Redknapp se byl podívat na Forlána, v Madridu ho okradli

Manažera Tottenhamu Harryho Redknappa okradli v Madridu, kam se vydal sledovat případnou posilu Diega Forlána z Atlétika Madrid. Před čtvrtečním madridským derby ve čtvrtfinále Španělského poháru přišel anglický kouč cestou na stadion o peníze, kreditní karty a další cenné věci.

Forlán: Budu spokojený, ať už odejdu, či zůstanu

Diego Forlán se stal po přestupu z Villarrealu velkou hvězdou a nepostradatelným článkem sestavy Atlética Madrid. S každým přestupovým obdobím se však množí spekulace o přestupu a uruguayský útočník přiznává, že pokud přijde vhodná nabídka, klidně odejde. Velký zájem má Juventus.

O ničem nevíme, reaguje Cerezo na spekulace o Forlánovi a Realu

Diego Forlán nevylučuje, že by mohl v dohledné době odejít z Atlética Madrid a s jednou spekulací tento týden přišel španělský deník Marca. Podle jeho informací se trenér Quique Sanchez Flores rozhodl nabídnout uruguayského útočníka Realu Madrid, proti čemuž se ale ohradil prezident Atlética Enrique Cerezo...

Forlán frustraci fanoušků chápe, v derby ale slibuje maximum

Útočník Atlétika Madrid Diego Forlán se v letošní sezoně zatím trápí a přiznal, že frustraci fanoušků z jeho součaných výkonů chápe. Uruguayský reprezentant ale ubezpečil, že v nadcházejícím derby proti Realu Madrid ze sebe vydá to nejlepší.

Prezident Atlétika věří, že Forlánovi se forma brzy vrátí

Diego Forlán sice patří mezi nejžhavější kandidáty na zisk Zlatého míče pro rok 2010, v nové sezoně se mu však překvapivě příliš nedaří. Prezident Atlétika Madrid Enrique Cerezo přesto nehodlá svého zaměstnance prodat a věří, že se v klubu opět chytí.

Forlán: Pokud budu mít šanci odejít, tak půjdu

Atlético Madrid by v dohledné době mohlo přijít o svého tahouna, kterým je Diego Forlán. Uruguayský útočník neměl a nemá žádnou nabídku na přestup, připustil ale, že pokud by nějaká dorazila a byla dostatečně zajímavá, tak by jí rád využil...

Cerezo má jasno: Zlatý míč si zaslouží Forlán

Enrique Cerezo má jasno v otázce, komu by měl na konci roku připadnout Zlatý míč pro nejlepšího hráče světa. Prezident Atlétika Madrid by prestižní trofej udělil svému útočníkovi Diegu Forlánovi, který už několik let potvrzuje svoje vysoké kvality.

Inter zvažuje další posilování, překvapivě se nabídl Forlán

Po včerejší prohře s Atlétikem Madrid o evropský Superpohár zvažuje Inter Milán další posily. Klub ve snaze o získání Javiera Mascherana ani Dirka Kuyta neuspěl a jedinou novou tváří v týmu je doposud mladík Coutinho. Přestup do týmu svého pátečního soupeře ale překvapivě nevyloučil Diego Forlán.

Atlético nehodlá prodávat Forlána, vzkázal zájemcům prezident

Vedení Atlética Madrid rázně popřelo spekulace ohledně možného odchodu Diega Forlána. 31letý útočník byl vyhlášen nejlepším fotbalistou mistrovství světa 2010 a ještě během turnaje se o něj údajně začaly zajímat kluby z Anglie či Itálie.

Forlán: Zlatý míč patří celému uruguayskému týmu

Uruguayec Diego Forlán tvrdí, že by Zlatý míč pro nejlepšího hráče uplynulého světového šampionátu nikdy nezískal bez pomoci svých spoluhráčů. Prestižní cenu proto věnoval celému týmu a také všem obyvatelům třímilionové jihoamerické země.

Zlatý míč pro nejlepšího hráče mistrovství získal Forlán

Nejlepším hráčem mistrovství světa byl vyhlášen uruguayský útočník Diego Forlán. Zlatý míč získal poté, co pro něj hlasovalo 23,4 procenta akreditovaných novinářů. Druhý skončil Nizozemec Wesley Sneijder, který dostal 21,8 procenta hlasů, třetí byl Španěl David Villa.

FIFA odtajnila nominaci na Zlatý míč

Vedle nominace na nejlepšího mladého hráče letošního MS FIFA dnes zveřejnila rovněž jména deseti fotbalistů, kteří mohou pomýšlet na ocenění Zlatý míč pro nejlepšího hráče turnaje...

Forlán mohl být tenistou, místo toho střílí góly

Přestože uruguayský útočník Diego Forlán patří k nejobávanějším kanonýrům současnosti, mohl zářit v úplně jiném sportu. V mládí byl považován za velký tenisový talent, avšak nakonec u něj zvítězily fotbalové geny. Správnost Forlánovy volby nejlépe potvrzují jeho dva triumfy v anketě Zlatá kopačka pro nejlepšího střelce evropských lig

Forlán svými výkony zaujal manažera Spurs Redknappa

Diego Forlán prožívá výbornou sezonu, kterou korunuje vynikajícími výkony na mistrovství světa. Jeho produktivita nezůstala bez povšimnutí ani mezi pozorovateli velkých evropských klubů. Zájem o uruguayského útočníka připustil i manažer Tottehamu Harry Redknapp.

Forlán dvěma góly dokázal nemožné: umlčel vuvuzely

Útočníkovi Diegu Forlánovi se povedlo téměř nemožné. Dvěma góly pomohl Uruguayi k výhře 3:0 nad domácí Jihoafrickou republikou a jako první na mistrovství světa umlčel bzučení vuvuzel.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele