Zůstane Heskey ve Wiganu?

12.09.2008, 09:51
Aktuality
Emile Heskey je v současné době hráčem Wiganu, za několik měsíců ale může být všechno jinak. Anglickému reprezentantovi končí v červnu příštího roku u Latics smlouva, o nové se ještě ani nezačalo jednat a manažer Steve Bruce se tak oprávněně bojí odchodu jednoho z klíčových hráčů...

"Z jeho smlouvy zbývá ještě deset měsíců a v tuto chvíli vybírá nejvhodnější variantu. Ale já o něho nechci přijít. Budujeme silný tým a on je jeho důležitou součástí. Zatím jsem ani nepřemýšlel o tom, co se stane v lednu. Nechci o tom přemýšlet. Ale je zde stále naděje," prohlásil Bruce.

Heskey v posledních měsících podává spolehlivé výkony a vysloužil si i návrat do anglické reprezentace. Ve středu nechyběl v základní sestavě kvalifikačního utkání o postup na MS 2010 v Chorvatsku, Heskey odehrál celý zápas a Anglie zvítězila překvapivě lehce 4:1.

"Emile byl v tom zápase vynikající. Můžete vsadit svůj život na to, že Wayne Rooney si spolupráci s ním hodně užíval," pochválil Bruce Heskeyho. Pro toho měl duel v Záhřebu jednu velkou kaňku, chorvatští fanoušci ho v průběhu zápasu rasisticky uráželi a tamní svaz podle všeho nemine minimálně pokuta.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (17)

Přidat komentář
smazaný uživatel

at jde do tottenhamu

Reagovat
j_mrazik

Proč zrovna tam???

Reagovat
smazaný uživatel

Protože mají jen 2 útočníky + juniory?

Reagovat
j_mrazik

Copak jsou s juniorkou na tom tak zle?

Reagovat
j_mrazik

Pavlyuchenko,Bent, Giovani dos Santos a Fraizer Campbell to mi nepřijde na podzim tak hrozný.. V zimě se porozhlídnou po nějaký hvězdě... Za Berbatova musí mít balík.

Reagovat
smazaný uživatel

To máš 2 útočníky+křídlo+juniora... Když se ti zraní Bent nebo Pavljuščenko,máš jen jednoho stabilního hráče,což klubu,který by chtěl hrát o poháry nestačí

Reagovat
j_mrazik

Je fakt, že týmy okolo jsou na tom daleko lépe, ale třeba z nouze vykoukne nějaký talent. To by přeci nebylo na škodu, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak může a nemůže... Tohle si může dovolit tým uprostřed tabulky ale ne někdo,kdo by rád bojoval o poháry... 3 útočníci jsou potřeba..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
j_mrazik

Měl by zůstat tam, kde je. Tam mu to vyhovuje, opět se našel. V repre hraje, což je pro mne obrovské překvapení, ale pokud se mu daří a s Rooneym si rozumí, tak jen tak dále.

Reagovat
smazaný uživatel

nebude další prstupný termín až za 4 mesiace?k čomu sú tieto špekulácie?

Reagovat
j_mrazik

Od 1.1. se může dohodnout s jiným týmem na smlouvě. Bosmanovo pravidlo. Pokud to říkám špatně, tak mne prosím někdo opravte...

Reagovat
smazaný uživatel

ano ale ak chce nejaky anglicky klub ziskat hraca z tiez anglickeho klubu zadarmo,tak ho moze podpisat az mesiac pred vyprsanim zmluvy

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec bych se nezlobil, kdyby napodobil Paula Dickova a šel zpátky do Leicesteru a pomohl mu dostat se zpět do Championship. Ale je to nesplnitelné přání, bohužel...

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud s nim Wigan podepise a dokaze nejakym zpusobem udrzet Zakiho (bude to zrejme jeste o hodne tezsi, nez pro Brums Zarate).. tak maji jeden z nejudernejsich a nejlip poskladanych utoku cely souteze... jenze taky to muze dopadnou tak, ze pristi leto budou shanet dva utocniky. Chudak Steve..

Reagovat
soukup

snad zůstane a Wigan se posune trochu blíž k jednomístným místům v tabulce

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle potřebuje hráče kteří makají

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele