Donovan bude opět hostovat z Los Angeles v Evertonu

Američan Landon Donovan bude během přestávky MLS znovu hostovat v Evertonu. Anglickému prvoligovému celku bude hráč Los Angeles Galaxy pomáhat během ledna a února, pak se vrátí do dresu úřadujícího šampiona zámořské soutěže.

Beckham byl poprvé vybrán do nejlepší jedenáctky MLS

Anglický záložník David Beckham se ve své páté a možná poslední sezoně v zámořské soutěži MLS poprvé dostal do nejlepší ligové jedenáctky. Spolu s ním jsou v ideálním mužstvu další tři hráči Los Angeles, které letos vyhrálo základní část a posléze postoupilo do finále play off, v němž se utká s Houstonem.

Donovan Everton neposílí, raději bude odpočívat

Landon Donovan v lednu neodejde z Los Angeles Galaxy na hostování do Evertonu. Americký reprezentant se dalším zkušenostem v Premier League nebránil, nakonec ale dal přednost odpočinku. Podle svých slov neměl poslední dva roky pořádnou pauzu.

Donovan s rozhodnutím nespěchá, jasno bude mít za několik týdnů

Landon Donovan ještě nepotvrdil svůj návrat do Evertonu. Americký reprezentant letos na začátku roku v liverpoolském klubu hostoval z Los Angeles Galaxy a podobný tah se od něho i manažera Davida Moyese čeká také nyní. Donovan zatím nic nepotvrdil, ke všemu se vyjádří za několik týdnů...

Donovan nevylučuje návrat do Evertonu, rozhodne zdravotní stav

Zámořská MLS má přes zimu volno a některé její hvězdy vyhledávají angažmá v Evropě, aby se udržely ve formě. Vedle Davida Beckhama je podobným hráčem i kapitán americké reprezentace Landon Donovan, ten na začátku roku 2010 hostoval v Evertonu a není vyloučeno, že se do Liverpoolu brzy znovu vrátí...

Donovan nevyloučil přestup do Evertonu

Americký reprezentant Landon Donovan přiznal, že by se v budoucnosti rád vrátil do Evertonu. 28letý záložník LA Galaxy nevyloučil, že do liverpoolského celku zamíří již v tomto přestupovém okně.

Američany poslal do osmifinále MS jejich nejlepší střelec Donovan

Doslova v hodině dvanácté si pobyt na mistrovství světa prodloužili fotbalisté USA. Jediný gól v utkání s Alžírskem, jenž je posunul do osmifinále, vstřelili v první minutě nastaveného času. Jeho autorem nebyl nikdo jiný než historicky nejlepší kanonýr amerického reprezentačního mužstva Landon Donovan.

Bradley ani jeho svěřenci nerozuměli neuznanému gólu

Slovinsko bylo proti USA blízko historickému postupu do osmifinále MS, když po poločase vedlo o dvě branky. Američané však v druhé půli předvedli bojovný výkon, vyrovnali na 2:2 a mohli i vyhrát, ale třetí gól jim rozhodčí v závěru neuznal. To trenéra Boba Bradleyho i hráče hodně rozzlobilo.

Donovan chce své zkušenosti z Evertonu použít na MS proti Anglii

Jedna z největších hvězd americké reprezentace Landon Donovan doufá, že mu krátké působení v anglickém Evertonu pomůže najít způsob, jak porazit v prvním duelu světového šampionátu anglický výběr. S ním se Spojené státy utkají v sobotu.

Everton potvrdil, že hostování Donovana v klubu je u konce

Vedení Evertonu potvrdilo, že Landon Donovan ukončí své působení v anglickém klubu a vrátí se do Los Angeles Galaxy. Ještě v sobotu večer po remízovém zápase s Birminghamem přitom manažer David Moyes věřil, že Donovan v Evertonu zůstane.

V MLS hrozí stávka hráčů, Donovan by mohl zůstat v Evertonu

Evertonu svitla naděje, že by si ještě na několik týdnů mohl ponechat Landona Donovana. Záložník Los Angeles Galaxy v anglickém klubu hostuje a jeho desetitýdenní mise v Goodison Parku má skončit o víkendu, jenomže v MLS hrozí stávka...

Donovan chce zůstat, ale nejspíš se vrátí do Ameriky

Landon Donovan na hostování v Evertonu zazářil a v liverpoolském klubu by chtěl pobýt ještě další měsíc. Jenže podle dohody Toffees s Los Angeles Galaxy zbývá americkému reprezentantovi odehrát víkendový zápas proti Birminghamu, poté skončí desetitýdenní půjčka a vrátí do Spojených států.

Moyes chce Donovana udržet, jednání s Galaxy prý vypadá příznivě

Vedení Evertonu má zájem na setrvání Landona Donovana v klubu a doufá, že se jeho smlouvu o hostování podaří prodloužit. Donovan se podle původního plánu měl ještě v tomto měsíci vrátit do Los Angeles Galaxy.

Donovan tu déle nejspíš nezůstane, přiznává Moyes

Landon Donovan na své krátké zastávce v Anglii upoutal skvělými výkony a manažer Evertonu David Moyes se s ním asi bude těžko loučit. Jenže jeden z nejlepších amerických fotbalistů je v Goodison Parku pouze na deset týdnů.

Donovan své působení v Evertonu možná prodlouží

Landon Donovan, který momentálně hájí barvy Evertonu, se podle plánů má v půlce března vrátit do Los Angeles Galaxy. Z toho by ale nakonec mohlo sejít. Americký fotbalista je z působení v Premier League zatím tak nadšený, že uvažuje o jeho prodloužení.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele