Zola i Wenger přejí Anglii Capella

11.12.2007, 19:14
Aktuality
Když nabídku Anglické Fotbalové Asociace odmítl José Mourinho, nejžhavějším kandidátem se na uvolněný post trenéra anglického národního týmu stal Ital Fabio Capello. Ten podle Arséneho Wengera a Gianfranca Zoly pomůže Anglii vrátit se na výslunní.

"Jeho schopnosti jsou výjimečné," řekl manažer Arsenalu na adresu Fabia Capella. "Znám se s ním už dlouho. Je to výrazný muž s velkým charakterem. Má jasnou představu nad tím, co chce. A když je o něčem přesvědčený, dodělá to do konce."

Wenger označil Capella za manažera, který plave proti proudu, a proto je ve svém oboru velmi silný. "Je to vítězný typ a muž přesvědčený z metod, které používá. Cítím, že může tuto práci vykonávat, protože tato země potřebuje jeho kvality," řekl francouzský kouč.

"Jediný problém by mohla být řeč. Nevím, jak dobrá je jeho angličtina, protože jsem s ním anglicky nemluvil," podotkl Wenger. Přesto by si kvůli tomuto žádné starosti nedělal. "Protože jeho praktiky jsou důležitější než řeč."

Za ideálního muže pro lavičku Anglie ho označila také legenda Chelsea Gianfranco Zola. "Capello může vytvořit novou a úspěšnou éru anglické reprezentace. Dokonce když se nejvíce mluvilo o Mourinho, věřil jsem, že Capello má pro tuto práci větší charisma, talent i zkušenosti," uvedl Zola.

Autor: Pavel Janega / yahoo.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
Kapřík

Když odstoupil Mourinho, tak bych byl spíš pro Klinsmana, nejhůř Lippiho. Capello se mi tam nějako nepáčí...a tuším že koukatelnost jeho fotbalu by byla ze všech případných možností ta nejmenší. Ale výsledky má, vždycky je nějak vyhaluzí.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nevim, jestli hral nekdy nekdo pod Mourinhem pekne

Reagovat
Kapřík

To by ses divil, ale i takový věci se po Josého vedením děly.

Reagovat
smazaný uživatel

Capello teda by nebyl moc dobrá volba. Jako pravověrnému fanouškovi Anglického fotbalu,se mi to vůbec nelíbí.

Reagovat
smazaný uživatel

Anglie ani pod McLearenem nebo Eriksonem nehrala pohledny fotbal, tak proc ne Capello? Narozdil od tech dvou predeslych šašků by mel Capello vysledky a ty jsou momentalne pro Anglii nejdulezitejsi, potrebuju znovu ziskat duveru a prestiž, a tu si neziskaji peknym fotbalem, ale vysledky.

Reagovat
smazaný uživatel

Na pěknej fotbal nemají hráče, proto nechápu, jak takhle vůbec můžou uvažovat. Lippi má s repre zkušenosti, asi bych dal přednost jemu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Murinho mi nepride jako typ trenera, ktery by vedl pouze reprezentaci, to musi byt i na 1 stranu nudne a na 2 stranu je to velka zodpovednost, na kterou je jeste mlady, tak je dobre ze to nakonec odmitl.

Capello mi tam take nesedi, Juventus s nim sice mel vysledky ale hezky fotbal to opravdu nebyl, u Realu zanim staly vsichni svati, ze ten titul vyhral. Jeste kdyz tam napisi ze neni dulezite ze neumi Anglicky, ale dulezite jsou jejich praktiky, neznam moc Anglicanu ze Serie, kteri by byli v repre, takze by mu aspon trosku rozumeli...

Rozhodne to ale nebude horsi nez ted

Reagovat
smazaný uživatel

Sranda je, že se o Capellovi jako možném trenérovi Anglie se vyjadřuje v superlativech PRÁVĚ Arsené Wenger, který nedávno horlivě tvrdil, že pro Albion je nejlepší anglický trenér.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi uz chce mit pokoj,protoze zatim kdo to trenoval tak si akorat zkurvil jmeno,tak tam chce nacpat kolegu.

Reagovat
smazaný uživatel

doufam ze to Capello neveme nerad bych videl anglii vitezit

Reagovat
smazaný uživatel

A já Anglii přeju, aby byla v následující kvalifikaci stejně úspěšná jako v té minulé...

Reagovat
smazaný uživatel

vseci si tu onho zas otieraju hubu ale ked to zobere tak zas vsetkym vytre zrak.. ale to este uvidite Capello je Boh hoc ako bolo haluzna nasa vyhra v lige ale vyhrat Pd s takym timom aky mal minuly rok Real je jednoducho zazrak.. Anglicko nema nejaky uzasny tym ale je myslim lepsi a s nim by mohol spravit divy.. dufam ze to zobere aj ked nemam nejak uplne v laske anglicanov ale chcem aby sa Fabio zase predviedol..

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem presvedcen ze Capello by byla vyborna volba.Jeho kariera prinasi same uspechy.Je to uspesny prvotridni kouc.I v takove prechodne sezone dokazal udelat s Realem titul.Dokazal i priznat chybu kdyz vyradil Beckhama.To se taky ceni.Anglii jde o vysledky,to je prvorady.Vitezstvi a trofeje jsou meritkem uspechu.S Capellem je velka sance!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele