Zranění nehrála při mém rozhodování žádnou roli, tvrdí Rolfes

29.12.2014, 09:28
Aktuality
Simon Rolfes před nedávnem uvedl, že letošní sezóna, která je pro bývalého německého reprezentanta jubilejní desátou za Bayer Leverkusen, je pro něho poslední. Kapitán Farmaceutiků nyní uvedl, že předchozí zranění neměla na jeho rozhodnutí vliv...

Rolfes přišel do porýnského celku z Alemannie Aachen a postupně se vypracoval do role opory a následně i kapitána Leverkusenu. Zanedlouho 33letý defenzivní středopolař nakoukl i do reprezentace, se kterou se účastnil i závěrečného turnaje ME 2008.

Kromě úspěchů však kariéru univerzálního středopolaře s výbornou střelou provázela i četná zranění, díky kterým přišel třeba o start na mistrovství světa 2010 nebo o značnou část letošní sezóny. "Zranění nejsou důvodem, proč jsem se rozhodl ukončit kariéru," prohlásil Rolfes. "Vždycky jsem chtěl končit na vrcholu a nyní nastal ten správný čas," doplnil.

Velkým cílem blonďatého záložníka bylo, aby s Bayerem dokázal získat mistrovský titul, čehož se však Rolfes nejspíše nedočká, i když stále neztrácí naději. "Bylo by skvělé, kdybych se mohl s Leverkusenem rozloučit titulem. Uvidíme, třeba se to ještě letos podaří," nepřestává věřit Rolfes. "Nikdy jsem ani na chvíli nelitoval, že jsem hrál za Bayer," uzavřel.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Neprisiel on nahodou z Werderu do Bayeru

Reagovat
ACSeRw!n

jezdil sis za hranice vydelavat mareny ?

Reagovat
smazaný uživatel

Pokial viem v Aachene bol iba na hostovani

Reagovat
db18

Byl tam na přestup

Reagovat
smazaný uživatel

Včera bylo pozdě

Reagovat
Murtago

Zítra bude ještě dnes.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele