V březnu bude Rosický hrát, doufá Wenger

Tomáš Rosický rehabilituje po operaci podkolenní šlachy a v půlce prosince by měl začít s tréninkem. Na návrat do zápasů si ještě nějaký čas počká, podle manažera Arsenalu Arsene Wengera se český záložník dočká nejdřív v březnu.

Podle Wengera se Rosický vrátí na hřiště po Vánocích

Manažer Arsenalu Arsene Wenger tvrdí, že Tomáš Rosický se vrátí na hřiště na přelomu roku. Podle francouzského trenéra se Rosického léčba ještě o něco protáhne, ale po Vánocích by mohl znovu začít hrát. Fanoušky potěšil zprávou, že už za tři týdny by se mohl do hry vrátit chorvatský reprezentant Eduardo.

Wengera těší, že Rosický možná začne hrát už v září

Manažer Arsenalu Arséne Wenger už pomalu vyhlíží den, kdy se do sestavy vrátí zraněný záložník Tomáš Rosický. Wengera těší, jak postupuje léčba kapitána české reprezentace, který se v květnu podrobil operaci podkolenní šlachy. Věří, že se tvořivý středopolař, který odehrál poslední utkání na konci ledna, vrátí do zápasového kolotoče už během září.

Eduardo se úspěšně uzdravuje

Útočník Arsenalu Eduardo da Silva se po ošklivém zranění z únorového utkání s Birminghamem City velmi rychle dává opět do kupy a už přemýšlí o návratu. Ten by měl přijít ještě před Vánocemi.

Rosický a Eduardo se zotavují, naskočit by mohli již do přípravy

Arsenal by se mohl na novou sezonu připravovat v plné síle. Londýnský klub v uplynulém ročníku postihla řada zranění a ta nejvážnější potkala Eduarda a Tomáše Rosického, oba by ale mohli být připraveni naskočit již do přípravy...

Chorvati chtějí uspět také kvůli zraněnému Eduardovi

Trenér chorvatské reprezentace Slaven Bilič věří, že jeho svěřenci mají na mistrovství Evropy o motivaci více než jejich soupeři. Chtějí uspět také kvůli útočníkovi Eduardovi, který na šampionátu nemůže hrát kvůli vážné zlomenině nohy.

Eduardo by mohl znovu hrát už v srpnu

Útočník Arsenalu Eduardo odnesl v únoru bezohledný zákrok birminghamského Martina Taylora dvojnásobnou zlomeninou nohy a hrozila mu její amputace. Bez fotbalu měl být zhruba rok, chorvatský střelec však už chystá návrat zpět na fotbalový trávník.

Trenér Bilič chce zraněného Eduarda ve výpravě na ME

Útočník londýnského Arsenalu Eduardo se zotavuje po operaci zlomené nohy, přesto má reálnou šanci podívat se na Euro nejen jako divák. Trenér chorvatské reprezentace Slaven Bilič si přeje, aby byl Eduardo součástí výpravy.

FIFA zřejmě zahájí vlastní vyšetřování Eduardova zranění

Mezinárodní fotbalová federace FIFA podle všeho zahájí své vlastní vyšetřování zákroku birminghamského obránce Martina Taylora, jenž v únoru zlomil nohu útočníkovi Eduardovi z Arsenalu. Prezident FIFA Sepp Blatter uvedl, že si od anglické Fotbalové asociace vyžádá spis celého případu a nechá ho důkladně prošetřit.

Eduardo: Navždy budu vděčný Garymu za to, co pro mě udělal

Před osmi dny nastoupil Eduardo k na dlouhou dobu poslednímu zápasu a příliš nechybělo a mohl to být opravdu ten vůbec poslední duel chorvatského útočníka v kariéře. Po ostrém zákroku kapitána Birminghamu Martina Taylora Eduardo utrpěl dvojnásobnou zlomeninu levé nohy a hrozila dokonce amputace. Té zabránil lékař Gary Lewin, jemuž je fotbalista Arsenalu velice vděčný...

Eduardovu nohu zachránil lékař Arsenalu Gary Lewin

Hlavním hrdinou sobotního ligového zápasu fotbalistů Arsenalu s Birminghamem nebyl žádný z hráčů, ale týmový lékař Gary Lewin. Právě on se zasloužil o to, že se útočník Eduardo po hrozivém střetu s obráncem Birminghamu Martinem Taylorem vyhnul amputaci levého chodidla. Lewinův včasný a profesionální zásah tak pravděpodobně Eduardovi zachránil kariéru. Informuje o tom britský deník Daily Mail.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele