Arteta si kvůli zranění kotníku už v této sezoně nezahraje

Pro Španěla Mikela Artetu skončila kvůli zranění sezona. Spoluhráče Tomáše Rosického ze záložní řady Arsenalu vyřadí ze hry poškození vazů v kotníku. Manažerovi Arsenalu Arsene Wengerovi tak rostou před důležitým zápasem proti Chelsea starosti se sestavou.

Arteta: Můj přestup do Arsenalu byl nejlepším řešením pro všechny

Záložník Mikel Arteta, jenž se v závěru přestupového období upsal na čtyři roky londýnskému Arsenalu, cítí, že udělal správný krok. Podle svých slov totiž pomohl nejenom sobě, ale také Evertonu, který se údajně nacházel v situaci, kdy byl přinucen někoho prodat.

Benayoun a Arteta dalšími novými tvářemi v kabině Arsenalu

Yossi Benayoun se těsně před vypršením přestupního termínu stal další novou posilou v Arsenalu. Izraelský záložník nefiguroval v dalších plánech Chelsea a na Emirates Stadium přichází na hostování. Další posilu pak manažer Arsene Wenger získal v Evertonu...

Arteta: Hlavní je, že jsme udrželi hvězdy

V modré části Liverpoolu to je už tisíckrát ohraná písnička, ale Mikel Arteta ji před novou sezonou opět "zazpíval". Uvědomuje si obavy fanoušků, že Everton přes léto ještě neposílil, ale zdůrazňuje malé finanční prostředky, které Toffees mají. Zároveň kvituje, že se klubu daří udržet největší hvězdy...

Arteta: Moyes je již nyní ve městě legendou

Hodně nabitý program má v neděli Premier League. Hraje se několik prestižních derby a jedno takové se uskuteční i u řeky Mersey, kde Everton přivítá Liverpool. Toffees se budou snažit o první double nad Reds od roku 1985. Domácí hvězda Mikel Arteta očekává skvělý zápas a vyzdvihuje Davida Moyese.

Arteta velí: Musíme konečně vyhrát

Everton se z loňska nepoučil a i letošní sezónu zahájil mizerně. Z pěti zápasů získali Toffees pouhé dva body a v Premier League se topí v sestupových vodách. A Mikel Arteta nyní vyzývá své spoluhráče, aby ukázali charakter a na Craven Cottage o víkendu poprvé v sezóně naplno bodovali.

Arteta: Možnost reprezentovat Anglii bych velmi vážně zvažoval

Mikel Arteta před dvěma týdny prodloužil svoji smlouvu s Evertonem o dalších pět let a vypadá to, že Anglie mu opravdu přirostla k srdci. Španělský záložník totiž prohlásil, že pokud by měl Fabio Capello o jeho služby zájem, vážně by nominaci do Albionu zvažoval.

Snad Arteta a Pienaar zůstanou, doufají hráči Evertonu

Mikel Arteta a Steven Pienaar stále nemají jasno o své budoucnosti. Zatímco Arteta už nějakou dobu jedná o prodloužení svého angažmá v Evertonu, jihoafrickému reprezentantovi současný kontrakt za rok vyprší. Jejich spoluhráči Phil Neville a Leighton Baines ale doufají, že oba hráči se nakonec na nové smlouvě dohodnou.

Arteta byl ze zápasu nadšený. Pochvaloval si produktivitu

Záložník Evertonu Mikel Arteta byl včera ústřední postavou v utkání anglické ligy s Hullem. Jeho dva góly měly lví podíl na celkovém vítězství Toffees 5:1. Dlouhodobá opora liverpoolského celku si včerejší výkon pochvalovala. Podle něj hrál tým ohromně.

Arteta: Momentálně se můžeme měřit s každým

Dlouholetá opora Evertonu Mikel Arteta věří, že liverpoolský klub zaznamená v letošní sezoně velký úspěch v Evropské lize. Španělský záložník si je vědom faktu, že je to jediný způsob, jak letošní sezonu napravit.

Arteta je konečně zpět, teď chce pomoci týmu

Mikel Arteta se konečně dočkal a o víkendu se vrátil na hřiště. Španělský záložník chyběl Evertonu téměř rok kvůli zranění kolenních vazů a ani jeho přítomnost na hřišti nepomohla Toffees k postupu do dalšího FA Cupu přes Birmingham. Arteta nyní věří, že špatné dny už má za sebou...

Arteta nevyloučil, že by kariéru mohl ukončit v Evertonu

Většina španělských fotbalistů tráví podstatnou část své kariéry na Pyrenejském poloostrově, Mikel Arteta je výjimkou. 27letý záložník je již několik let hráčem Evertonu a i když se neustále v médiích probírá jeho možný návrat do Španělska, tak sám hráč nevyloučil, že by v Evertonu ukončil svou kariéru...

Jagielka a Arteta za sebou mají další operaci, jejich návraty se odkládají

Velkou smůlu mají Phil Jagielka a Mikel Arteta. Fanoušci Evertonu se již začínali těšit na návraty svých hráčů, kteří se po dlouhodobých zraněních měli zapojit do tréninku. Místo toho si oba protáhnou svá působení na marodce, v jejich léčbě se totiž vyskytly problémy a oba museli na další operaci...

Everton přišel do konce sezóny o Artetu

Fanoušci Evertonu nebudou v dobrém vzpomínat na utkání v Newcastlu. Jejich oblíbenci sice potvrdili dobrou formu z posledních týdnů a znovu neprohráli. Cenu vybojovaného bodu však tak trochu snižuje zranění kapitána Mikela Artety. Ten si poranil koleno a do konce sezóny už si nezahraje.

Arteta nemá v úmyslu opustit Everton

Mikel Arteta je oporou Evertonu a tak tomu bude i nadále. Jméno španělského záložníka bylo často spojováno s návratem na Pyrenejský poloostrov a hlavním zájemcem o jeho služby bylo Atletiko Madrid, sám hráč ale bude i nadále hájit barvy Toffees...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele