Ligu mistrů chci vyhrát se třemi různými kluby, uvedl po triumfu Mourinho

Inter Milán včera zvítězil i v Lize mistrů a trenér José Mourinho přiznal, že tento zápas byl pravděpodobně jeho posledním v milánském klubu. Dva finálové góly Diega Milita rozhodly o vítězství Interu na stadionu Santiaga Bernabeu, jehož domovský klub Real Madrid byl s budoucností Mourinha spojován nejvíce.

Chivu bude nastupovat s "Čechovou" helmou

Rumunský obránce Interu Milán Christian Chivu následuje příkladu Petra Čecha a bude nastupovat s ragbyovou helmou. Devětadvacetiletý fotbalista se podobně jako česká brankářská jednička před třemi lety zotavuje po zlomenině lebky a ochranu hlavy bude podle agentury Reuters nosit jako jeden z prvních hráčů v poli.

Chivu: Mohu říci, že jsem začal žít druhý život

Jako znovuzrozený se cítí Cristian Chivu. Obránce Interu Milán před několika týdny v duelu s Chievem utrpěl vážné zranění hlavy a po převozu do nemocnice se okamžitě podrobil operaci. Nyní už rumunský obránce pomalu myslí na návrat na hřiště...

Chivu by měl chybět hodně dlouho, náhradou by mohl být Kolarov

Hrůzný zážitek za sebou má Cristian Chivu. Obránce Interu Milán nastoupil ke včerejšímu ligovému utkání na hřišti Chieva, krátce po změně stran ale musel bojiště opustit v nefotbalové pozici. Rumunský obránce před sebou nyní má podle všeho hodně dlouhou přestávku...

Chivu se oženil

Kapitán rumunských fotbalistů Cristian Chivu se dnes oženil. Na svatbu s televizní hlasatelkou Adelinou Eliseiovou v paláci Stirbei nedaleko Bukurešti dorazil například obráncův trenér z Interu Milán José Mourinho, někdejší spoluhráč z AS Řím Francesco Totti, kouč národního týmu Victor Piturca a brankář Bogdan Lobont.

Za dvacet milionů může Chivu odejít, říká agent

Milánský Inter má v nejbližší době převzít trenér José Mourinho a očekávat se dají změny v kádru. Podle italských médií je možný odchod obránce Christiana Chivua do Barcelony. Podle hráčova agenta si má Barcelona na Chivua připravit 20 milionů eur.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele