Boruc si dvakrát nezachytá

Brankář Artur Boruc bude polské reprezentaci, která je soupeřem českých fotbalistů v kvalifikaci mistrovství světa 2010, chybět dva zápasy. Vedle gólmana Celtiku potrestal fotbalový svaz hráče Dariusze Dudka a Radoslawa Majewského, kteří také kvůli porušení večerky přijdou o kvalifikační zápasy se Slovinskem a San Marinem.

Grant chtěl do Chelsea přivést Čechovi konkurenci

Pokud by trenérem londýnské Chelsea zůstal izraelský kouč Avram Grant, pravděpodobně by se brankář Petr Čech dočkal výrazné konkurence v podobě polské hvězdy Artura Boruce. Gólman Celtiku Glasgow a jeden z nejžádanějších brankářů na trhu byl totiž údajně jednou z Grantových vytipovaných posil před tím, než byl propuštěn.

Boruc má znovu potíže, tentokrát kvůli tričku s papežem

Brankář Celtiku Glasgow Artur Boruc má podle serveru BBC opět potíže kvůli možným provokacím při derby s fotbalisty Rangers. Polský gólman slavil nedělní ligovou výhru 3:2 nad velkým rivalem v tričku s nápisem "Bůh žehnej papeži" a obrázkem zesnulého Jana Pavla II. To by mohlo být bráno jako útok proti fanouškům Rangers, kteří se rekrutují z řad protestantů, zatímco Celtic je "katolickým" klubem.

Boruc stále zvažuje odchod z Celtiku

O brankáři Arturu Borucovi se v zimě hodně mluvilo v souvislosti s možným přestupem z Celtiku. Polský reprezentant poté podepsal se skotským klubem novou dlouholetou smlouvu a spekulace utichly, nyní však prohlásil, že by rád v létě změnil klub.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele