Riise chce mít jasno co nejdříve

John Arne Riise stále neví, kde bude působit v příští sezoně. Norský obránce je hráčem Liverpoolu, otázkou ovšem je, zda s ním manažer Rafael Benitez počítá i pro další ligový ročník. Riise chce mít o své budoucnosti g jasno ještě do začátku letní přípravy...

Riise připustil odchod z Liverpoolu

Hodně nejistá je budoucnost levého beka Liverpoolu Johna Arneho Riiseho. Toho během letošní sezony vytlačil ze sestavy Brazilec Aurelio a sám Nor s dynamitem v levé noze nyní potvrdil možnost odchodu z Anfield Road. Po sedmi letech nošení červeného dresu.

Benítéz: Pět hráčů za třicet milionů

Rafael Benítéz se sešel s vedením klubu v čele s Tomem Hicksem a nakonec se dohodli, že zůstane u kormidla Liverpoolu. Mimo to také vedení schválilo Benítézovy plány na posílení týmu.

Vlastní gól mě posílí, tvrdí liverpoolský obránce Riise

Liverpoolský obránce John Arne Riise věří, že vlastní gól, kterým zkomplikoval týmu boj o postup do finále Ligy mistrů, ho nesrazí. Norský fotbalový reprezentant si naopak myslí, že branka na 1:1 z nastavení prvního semifinále s Chelsea, ho posílí.

Riise zvažuje odchod z Liverpoolu

John Arne Riise možná poprvé za posledních sedm let změní dres. Norský reprezentant nepatří do základní sestavy Liverpoolu a dříve či později se sejde s manažerem Rafaelem Benitezem, aby celou situaci prodiskutovali. Pokud Riise nedostane jistotu, že bude hrát, je připraven z Anfield Road odejít...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele