Javier Hernández do Interu? Jenom spekulace, říká agent

Manchester United prožívá velice špatnou sezónu a to platí po individuální stránce i pro Javiera Hernándeze. Mexický útočník nenastupuje v základní sestavě a v poslední době se začíná mluvit o jeho odchodu. Zájem údajně má milánský Inter, hráčův agent ovšem o ničem neví...

Hernández si poranil kotník a bude chybět až měsíc

Fotbalisté Manchesteru United se budou muset až měsíc obejít bez Javiera Hernándeze. Mexický útočník si v dnešním utkání anglické ligy proti Aston Ville poranil kotník. "Myslím, že jsou to zpřetrhané vazy. Vypadá to na tří až čtyřtýdenní pauzu," řekl manažer úřadujícího mistra Alex Ferguson.

United si po Cleverleym pojistili i Hernándeze

Mexický útočník Javier Hernández podepsal s Manchesterem United novou vylepšenou smlouvu na pět let. Anglický mistr hráče ocenil za výborné výkony v jeho premiérové sezoně na Old Trafford. V pondělí prodloužil smlouvu jiný talent Tom Cleverley.

Tohle je neuvěřitelné, říká nadšený Hernandez

Manažer Manchesteru United Sir Alex Ferguson před rokem moc dobře věděl, co dělá, když kupoval Javiera Hernandeze. Mladý mexický útočník se na Old Trafford rychle zabydlel a má velký podíl na tom, že Red Devils včera slavili svůj devatenáctý anglický titul...

V nominaci na nejlepšího hráče Premier League je i Adam

Evropské ligy se blíží ke svému konci a je tak pomalu čas začít s vyhlašováním nejlepších hráčů. Užší nominace už je známa v anglické Premier League, tamní FA dnes odtajnila jména sedmi nejlepších hráčů sezony 2010/2011...

Hrdina Hernández na Old Trafford překračuje svůj plán

Po loňském příchodu z Guadalajary měl být útočník Javier Hernández pro Manchester United především velkým vkladem a investicí do budoucna, ale dvaadvacetiletý mexický fotbalista hned v první sezoně na Old Trafford dokazuje svůj velký talent a potenciál. V úterý rozhodl odvetu osmifinále Ligy mistrů proti Marseille.

Zůstaneme neporaženi celou sezónu, doufá Nani

Včera Nani zařídil parádní střelou a milimetrovým přízemním centrem Manchesteru United vítězství proti Stoke 2:1 a není tak divu, že druhý den už znovu podával pozitivní rozhovory na všechny strany. V jednom takovém chválil svého spoluhráče Javiho Hernandéze, jenž si rovněž připsal gól a asistenci, a se zaťatými pěstmi hovořil o nových "Invincibles".

K Solskjaerovi mám ještě daleko, míní kanonýr Hernandez

Když o víkendu Javier Hernandez přišel na hřiště až během druhé půle a rozhodl o vítězství Manchesteru United nad West Bromem, leckterým fanouškům okamžitě problesklo hlavou srovnání s bývalým útočníkem Ole Gunnarem Solskjaerem. Samotný "Chicharito" ale podobné úvahy odmítá.

Zmatky kolem Rooneyho v Manchesteru vystřídala "Hráškománie"

Jen co kolem Manchesteru United utichly neustálé spekulace o možném odchodu Wayna Rooneyho, našli si fanoušci nové téma - výborné výkony Rooneyho náhradníka Javiera Hernándeze.

Ferguson ocenil výkon "soupeře" Hernandeze

S rozpačitými pocity se vrátí Sir Alex Ferguson z tour Manchesteru United po Spojených státech. Jeho tým totiž v posledním přátelském zápase prohrál s mexickým Chivasem 2:3, avšak dva góly vítězů zařídil Javier Hernandez, nová posila United.

Mexičan Hernández chce napodobit dědečka a dát na MS gól

Mexický útočník Javier Hernández by na mistrovství světa rád napodobil svého dědečka Tomase Balcázara. Dvaadvacetiletý Javier je nyní stejně starý, jako byl jeho děd, když v roce 1954 dokázal skórovat na finálovém turnaji.

Světové talenty: Javier Hernandez

Již nyní bývá mladičký Javier Hernandez označován za velkou mexickou hvězdu. Jeho renomé ale v následujících letech zřejmě ještě vzroste, jelikož se upsal věhlasnému Manchesteru United, kde by měl naplno rozvít svůj nesmírný talent.

Redknapp Modriče do Manchesteru neuvolní

Manažer Tottenhamu Harry Redknapp hodlá udržet záložníka Luku Modriče v klubu za každou cenu. Chorvatský reprezentant je spojován se zájmem Manchesteru United, avšak Redknapp představitele "rudých ďáblů" upozornil, že svou snahou pouze marní čas.

Manchester United hlásí další posilu, přijde útočník Hernandez

Letošní sezona sice teprve vrcholí, některé kluby ale již začínají s posilováním pro ročník následující. Jedním z těchto klubů je i Manchester United, jehož řady posílí útočník mexického klubu Chivas de Guadalajara Javier Hernandez. Všechny strany jsou na přestupu domluveny, chybí jenom získat pro hráče pracovní povolení...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele