Plzeňský záložník Vůch si prodlouží hostování v Liberci

Plzeňský záložník Egon Vůch se opět neprosadil do kádru úřadujícího mistra a odchází na roční hostování s opcí do Liberce. Ve Slovanu už pětadvacetiletý hráč strávil jarní část minulé sezony.

Liberec získal z Plzně záložníka Vůcha na hostování s opcí

Vedení Liberce se dohodlo s Plzní na příchodu Egona Vůcha, který už se Slovanem od začátku přípravy trénuje. Severočeský celek získal krajního záložníka na půlroční hostování s opcí. Zároveň prodloužil smlouvy se stopery Lukášem Pokorným a Davidem Hovorkou až do léta 2019.

Liberec by měl posílit Vůch, ve čtvrtek se připojí k týmu

Liberec zřejmě pro jarní část sezony posílí krajní záložník Egon Vůch z Plzně. Viktoria mu dala svolení k tomu, aby se ve čtvrtek připojil k hráčům Slovanu na kondičním soustředění, o podobě transferu se stále jedná.

Vůch při premiéře zahazoval šance a vzal porážku na sebe

Trenér plzeňských fotbalistů Miroslav Koubek dal kvůli nabitému programu v dnešním utkání 2. ligového kola na Dukle šanci hráčům, kteří si dosud v nové sezoně tolik nezahráli. První soutěžní start za Viktorii si připsal i záložník Egon Vůch, na premiéru by ale nejraději zapomněl...

Teplický záložník Vůch bude po operaci kolena měsíc mimo

Teplicím bude zhruba měsíc chybět záložník Egon Vůch. Třiadvacetiletý fotbalista, který po sezoně zamíří do Plzně, se ve čtvrtek podrobil artroskopické operaci kolena a přijde kvůli tomu o soustředění na Kypru a možná i začátek jarní části sezony.

Po Mahmutovičovi získala Plzeň z Teplic také Vůcha

Záložník Egon Vůch přestoupil z Teplic do Plzně. Třiadvacetiletý fotbalista se vedoucímu celku české nejvyšší soutěže upsal na tři a půl roku, do Viktorie však zamíří až v létě. Jarní část nejvyšší soutěže dohraje na hostování v severočeském celku.

Nejrychlejší střelu v ligových dovednostních soutěžích měl Juhar

Slovenský fotbalista Martin Juhar z pražské Slavie vyhrál duel o nejrychlejší střelu v rámci dovednostních soutěží první ligy s názvem "Souboj plejerů". Brankář Bohemians 1905 Milan Švenger chytl nejvíce přímých kopů, španělský obránce Jablonce José Antonio Romera měl nejpřesnější střelu do břevna.

Na hráče měsíce kandidují Dočkal, Pospíšil a Vůch

Na cenu pro nejlepšího ligového fotbalistu měsíce za říjen kandidují záložníci Bořek Dočkal (Sparta), Martin Pospíšil (Jablonec) a Egon Vůch (Teplice). Mezi trenéry dostali od osmičlenné komise nejvíce hlasů Roman Kučera (Jihlava), Jaroslav Šilhavý (Jablonec) a Pavel Tobiáš (Příbram).

Vůch se po turbulentním podzimu vrátil do áčka Teplic

Teplický záložník Egon Vůch má za sebou turbulentní půlrok. Jeho jméno se objevilo v sázkařské aféře, která zasáhla český fotbal, navíc byl během podzimu vyřazen z prvního týmu severočeského klubu. Po "výchovné facce" se dnes dvaadvacetiletý talent zapojil do zimní přípravy třetího celku první ligy.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele