Zůstávám reprezentaci k dispozici, vzkazuje Vidal

11.10.2017, 23:58
Aktuality
Chile překvapivě nedokázalo postoupit ani do baráže o účast na mistrovství světa 2018, načež kapitán Arturo Vidal připustil svůj reprezentační konec. S odstupem však své rozhodnutí přehodnotil a prostřednictvím sociální sítě uvedl, že zůstává chilskému týmu k dispozici...

Vítěz předchozích dvou ročníků Copa América má za sebou hodně nevydařenou kvalifikaci, kterou pověstně korunoval v nočním utkání s Brazílií, které podlehl poměrem 0:3.

Peru následně v zápase s Kolumbií dokázalo vyrovnat a Chilané se tím pádem o skóre propadli až na šestou příčku jihoamerické zóny, díky čemuž přišli i o šanci na baráž.

Po zmíněném utkání pak záložník Bayernu Mnichov v emotivním rozhovoru prohlásil "děkuji za všechno", předpokládalo se tak, že se s reprezentační kariérou rozloučí.

Vidal, který už po zářijových kvalifikačních duelech uvedl, že nejpozději za rok reprezentační kopačky odloží, však s odstupem své rozhodnutí přehodnotil a zůstává Chile k dispozici.

"Válečník může plakat, cítit strach a dokonce i zklamání, ale nikdy se nemůže vzdát," napsal Vidal. "Tohle je pro Chile velmi těžké období a nebudu opouštět tým. Pokaždé, když budu povolaný, zůstávám národnímu týmu k dispozici," vysvětlil své stanovisko Vidal.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (37)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Možno práve ty si chýbal v tom zápase rozhodujúcom škoda veríl som a ešte verím vo váš úspech na ďalších turnajoch La Roja!

Reagovat
smazaný uživatel

Proč nehrál?

Reagovat
Coutinho10

hezky gesto, ze to vzal zpet budou chybet v Rusku.... skoda, ze alespon tu baraz neurvali....pokazili si to hlavne v zari doma s tou Paraquayi...tam a pak hned venku v Bolivii se to lamalo...nechavat to na posledni zapas uz bylo pro ne neresitelny obzvlast bez vykartovanyho Vidala

Reagovat
atlee

Súhlasím, je fajn, že to ešte nebalí, lebo má čo ponúknuť. Ale zas nemusel robiť predtým to teátro s odchodom, mám radšej hráčov, ktorí si stoja za svojim slovom.

Reagovat
mayday

Souhlas. Když končí nějaká hvězda už opravdu v letech a pak si to rozmyslí, nepůsobí to příliš dobře. Ale že Vidal prohlásí, že končí a během pár dní řekne, ze ne, to už je cirkus totální. Kašpar jeden.

Reagovat
mayday

Nevím, jakej na to máš názor ty, ale mně to přijde směšný.

Reagovat
Coutinho10

s Messim bych to vubec nesrovnaval...ten byl totalne mimo

Reagovat
20fredy20

Najlepsi hrac na svete si to moze dovolit

Reagovat
smazaný uživatel

myslim ze su aj lepsi hraci ako vidal

Reagovat
Coutinho10

kdyby na to MS postoupili, tak by po nem 100% skoncil, takze tady mi to az jako takovy divadlo neprijde...ma 33 let pokud vim, takze dalsi MS by hral az ve 37 letech a Copa America ho podle me uz tolik nelaka, kdyz ji posledne 2x vyhrali, takze o to vic na me udelal dojem, protoze soutezne proti mimo jihoamerickym tymum hrajes prave jenom na MS

Reagovat
celeb

ma 30 rokov, pocas MS bude mat 31, na dalsich by mal 35.

Reagovat
Coutinho10

j tak to by mohl ještě dát ....je to na hraně v dnešní době, kdy se v repre končí mezi 33-35 lety, aby se hráč mohl soustředit na klub

Reagovat
smazaný uživatel

"Válečník může plakat, cítit strach a dokonce i zklamání, ale nikdy se nemůže vzdát."

Nehledě na to, co o něm spousta lidí říká, bez ohledu na to, jak tvrdě hraje, vždy jsem ho respektoval a měl rád. A tohle gesto vůči reprezentaci dokazuje, že fotbal pro něj znamená víc než nějaké peníze na účtě a reprezentace víc než jen šance upoutat na sebe pozornost ostatních klubů. Škoda, že naše reprezentace nemá podobného hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

Ač nemám rád přetetované hráč, tak Artura mám rád, je to srdcař, neskutečný bijec, takoví jsou jen v jižní Americe.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Berbr je gentleman

Reagovat
20fredy20

Bojovnik z toho vyjadrenia ide husia koza.

Reagovat
mayday

Na hřišti drsňák potetovanej až k patě, jindy brečí jak malá holka.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to přesně ten typ hráče, kterého nemám rád, jen rozdávat , ale nepřijmout a ještě dokázat filmovat(Rámos, Pepe).

Reagovat
mayday

Nechci se vůbec pouštět do nějakých diskusi o filmování s fanouškem Barcelony S tím ostatním souhlasim, nemám rád, když někdo hraje prasacky, zakládá si na image drsňáka, a když je sám obětí tvrdšího zákroku, hned startuje a plače. Ramos urcite jak prase hraje/hral, no na druhou stranu má na své straně tu gloriolu nezpochybnitelné legendy. To Pepe je prostě jenom prase

Reagovat
Bakary3

Jenže od tý legendy je to o mnoho ubožejší, než když to udělá jenom "prase"

Reagovat
mayday

Reagovat
p-e-t-k-o

Za prvú vetu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
SunFells

To s kartely začínal.

Reagovat
smazaný uživatel

Je mu teprv 30. Navíc zrovna on má energie na rozdávání. Přístup.

Reagovat
SunFells

On je jejich srdcem. Přijde mi, že Alexise tam oceňují trochu víc, ale ze zápasů Chile mám dojem, že spíš Vidal je o kapku ten nejdůležitější. Samozřejmě ale jejich spolupráce je jedna z nejvábnějších věcí na reprezentační scéně.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se kurva rozhodni

Reagovat
eder

Chile měla jet do Ruska namísto trapné Argentiny.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Panama od tochto tímu by si mal brať príklad Vidal a proste generácia nová Chile nerastie ani náhodou no nech len hrá myslím že aj o pár rokov bude mať čo ponúknuť reprezentácii minimálne tu bojovnosť a srdce.

Reagovat
C-M@ster

Panama

https://www.facebook.com/dreamteamfc/videos/1696440980374819/

Ale jinak je pro mě šok, že se Chile nedostalo... všude se psalo o USA a přitom Chile to je černej kůň každýho turnaje

Reagovat
smazaný uživatel

Kapitánem Chile je Bravo.

Jinak skvělé rozhodnutí, hodně štěstí Arturo a za čtyři roky MS.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele