Zůstávám v Udinese, vzkázal Di Natale do Říma

06.01.2008, 09:52
Aktuality
V kabině Udinese se v lednu nový kapitán volit nebude. O Antonia Di Nataleho sice stojí římské AS, italský reprezentant však do hlavního města vzkázal, že v nejbližších měsících jiný dres rozhodně oblékat nebude...

"Zájem z Říma? O tom se toho namluvilo už hodně. Samozřejmě mě to těší, ale v Udinese jsem spokojený. Teď zůstávám, ale uvidíme, co se stane v červnu. Ještě si o tom promluvím s prezidentem," nevylučuje Di Natale letní přestup.

Di Natale se usadil v italském národním týmu a daří se mu i na klubové úrovni. V letošní sezoně má na svém kontě již sedm ligových branek a i díky němu Udinese okupuje vynikající čtvrtou příčku. Tu si bude moci pojistit za týden v utkání s posledním Cagliari.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
Largo

škoda,řím by kvalitního hrotovýho útočníka určitě velmi potřeboval.Protože bez tottiho je AS poloviční.

Reagovat
smazaný uživatel

hraje spíš na křídle..

Reagovat
smazaný uživatel

je dobrej ale pro AS uz je starej potrebuje mladsi hrace!!!navstivte www.as-roma.cz FORZA ROMA a TOTTI JE BŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮH

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele