, který jedná s několika zájemci...

Bendtner řeší budoucnost, jeho agent zatím nechce spekulovat

Nicklas Bendtner si bude moci vybírat, se kterým klubem spojí další část své kariéry. 24letý dánský útočník před rokem odešel z Arsenalu na roční hostování do Sunderlandu, nyní se vrátil zpět do londýnského klubu a jeho agent se dal do práce...

Bendtner přijde o kvalifikaci s ČR

UEFA potrestala dánského útočníka Nicklase Bendtnera za nedovolenou reklamu v zápasu mistrovství Evropy s Portugalskem pokutou 100 tisíc eur (asi 2,5 milionu korun) a zákazem startu v jednom soutěžním utkání. Jelikož Dánsko už z turnaje vypadlo, trest se mu přenese do kvalifikace mistrovství světa 2014, v níž Dánsko na úvod vyzve 8. září Českou republiku.

Kde bude hrát Bendtner? V Dortmundu či Hamburku nejspíš ne

Nicklas Bendtner je blízko odchodu z Arsenalu. Klub s ním nepočítá a dánský útočník se ani neúčastní asijského turné. Zatím není vůbec jasné, kde bude Bendtner hrát. Podle anglických médií má spoustu zájemců, nově se k nim přiřadil Hamburk.

Almunia a Bendtner jsou na odchodu z Arsenalu

Španělský brankář Manuel Almunia a dánský útočník Nicklas Bendtner jsou na odchodu z Arsenalu. Anglický tým s dvojicí hráčů nepočítá pro své předsezonní turné po Asii. Oba fotbalisté už podle informací BBC jednají s potenciálními zaměstnavateli.

Jsem stoprocentně rozhodnut odejít, říká Bendtner

Nicklas Bendtner dlouhodobě nepatří do základní sestavy Arsenalu a po sedmi letech pravděpodobně londýnský klub opustí. Dánský reprezentační útočník se nechal slyšet, že už nechce zažít sezónu podobnou té upylnulé a v létě hodlá změnit působiště...

Bendtner chce opustit Arsenal

Nicklas Bendtner v létě dost možná odejde z Arsenalu. Útočníkův agent a otec Thomas prohlásil, že se dánský reprezentant už před časem rozhodl pro změnu dresu.

Wenger věří Bendtnerovi: Právě on by mohl rozhodnout

Nicklas Bendtner sice nepatří k evropským útočným hvězdám, právě na něj ale bude celý Arsenal spoléhat při odvetném utkání čtvrtfinále Ligy mistrů v Barceloně. Kvůli početné marodce je z mladého Dána klíčový hráč Gunners a manažer Arsene Wenger věří, že Bendtner může rozhodnout o postupu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele