Opakovaná analýza B vzorku u Bystroně potvrdila dopingový nález

Také opakovaná analýza B vzorku potvrdila dopingový nález u obránce Plzně Davida Bystroně, který měl první pozitivní test po listopadovém utkání Ligy mistrů s Borisovem. Světová antidopingová federace (WADA) o tom dnes informovala plzeňský klub. UEFA s Bystroněm v nejbližší době má zahájit disciplinární řízení.

Bystroň se má dozvědět výsledek analýzy B vzorku do pátku

Plzeň se dnes ještě nedozví, jak dopadla analýza B vzorku v dopingové kauze obránce Davida Bystroně. Výsledek má být znám do pátku. Vedení západočeského klubu ale prý nezná přesný termín možného doručení důležité zprávy, která určí, zda bude devětadvacetiletý zadák potrestán zákazem činnosti.

Bystroň měl údajně pozitivní dopingový test

Plzeňský David Bystroň měl údajně po listopadovém utkání Ligy mistrů proti Borisovu pozitivní dopingový test. Zástupci UEFA o tom plzeňský klub informovali v minulých dnech. Bystroň i plzeňský klub nařčení odmítají s tím, že po zápase v Minsku prý došlo k manipulaci s odebranými vzorky.

Plzeň si dělá starosti s cestováním

Náročné cestování, možná i složité klimatické podmínky, přesto by to neměl být nepřekonatelný soupeř. Tak reagovali fotbalisté Viktorie Plzeň po dnešním losování druhého předkola Ligy mistrů, které jim přisoudilo arménský Pjunik Jerevan. Výhodou může být totiž i domácí odveta, v níž se dá hodně napravit.

Plzeň byla jasnou volbou, říká po návratu ze Sofie Bystroň

Obránce David Bystroň se po úspěšném roce stráveném v Levski Sofia vrací do české ligy a bude hrát za Plzeň. Odchovanec ostravského Baníku, který na konci května oslavil v Bulharsku mistrovský titul, nezapadl do plánů nového trenéra, a proto se rozhodl změnit dres. Plzeň, kam přichází na roční hostování s opcí, pro něj byla jednoznačnou volbou.

Bystroň míří do Levski Sofia

Ostravský defenzivní záložník či střední obránce David Bystroň se nejspíš dočká vytouženého zahraničního angažmá a mohl by odejít do Levski Sofia. Informaci agentuře Mediafax v pátek potvrdil předseda představenstva ostravského klubu Tomáš Trucha.

O hráče Baníku je zájem, zůstane Svěrkoš?

Jarní výsledky a výkony zvedly zájem zahraničních klubů o ostravské fotbalisty, vedení Baníku však nehodlá dopustit rozprodej. Klub chce znovu postavit silný tým, ale to nebude možné, pokud dojde k příliš mnoha změnám. Bude proto usilovat nejdříve o příchody hráčů, teprve potom zváží možné odchody.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele