Zranění kolene a konec smlouvy. Chicharito už si za LA Galaxy nezahraje

04.11.2023, 11:50
Aktuality

Mexický útočník Javier Hernández po vážném zranění kolena nebude pokračovat v týmu zámořské ligy MLS Los Angeles Galaxy. Pětatřicetiletému hráči přezdívanému Chicharito skončila smlouva a další mu kalifornský klub nenabídl. Galaxy o ukončení spolupráce informovali na svém webu.

Za čtyři sezony Hernández odehrál za LA 82 zápasů a nastřílel 38 gólů, což z něj dělá sedmého nejlepšího kanonýra v klubové historii. Dvakrát byl vybrán do Utkání hvězd. V letošním ročníku ale skóroval jen jednou z devíti startů, než si v červnu přetrhl přední zkřížený vaz v pravém koleně.

"Život se stává vzrušujícím, když si dovolíte měnit se a přijímat nové výzvy. Děkuji všem, kteří se podíleli na mé cestě během těchto čtyř let. Děkuji ti za všechno, LA Galaxy," uvedl pětatřicetiletý Chicharito v příspěvku na Instagramu.

Hráč se 109 starty a 52 góly v reprezentaci se do Spojených států amerických přesunul v roce 2020 po desetiletém působení v Evropě. Nastupoval za Manchester United, Real Madrid, Leverkusen, West Ham United a Sevillu, s kterou vyhrál Evropskou ligu.

Autor: ČTK

Komentáře (1)

Přidat komentář
Ross Geller

Sympatický útočník.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele