Zlín zkouší Trubilu a Mrvu

20.01.2009, 20:40
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (9)

Přidat komentář
rufus

Zlín nemá prvoligovou kvalitu, ať proto sestoupí. A s ním Kladno, Střížkov a Příbram. A postup do GL pro nikoho. V lize stačí 12 týmů, teď je jich tam hrozně moc. To by znamenalo úbytek čtvrtiny hráčů, myslim že by to úroveň trochu zvedlo a posílilo by to všechny týmy. Liga by pak byla i atraktivnější, protože co čekat od zápasů kdy na Letnou, Eden nebo Bazaly přijede bránit Kladno, Zlín atd.. Zúžení ligy a přivedení hráčů ze zahraničí (ovšem s odpovídající kvalitou) je jediná možnost, která zachová konkurenceschopnost našich týmů v Evropě. Míň týmů, víc kvality.

Reagovat
smazaný uživatel

bohuzel(z hlediska ceskeho fotbalu) mas asi pravdu.....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jaky je rozdil v evrope mezi slovenskymi, chorvatskymi, nebo belgickymi kluby. Zadnej. Je uplne jedno jestli ma liga 10, 16, nebo 20 muzstev, kvalita bud je nebo neni

Reagovat
rufus

Pokud by sme byli větší nebo měli víc obyvatel a tím pádem víc potenciálních hráčů tak prosím. Ať máme klidně 20 týmů. Nebo kdyby byla naše ekonomika natolik silná, aby si naše kluby mohli koupit koho by potřebovali. Takhle musíme prodávat už i do Chorvatska.. Čim míň zůstane týmů, tím lepší hráči za ně budou hrát. Na ty špatný prostě nezbude místo. A čim víc kvalitních týmů, tim větší konkurence a tim těžší zápasy. Pak pojede třeba Slavia na Ajax a bude mít za sebou v sezoně odehraných mnohem víc zápasů, který by se mohli podobat tomu jak to bude vypadat na Ajaxu. Čili se budou naše přední týmy zdokonolat a přizpůsobovat Evropskýmu fotbalu mnohem lépe.

Reagovat
smazaný uživatel

bohuzel i kdyz jsem ze zlina, mas naprostou pravdu. stotoznuju se s tim, ze redukce klubu v cesku je nutna, pokud chce ceska liga nabyt na kvalite. zlin bohuzel hraje tragicky a stejne jako tebou zminovane tymy si gl nezaslouzi. nezbyva nez doufat, ze si toho vsimne nekdo kdo s tim bude moct neco udelat...(treba v budoucnu hasek )

Reagovat
smazaný uživatel

příbram bych nechal spíš hodit budějky

Reagovat
smazaný uživatel

co 12 tymu, ja bych dal jen 10(1.liga), 12 treba druha liga.snad to nekdo zavede!!!, hlavne i 2.ligu tam konci jeden klub za druhym. pred 3 roky se vymenila pulka 2,.ligy(kunovice, kromeriz, pardubicea mnoho dalsich). Jakubčovice, ktere prodali dukle. letos fulnek, ktery propustil pres zimu tolik kvalitnich hracu ze nemajï sanci. Ja si proste predstavuju 10(1.liga), 12(2.liga)12+12(3.liga)!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele