Bent je ve formě a věří si na střeleckou korunu

V anglické lize probíhá těsný souboj o titul, stejně tak střelci bojují o trofej pro nejúspěšnějšího z nich. V posledních kolech se mezi vážné adepty zařadil sunderlandský Darren Bent, který věří, že může vyhrát. Stále mu ale zbývá přeskočit hvězdné soupeře Drogbu a Rooneyho.

Redknapp nelituje, že v létě prodal Benta

Manažer Tottenhamu Harry Redknapp v létě prodal Darrena Benta, protože útočník měl podle jeho názoru jen malou šanci prosadit se do sestavy Spurs. Bent přestoupil do Sunderlandu a zařadil se k nejlepším střelcům anglické ligy. Redknapp ale svého letního kroku nelituje.

Bent o MS: Bylo by pěkné, kdybych se dostal do týmu

Sunderland se po skvělém vstupu do sezony ponořil do krize, z níž se mu marně snaží pomoci i Darren Bent. Ten se ovšem stále nevzdává místa v nominaci trenéra anglické reprezentace Fabia Capella na letní světový šampionát v JAR...

Bruce vyhlíží přestup Darrena Benta

V nejbližší době by měl Darren Bent přestoupit z Tottenhamu do Sunderlandu. Pětadvacetiletý útočník včera úspěšně prošel zdravotní prohlídkou a transfer by měl být během čtyřiadvaceti hodin definitivně hotov.

Pavljučenko a Bent mohou opustit Tottenham

Anglický Tottenham se může připravit na prořídnutí svých útočných řad. V létě totiž může přijít hned o dva hroty - Romana Pavljučenka, který by mohl ve Stuttgartu nahradit kanonýra Gomeze, a Darrena Benta, o něhož má údajně zájem Sunderland.

Bent uvažuje o odchodu z Tottenhamu

Útočník Tottenhamu Darren Bent prý zvažuje odchod z klubu. Po návratu Robbieho Keana z Liverpoolu a Jermaina Defoea z Portsmouthu, se totiž vytáhlý forvard znovu ocitl na vedlejší koleji.

Defoe ani Bent zatím do Aston Villy nejdou. Posily budou v lednu

Podle anglických médií chce Aston Villa koupit kvalitního útočníka a v jejím hledáčku mají být Jermain Defoe a Darren Bent. Manažer Martin O’Neill přiznal, že chce kádr v zimě posílit, o konkrétních jménech ale pomlčel.

Udělal zázrak, říká o Redknappově práci Bent

Tottenham se soužil na poslední příčce anglické ligy a horko těžko doloval každý bod. To už neplatí. Po odchodu manažera Ramose získali Spurs ve třech zápasech sedm bodů, zremizovali ztracený zápas s Arsenalem a otočili skóre proti Liverpoolu.

Říkáme si o velké problémy, varuje Bent

Přestavěnému týmu Tottenhamu zatím začátek nové sezóny nevychází, ambiciózní klub se krční s jediným bodem na posledním místě tabulky Premier League. Útočník Darren Bent věří, že se nové posily brzy adaptují, jinak mohou mít Spurs velké problémy.

Nebudu čekat věčně, varuje Bent

Darren Bent, útočník Tottenhamu Hotspur, prohlásil, že není ochoten čekat na svou šanci v prvním týmu věčně. Na druhou stranu však dal najevo, že je v týmu Kohoutů spokojený a přestup zatím není na pořadu ne.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele