Błaszczykowski z Dortmundu nechce, jedná o nové smlouvě

Jakub Błaszczykowski se v posledních měsících dostal do stejné pozice, jako další jeho dva polští spoluhráči z Borussie Dortmund - Łukasz Piszczek a Robert Lewandowski. 26letý záložník podává dobré výkony, ve své sbírce má dva igové tituly, zahrál si na ME a rovněž on je spojován s odchodem...

Polští reprezentanti se těší na "finále" s českým týmem

Po remíze s Ruskem vnímají polští reprezentanti sobotní zápas s českým týmem jako předčasné finále mistrovství Evropy. Pouze výhra může svěřencům trenéra Franciszka Smudy zajistit postup ze skupiny A do čtvrtfinále.

Blaszczykowski: Úvodní zápas Eura s Řeckem bude klíčový

Polský fotbalista Jakub Blaszczykowski je přesvědčen, že úvodní zápas červnového mistrovství Evropy proti Řecku bude pro jeho mužstvo klíčovým zápasem pro vývoj celého šampionátu. Podle dortmundského záložníka musí spolupořadatel Eura vstup do skupiny A, v níž se představí i česká reprezentace, bezpodmínečně zvládnout.

Polské duo z Dortmundu: Hrát doma může být výhoda i nevýhoda

Hrát evropský šampionát na domácí půdě může být velkou výhodou, ale také nevýhodou. Shodla se na tom dvojice polských reprezentačních opor působících v Dortmundu Robert Lewandowski a Jakub Blaszczykowski, kteří se po nedávném triumfu v bundeslize začínají chystat na červnový start Eura.

Blaszczykowski přemýšlí o odchodu. Chce víc hrát

Jakub Blaszczykowski není spokojený se svým herním vytížením v Dortmundu. Polský záložník obvykle jenom střídá, a proto mu hlavou běží myšlenky na odchod. V Dortmundu má smlouvu do konce příští sezony.

Blaszczykowski přestřelil prázdnou branku

Borussia Dortmund sice ve 13. kole německé ligy vyhrála nad Freiburgem 2:1, o výhru se však musela třást až do posledních vteřin. A to hlavně kvůli selhání polského záložníka Jakuba Blaszczykowského, který v 83. minutě přestřelil z deseti metrů zcela odkrytou branku.

Polczak: Už se těším, až si zahraju proti Barošovi

Forma českého reprezentanta Milana Baroše většinou soupeřovy obránce děsí, polský stoper Piotr Polczak se však už těší, až bude v sobotním kvalifikačním utkání o mistrovství světa s Českem svádět souboje právě s Barošem. Věří, že z nich vyjde jako vítěz, a pomůže tak Polsku k vítězství v nejdůležitějším zápase kariéry.

Dokážu hrát mnohem lépe, vzkazuje Kuba fanouškům

Fanoušci Dortmundu zvolili Jakuba Blaszczykowského nejlepším hráčem Dortmundu za uplynulý rok. Polského reprezentanta jejich volba hodně potěšila, přesto věří, že dokáže hrát mnohem lépe.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele