ŽLUTÁ PONORKA ZTRÁCÍ PASAŽÉRY

22.08.2006, 21:28
Aktuality
Ne snad že by se ambiciózní Villareal rozhodl rozprodávat své hráče. Příčinou všeho je totiž již tolik známé přetržení křížových kolenních vazů, které v nedávné minulosti postihlo například Michaela Owena. Tentokráte si osud, a možná také špatná fyzická příprava, vybral Gonzala Rodrigueze a Roberta Pirese.

Oba se zranili v průběhu turnaje "Ramon de Carranza trophy", kde Villareal obsadil třetí místo. Zkušený Robert Pires, který přišel na základě Bosmanova pravidla jako volný hráč letos v létě z Arsenalu, se zranil v prvním zápase turnaje proti domácímu Cádizu, kterému Žlutá ponorka podlehla na penalty. Podle prezidenta klubu Fernanda Roiga se doba rekonvalescence protáhne na plných šest měsíců a Pires tak přijde o velkou část jeho první sezóny ve Španělsku.

Jestli si snad někdo v Villarrealu myslel, že nic horšího se jim stát nemůže, šeredně se mýlil! Hned druhý den v zápase proti Realu Madrid utrpěl stejné zranění jeden z klíčových hráčů týmu, obránce Gonzalo Rodriguez. Villarreal sice tento zápas o třetí místo nad Realem díky trefě Riquelmeho vyhrál, cena za výhru je však příliš vysoká - doba léčby bude navzdory stejnému typu zranění ještě o měsíc delší, než v případě Pirese. Oba hráči se budou muset podrobit operaci.

Otázkou je, jak se Villarreal, připravený opět bojovat o příčky zaručující Ligu Mistrů, s oběma ztrátami vyrovná. Fernando Roig sice již začal shánět posily, zda se však v tak krátkém časovém období podaří nahradit oba hráče i kvalitativně, to je zatím ve hvězdách.

Jedno je jasné, Villareal bude mít boj o Ligu Mistrů nesmírně těžký, zvláště pokud přihlédneme k faktu, že alespoň měsíc se bude léčit také záložník Josico.

Autor: Petr Kilian

Komentáře (18)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Snad alespoň neprodají Sorína..

Reagovat
Il Principino

Reagovat
smazaný uživatel

Riquelme jim tu ligu mistrů vykope,to je jasný a Sorina neprodaj,nejsou přece blbý,maj dost dobrej kádr se kterým by mohli útočit i na titul.FORZA VILLARREAL a ARGENTINA

Reagovat
Il Principino

ROMA MÍA!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

No oni ho právě chtěli prodat, snad od toho teď, když mají hráče s těžkými zraněními, ustoupí.. Mluvilo se o tom, že Sorín asi odejde do Bordeaux..

Reagovat
Il Principino

Kdyby odešel, tak by to tým značně oslabilo

Reagovat
Il Principino

1. Adriano

2. Henry

3.Shevchenko

4.Ibrahimovic

5. Rooney

6. Klose

7. Torres

8.Villa

9.Crespo

10. Toni

11.Tevez

12.Saviola

13.Trezeguet

14.Forlan

15.Eto'o

16.Huntelaar

17.Cisse

18. Crouch

19.Drogba

20. Ronaldo

Reagovat
HOST*nofan

Vykopal by, ale ty penalty mu nešly. Villar. je pro Requilma malej.

Reagovat
smazaný uživatel

3:0 Silva pečetí!!!!!!!!!!!!!!!! Valencia in CHL a zase o kousek blíže Joaquínovi

Reagovat
smazaný uživatel

Doprdele a já jim to tak nepřál tý Valencii.Já už jí snad začínám nesnášet víc než Betis Sevilla.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A Piták zase nic, tomu bych tu LM přál... Nechcete ho koupit?

Reagovat
smazaný uživatel

jakožeby Silvovi s Joaquínem podával míč???

Reagovat
smazaný uživatel

Tak říkal si, že bys ho ve Valencii v klidu uvítal.

Reagovat
smazaný uživatel

pokud zvládne nafukovat míče tak i jo

Reagovat
smazaný uživatel

Ten nadpis je fantastickej. Má to nápad, humor, paráda. Pobavil jsem se

Ale jinak je to na pikaču. Villarrealu přeju, je to takovej malej klub ze sympatickejma fotbalistama a dělají to tam s rozumem. Tohle budepro ně asi fakt rána. Hlavně ten Gonzalo je fakt pešek. Uvidíme, jak se s tím vypořádají

Reagovat
smazaný uživatel

přetáhnutím Ayaly

Reagovat
smazaný uživatel

Promiň, ale pro mě je to dvě mouchy jednou ranou

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele