ZLATÝ MÍČ PRO CANNAVARA

27.11.2006, 14:53
Aktuality
Veřejné tajemství několika posledních týdnů je odhaleno, držitelem Zlatého míče za rok 2006 se stal stoper italských mistrů světa a Realu Madrid Fabio Cannavaro. Druhý skončil jeho reprezentační kolega Gianluigi Buffon, třetí Francouz Thierry Henry.

O tom, že oním vyvoleným v tradiční anketě časopisu France Football se stane Fabio Cannavaro, se v Evropě mluvilo už několik dní. "Zaručenou" informaci tehdy měla španělská média, nepřímo to naznačoval i šéf Realu Madrid Ramón Calderón.

Fabio Cannavaro se ve 33 letech stal teprve třetím obráncem, který kdy prestižní ocenění získal, před ním to dokázali jen legendární Franz Beckenbauer (1972 a 1976) a jeho krajan Matthias Sammer (1996). V Itálii na trofej čekali dlouhých 13 let, naposledy mohl se Zlatým míčem pózovat v roce 1993 Roberto Baggio.

Anketa se stala triumfem italských mistrů světa a tak trochu i korupcí postiženého Juventusu. Jeho dres Cannavaro oblékal ještě na jaře, druhý v pořadí, brankář Gianluigi Buffon, v Turíně zůstal i po přeřazení do druhé ligy. Jeho umístění je velkým úspěchem, z celkového prvenství se radoval zatím jen jediný gólman, Lev Jašin v roce 1963.

Třetí je pak stálice Thierry Henry. Francouzský Kanonýr z Arsenalu v elitní desítce nechybí už sedm let, ale na vrchol ještě nedosáhl. Loňský vítěz Ronaldinho se umístil na čtvrtém místě, pátý pak je nejlepší hráč mistrovství světa Zinédine Zidane.


Výsledky ankety Zlatý míč 2006:

1. Fabio Cannavaro (Itálie, Real Madrid) 173 bodů, 2. Gianluigi Buffon (Itálie, Juventus) 124, 3. Thierry Henry (Francie, Arsenal) 121, 4. Ronaldinho (Brazílie, Barcelona) 73, 5. Zinédine Zidane (Francie, ukončil kariéru) 71, 6. Samuel Eto'o (Kamerun, Barcelona) 67, 7. Miroslav Klose (Německo, Brémy) 29, 8. Didier Drogba (Pobřeží slonoviny, Chelsea) 25, 9. Andrea Pirlo (Itálie, AC Milán) 17, 10. Jens Lehmann (Německo, Arsenal) 13.

Autor: Petr Starý

Komentáře (149)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jaká novinka...

Reagovat
HOST*

Tak to nechápu!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Juve ovládl statistiky. Pro Moggiho a Capella by tam taky něco nebylo?

Reagovat
HOST*Expert

1. Cannavaro? 4. Ronaldinho? 7 Klose?

Výše měli skončit Henry, Zidane, Pirlo i Drogba...

Reagovat
smazaný uživatel

A co je divnýho na tom, že Ronaldinho je 4.?? Vyhrál Ligu Mistrů a La Ligu a loni byl nejlepším hráčem v Barce. Co víc chceš? Že to loni vyhrál neznamená, že letos musí být až někde u dna...

Reagovat
HOST*Expert

Pirlo asi nikdy nic nevyhraje - on může být sebevíc úžasnej - brilantní technika, skvělá práce v poli, bránění , tvůrcovství, veliká komplexnost, ale jemu prostě nic nedají - určitě měl být v 5, možná ještě daleko výše

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby to vyhrál, nebyl bych proti...

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm... to Deco asi taky ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*Miki

Tak to maš pravdu měl by byt o dost výš

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhrál Cannavaro, nad tim už tejden kroutim hlavou. Mimichodem Terry a Puyol jsou lepší obránci a posledních pár let jsou minimálně na stejný úrovni jako Fabio. Že druhej byl Buffon je dost divný. To samý Zidane. A že hlavní kandidáti skončí 3.(Henry) 4.(Ronaldinho) 6.(Eto'o) a 8.(Grogba) o něčem svědčí. Lehmanna na 10. taky nechápu-co tam jako dělá??

Takže tento ročník podkládám za tragický. Tohle se pánum novinářům fakt nepovedlo, dokonce mam pocit, že žijeme v jiný dimenzi.

Aby to nevypadalo, že Cannavarovi Zlatý míč nepřeju jenom kvůli tomu v jakém klubu hraje a hrál, tak gratuluju Realu a Juventusu.

Reagovat
HOST*Miki

Nechapu proč všichni mellete o Ronaldinovi dyt na MS hrál stračně a teď taky hraje strašně. A Fabio hál aspon na MS výborně tak se není čemu divit

Reagovat
Xavi

Reagovat
smazaný uživatel

Tak můj favorit skončil sice až na třetí místě, ale nejsem nespokojenej. Před čtyřmi lety vyhrál taky Ronaldo jen proto, jak hrál na MS. Prostě v letech, kdy se hraje světovej šampionát, se nejvíce kouká právě po hvězdách tohoto turnaje. A letos byl v Německu skutečně Fabio nejlepší.

Jinak teda - Pirlo měl být skutečně asi výše. No ale nějak hlouběji bych se v tom nebabral, je to jen anketa, i když docela prestižní

Reagovat
Pharrell

se nedivim ze vyhral prave Cannavaro, protoze casopis France Football to hodnotil hlavne na zaklade MS 2006

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ať jen nekritizuji, dám do placu svoje pořadí:

1. Henry, 2. Ronaldinho, 3. Cannavaro, 4. Pirlo, 5. Eto´o, 6. Drogba, 7. Klose, 8. Buffon, 9. Deco, 10. Toni

Reagovat
HOST*

1. Pirlo, 2. Henry, 3. Ronaldinho, 4. Cannavaro, 5. Kaka, 6. Zidane, 7. Drogba. 8. Eto, 9. Klose, 10. Toni

Reagovat
PJ

1. Henry, 2. Cannavaro, 3. Ronaldinho, 4. Drogba, 5. Pirlo, 6. Etoo, 7. Buffon, 8. Toni, 9. Klose, 10. Zidane.

Reagovat
smazaný uživatel

1. Cannavaro, 2. Ronaldinho, 3. Kaká, 4. Toni, 5. Eto´o, 6. Henry, 7. Zidane, 8. Klose, 9. Buffon, 10. Pirlo, 11. Drogba

Reagovat
smazaný uživatel

Ty, který tady pořád tvrdí, že sedm zápasů na MS je víc než nějakých šedesát v klubu má takovýhle žebříček? Jen bych se chtěl zeptat, co na MS dokázali v tvém pořadí druhý, třetí, docela i čtvrtý, určitě pátý a ještě jedenáctý?

Reagovat
smazaný uživatel

Cannavaro byl mnohem lepší než Zizou, Buffon a Pirlo, to je snad jasné, navíc Zizou hrál jen půl roku, Buffon je ve druhé lize a Pirlo teď hraje velice špatně, mnohem hůř než Fabio...

Reagovat
smazaný uživatel

Lepší možná byl, ale že o mnoho, to zase ne. MS bylo klasickou ukázkou, že bořit je mnohem lehčí než tvořit a to vyhovovalo hlavně Italům (s Cannavarem a Buffim v čele). Pirlo hrál skvěle, podle mě měl hlavní podíl na výhře Italů. Zizou je klasickou ukázkou důležitosti MS, na jaře hrál špatně, na podzim vůbec, MS se mu povedlo až na ... Ona o té anketě svědčí také nominace Edisona, který do PSV přišel až v létě a na MS to žádný extra objev nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

Zizou hrál na jaře docela dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

To bych netvrdil, vezl se společně s celým Realem.

Reagovat
smazaný uživatel

vstříc druhému místu (na jaře dal asi 6 gólů, to byl jeho rekord u nás )

Reagovat
HOST*Tavo

3. Kaká??

Reagovat
smazaný uživatel

Věc názoru, ty máš taky Toniho daleko za Drogbou, i když dává mnohem víc gólů...

Reagovat
HOST*

1. Henry

2. Ronaldinho

3. Eto'o

4. Drogba

5. Pirlo

6. Puyol

7. Cannavaro

8. Deco

9. Klose

10. Toni

Reagovat
HOST*Tavo

To je moje.

Reagovat
HOST*Tavo

11. Kaká

12. Buffon

13. Cristiano Ronaldo

14. Terry

15. Messi

16. Čech

17. Zambrotta

18. Shevchenko

19. Lampard

20. Lehmann

Reagovat
HOST*Kuba

taky si myslim

Reagovat
HOST*

1.Pirlo

2.Henry

3.Zidane

4.Buffon

5.Kaka

6.Cannavaro

7.Toni

8.Drogba

9.Eto'o

10.Klose

Reagovat
HOST*

1.Henry, 2.Pirlo, 3.Ronaldinho, 4.Buffon, 5.Kaká, 6.Cannavaro, 7.Zidane, 8.Toni, 9.Čech, 10.Fabregas

Reagovat
smazaný uživatel

1. Etoo

2. Ronaldinho

3. Buffon

4. Puyol

5. Deco

Pro ty, co se budou smát tomu, že je to samý hráč Barcelony, tak bych upozornil, že Barca lonskou sezonu naprosoto ovládla klubový fotbal...

Každopádně faktem je, že Zlaté míče v roce MS ztrácejí jakoukoli úroveň, v roce 2002 Ronaldo a letos zas chvílemi velmi zábavný Cannavaro.

tohle mě až tak nemrzí, co mě trošičk mrzí je to, že to Etoovi nevyjde ve Fifa anketě.

Reagovat
smazaný uživatel

To je tak těžký pochopit, že 7 zápasů na MS má daleko větší hodnotu než 50 v klubu?

Reagovat
smazaný uživatel

Pro tebe možná, ale na MS světa se uděluje speciální cena pro nejlepšího hráče turnaje, tam má těch sedm zápasů svou specifickou hodnotu. Ale ta cena přestává mít jakýkoli smysl, když stačí, aby ti vyšlo pár zápasů a na celou sezonu se můžeš vybodnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas.

Reagovat
RMCF

Ale bohužel je to tak, divíte se jako kdyby to bylo poprvé Ronaldo v roce 2002 nehrál půlku sezony pak zazářil na WC(nemyslím záchod) a získal zlatý míč, v 1998 ho vyhrál Zidane opět mistr světa, v roce 2000 ovládli Zidane s Figem Euro a pak jeden dostali GB a druhej nejlepšího hráře podle Fifa, 1996 jako mistr evropy Sammer, prostě v roce Šampionatu novináři berou největší zřetel právě na mistrovství, kdoví jestli někteří z nich vůbec jinej fotbal za rok vidí Takový ankety jsou stejně k ničemu a pokud někdo ostatní nepřevyšuje takovým způsobem jako Ronaldinho loni tak se to nedá moc porovnávat kdo byl nejlepší. Jo a ještě co si myslím že byl nejhůř udělenej zlatej míč co pamatuju tak když ho dostal Owen(mám dojem že to bylo v tom roce kdy LFC vyhráli Uefu, někej z Anglickejch pohárů a superpohár a když vyhráli tři trofeje tak byli nejlepší , ale že ze dvou nejprestižnějších, vlastní liga ani Liga Mistru nezískali žádnou to bylo každýmu jedno)

Reagovat
smazaný uživatel

No získali jich tehdy pět, ale to je jedno. Co chci říct je to, že se nedivním, Ronaldův případ tady byl zmiňován několikrát, mně osobně to vadí a nejde vůbec o to, že to nenáí hráč Barcy nebo že to je hráč Realu.

Reagovat
RMCF

On to nebyl jenom ronaldo je to tak prostě každý mistrovství a to mě taky štve (zajímavý máme na něco stejnej názor ) a tyto ankety už nějak tak ignoruju. Jenom co ještě ten Liverpool tenkrát vyhral nějakej ten Community Child nebo jakse to jmenuje co maj v anglii před sezonou nebo co docela by mě to zajímalo...

Reagovat
smazaný uživatel

No byly to nějaké menší trofeje, přesně si nevzpomenu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle je hláška dne. Gratuluji, vyhráls nejhloupější názor dne

Reagovat
smazaný uživatel

A asi ti to přišlo líto, tak jsi mě hned dole musel překonat

Reagovat
Xavi

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
PJ

Tak takovýhle složení první pětice, čtyři hráči z jednoho klubu, to by bylo dost k smíchu...

Reagovat
smazaný uživatel

tjn, oni asi věděli, proč nenechali hlasovat Katalánce

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Barca byla velmi suveréní, já vím, že to tak být nemůže, ale rozhodně ne z důvodů takových čistě herních...

Reagovat
smazaný uživatel

S těma Zlatýma míčema v roce MS máš pravdu, ale to pořadí takhle být nemůže, bohužel.

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldinho byl srandovní na konci minulé sezony, celý MS a začátek týhle sezony a taky ho cpeš na druhý místo!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Xavi

Naprosto souhlasím! Barca byla suveréní, vyhrála ligu, LM, vede ligu i teď, ale hlavně nehraje nějakej taktickej hnus, ale nejlepší fotbal!

Reagovat
smazaný uživatel

měl to vyhrát henry...i když byl vždycky druhej letos si to nejvíc zasloužil

Reagovat
Shevchenko

Upřímě řečeno Cannavaro si to asi zasloužil (za skvělé MS), V Juve byl dobrej, no, prostě normální a teď v Realu teda jak to teď vidím bída! No ale rozhoduje tento rok MS

Moje 10ka:

1.Henry, 2.Ronaldinho, 3.Drogba, 4.Cannavaro, 5.Zidane, 6.Buffon, 7.Pirlo, 8.Eto'o, 9.Klose, 10.Lehmann

Reagovat
Shevchenko

ty vole ja uplne zapomel na Kaka!

... 8.Kaká, 9.Eto'o, 10.Klose

Reagovat
smazaný uživatel

No proto!

Reagovat
smazaný uživatel

A za co, že to tam Ricky vlastně je? Nějaké tituly s AC Milán? Nebo se mu snad povedlo MS? Nebo snad teď táhne AC v boji o titul?

Reagovat
smazaný uživatel

V AC je nejlepším hráčem každého zápasu, tak asi proto + nejlepší střelec LM (zatím).

Reagovat
smazaný uživatel

Ale vždyť si dříve tvrdil, že podzim už se do toho prakticky nezapočítává, ne? Alespoň si to tvrdil v debatě o Cannavarovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Jesus, to jsou dneska nálety od tebe

Já už na tu uzávěrku nadávám deset let, to mé pořadí je aktuálně k 27.11., stejně jako to vaše, protože tady Cannavara pořád pomlouváte, že si to za výkony v Realu nezaslouží.

Stejně by mě zajímalo, jaké pokyny ti novináři dostávají, není přece možné, aby se suverénním vítězem jejich ankety nesouhlasilo 90% fanoušků

Reagovat
smazaný uživatel

V tom případě OK.

Reagovat
HOST*Thomick

To je normální skandál ty italové snad uplácej i v tehlech anketách, jak to může vyhrát cannavaro? Dobrá MS, ale za to se gb nedává snad ne a pokud jo tak to měl stejne vyhrát zizou. Henry 4ever!! Cannavaro je pako viz. zápas LM s lyonem, ten carew ho ale vyškolil

Reagovat
HOST*Expert

1/ Henry

2/ Pirlo

3/Zidane

4/Etoo

5/Drogba

6/Cannavaro

7/Buffon

8/Ronaldinho

9/Toni

10/Juninho

Reagovat
HOST*Expert

Kyslíkova 5ka je úžasná a Buffon je tam asi fakt omylem (měl tam být určitě Valdes). S tou suverenitou já nevím - objektivně byla jistě nejlepší a vyhrála ligu mistrů i španělskou ligu zaslouženě, ale co mi paměť sahá, tak ta její cesta ligou mistrů se ve vyřazovacích bojích rodila velmi ztuha přes samé výsledky 1:0, 1:1, 2:1 apod.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak když už mluvíš o LM, tak bych tam místo Buffona asi dal pátého do party Merka

Ne, to byla jen sranda , i když...

Reagovat
smazaný uživatel

Výhra na hřišti AC Milan, na hřišti Chelsea, přehrání Benficy na jejím, hřišti...poté už to byla víceméně kontrola. Ale porazit takové týym venku, to mluví za vše.

Prostě se Barce cel ásezóna povedla a těm individualitám tím tuplem, tak proč je tam nedát jen proto že jsou z jednoho klubu...

Reagovat
smazaný uživatel

Valdes? si delas srandu... ten tam nema co delat..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je to přecejenom pravda. Tak tenhle ročník je fakt nepovedenej. Nechápu, jak může bejt Cannavaro nejlepší hráč Evropy, když není ani nejlepší na svým postu. Ale to je jedno. Tuhle anketu neuznávám už od roku 2002, kdy ji vyhrál trapnej věčně zraněnej Ronaldo . To byla tenkrát snad ještě větší fraška.

Moje TOP 10:

1. Toni - těch gólů bylo prostě tolik, že se to překonat nedalo, MS - neMS

2. Eto´o

3. Drogba

4. Deco

5. Henry

6. Ronaldinho

7. Pirlo

8. Terry

9. Cannarvaro

10. Thuram

Reagovat
HOST*R.M.C.F.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Marv

S Tonim souhlasim, ale upravil bych trichu zbytek..

2.Cannavarro

3.Eto´o

4.Zidane

5.Ronaldinho

6.Pirlo

7.Henry

8.Deco

9.Juninho

10.Drogba

Reagovat
smazaný uživatel

Co kroutíš vočima. Neviděls včera to judo, co Fabio předváděl? Když to vezmu do důsledku, tak penalta, žlutá a jelikož už jednu měl, tak červená a nazdar

Prostě si myslím, že on nebyl nejlepší hráč minulýho roku v Evropě. Nic víc, nic míň

Reagovat
smazaný uživatel

co tohle zase je? jaká červená?

Reagovat
HOST*R.M.C.F.

já to věděl! červená po každým zápase nesmí chybět!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No při Fabiově "ať si říká kdo chce co chce, já si to zasloužím" Cannavarově hře snad ani ne...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*Márty

Tak s Fabiem na 1. fleku stopro souhlasim...i Buffon měl super sezonu...ale vejš měl bejt určitě Pirlo..ale hlavně mi tam chybí i jeden z nej obránců na světě a to je Zambrotta...bez něj by Itálie taky asi těžko vyhrávala...prostě forzza Italia 2006

Reagovat
HOST*Robik

1. Ronaldinho, 2. Henry, 3. Deco, 4. Pirlo, 5. Drogba, 6. Puyol 7. Čech, 8. Eto 9. Essien 10. Rooney

Zidane a Cannavaro sice hráli super na MS ale určitě tohle ocenění by mělo být za celou sezonu.

Reagovat
HOST*R.M.C.F.

jezis co tam seres Deca?

Reagovat
HOST*james

ehm...kroutím hlavou,ale já si myslím,že brzy bude první cristiano ronaldo,kdo ho viděl hrát a to nejenom proti chealsy,dal by mi asi za pravdu,ronaldu,je můj nejoblíbenější hráč na Zemi a taky ho mám rád proto,že je to portugalec a MILUJU portugalce a potom taky manchester united...a navíc je tam všude i ronaldu,ju chu chů...jo a kolikátý vůbec skončil???forca portugal,glory glory manchester(oni vyhrají titul)a ronaldu do toho

Reagovat
HOST*R.M.C.F.

Reagovat
smazaný uživatel

Povedlo se mu jaro v Juventusu a HLAVNĚ mistrovství světa. Tak proč ne?

Reagovat
smazaný uživatel

A zároven tuto anketu bych tolik neřešil, celé se mi to nějak nelíbí...MY vyhrajem s přehledem Ligu a nejprestižnější klubovou soutěž ligu mistrů, celou sezonu hrajem skvěle, bohužel MS musí mít dvakrát větší hodnotu a podle toho vypadá ta anketa. Ja to sice respektuju, ale zlatý míč mi je šumafuk. Vemte si Zidaneho, v Realu tápal, na MS zařil a vida...už je pátý....

Reagovat
smazaný uživatel

Které jaro se mu povedlo?

Reagovat
smazaný uživatel

To by mě taky zajímalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak že by chytrému napověz, hloupého trkni? Trk! Letošní...

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, to nemáš moc velké nároky na vítěze GB.

Reagovat
Xavi

Asi tak! Jesli někomu stačí nějakých blbých 7zápasů, tak při vší úctě má dost! Navíc Cannavaro odehrál akorát opravdu super zápas s Německem! Chcete mi říct, že třeba s těma našema tragédama nějak zářil?

Reagovat
Xavi

Nebo né jen s našema, třeba s Ghanou, oslabenýma USA , s Australanama (kde měli mimochodem Italové vypadnout) - neříkám že v těch zápasech hrál špatně, on v nich hrál dobře, ale že by v nich dával nějaký nadpozemský výkony?

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych mu to ocenění asi nedal a příliš ho v lásce nemám hlavně za výkony u nás...ale musím uznat že na MS byl opravdu nejlepší, jeho výkony byli vyrovnané a to jak v klidu a s přehledem dirigoval obranu vítězů je zkrátka nepřehlédnutelné...sám vím jak se hraje když máte v zadu oporu (ať už je to stoper či brankář, v Itálii to byli oba)...

Reagovat
smazaný uživatel

Xavi a Štěrdo, jak moc jste sledovali italskou ligu na jaře? Nebo jste byli zaslepení aférou Moggigate tak, že neuznáte Cannavarovy kvality?

Reagovat
smazaný uživatel

naprostý souhlas s jirim - fcb... i když jeho názory mi připadají někdy takové opravdu "pražácké", tak nyní se mi jeho progresivní výjev moc líbí... nad tím Tonim je možno polemizovat, i Henry svého času střílel nad 30.

Reagovat
smazaný uživatel

Toni dal loni v lize o 15 gólů víc než letos.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, sorry, ale já mám z Prahou společnýho opravdu velice málo

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

sry

Reagovat
HOST*

jak svyho casu henry trvale už5 sezon dava vic než 25 golu kretene podle me mel vyhrat on. a z toho canavara se neposerte za juve hral dobře byl u titulu ale vyhrat nemel ale neposeru se z toho jako vy idioti

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Reagovat
antimadrista

To mě teda po*er

Reagovat
HOST*R.M.C.F.

Reagovat
HOST*potki

Niak vsetci zabudli na kaka urcite si zasluzi prvu stvorku!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

je dobry obrance, ale vyhrat mel bud pirlo, nebo buffon, t oni hlavne dotahli azzuri k titulu sampionu a za podzimni formu si to jednoznacne zaslouzil drogba. kdo videl na podzim cannavara v realu, nemohl ho volit.

Reagovat
HOST*Expert

Viděl jsem to tipy na první desítku - jako Terry, Deco, Rooney - ti jako letos určitě ne.

Drogba byl skvělý i na MS - hrál pouze 2 zápasy a skvělý i když nevyzrálý tým Pobřeží Slonoviny oba prohrál, přesto mě Drogba obrovsky nadchnul.

Kyslík samozřejmě neuvedl i remízi Barcelony na domácích hřištích - neuznaný naprosto regulérní gól Ševčenka ....

Reagovat
smazaný uživatel

Ten gól ale padl po odpískání a Valdés už nechytal.

Reagovat
HOST*

ha prej že nechytal....

Reagovat
Xavi

A proč by měl po odpískání chytat? Seš nějakej znalec né?

Reagovat
smazaný uživatel

Víme všichni, jak to bylo, neotvírejme staré rány...

Reagovat
smazaný uživatel

Jakže nezmínil? "poté už to byla víceméně kontrola.", jseš trošku mimo experte. Barca neměla důvod se někam extra hnát,remízy, které týmu stačí, nemaj vypovídací hodnotu, to bys měl vědět.

A S Dece msješ úplně mimo, máš vůbec možnsot sledovat nějaké zápasy Barcelony krom LM?

Reagovat
HOST*Venca

1. Rosický

2. Čech

3. Ronaldinho

59.Cannavaro

Reagovat
HOST*

tady někdo zapomina na lamparda

Reagovat
smazaný uživatel

Fernando Gago bude brzy náš

Reagovat
smazaný uživatel

A čo keby sme chytili z Hamburgu van der Vaarta, keď sú takí slabí? U nás sa zase chytí. Teda, teraz dúfam, že za ten Hamburg ešte hrá

Reagovat
RMCF

Van der Vaart je můj velkej oblíbenec už od dob kdy vylítl v Ajaxu, ale docela proti němu hraje náchylnost na zranění, na svůj věk jich má za sebou už hodně...

Reagovat
HOST*1860

Van der Vaart ted HSV docela tahne, Diego je taky dobrej, ale jeste uslysime o Insuovi, kdyz uz se bavime o bundeslize, ted o vikendu se mi hodne libil..

Reagovat
RMCF

Rafael je super, užasná kopací technika (jak předvedl teď v ChL tak i pravačkou), skvělí pokrytí míče a hlavně je golovej, ale myslím že to není zrovna Capelluv favorit(ale třeba se pletu), protože není moc fyzicky odolnej. Ty asi sleduješ hodně Bundesligu co? Myslíš že Diego by na velkoklub jako Real, Milan nebo třeba Barcelona měl, neberu že v těch co jsem jmenoval kromě realu je jeho pozice skvěle obsazena, ale prostě jestli si jenom myslíš že na to má, já sem ho viděl vždycky jenom v ChL předtím v Portu a teď v Werderu a nikdy mě moc nepřesvědčil, připadá mě takovej málo výbušnej a dost nevýraznej na režiséra hry, ale mohla to být náhoda že sem ho viděl ve špatných zápasech zvlášt když hodně lidí včetně R9 ho vychvaluje.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevychvaluju ho , ale co jsem jej viděl hrát tak se mi líbil askvěle by mi zapadl do Realu...je pravda že jsem tolik zápasů s ním zase neviděl ale jako tvůrce hry mi přijde výbornej...je to subjektivní názor, stejně jsem o žádných spekulacích mezi ním a Realem neslyšel tak je to zatím jedno, uvidíme je ještě mladej a bude růst doufám...

Reagovat
smazaný uživatel

Diego podle mě zatím na velkoklub nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

No to už mi tady říká kdekdo ale já jsem prostě jiného názoru... Mě se líbí...

Reagovat
smazaný uživatel

A taky je podle mě Werder velkoklub...ale souhlasím možná s tvým "zlatým" slůvkem "zatím"...

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho mám rád, ale prostě na to ještě nemá. Johan Micoud byl v Brémách zhruba na stejné výkonnostní úrovni jako Diego.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě má lepší myšlenku a ta když se zrealizuje tak... ...dá se to vypilovat a proto doufám že bude lepší a lepší...má na to hodně velkej potenciál, těžko říct jak by si vedl v tak velkým klubu jako je Real...snad ho nepotká vážnější zranění, to je pro takové talenty to nejhorší co je může potkat...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na předposlední místo je dokáže táhnout kdekdo...

Reagovat
smazaný uživatel

A co ten Diego???

Reagovat
smazaný uživatel

Už aby, těším se na názory opačného tábora...

Reagovat
smazaný uživatel

O Gagovi jako jisté věci už mluvítě pěkně dlouho...

Reagovat
smazaný uživatel

Olééé!

Marc Crosas!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Xavi

Reagovat
HOST*

Vrcholem letošní sezony bylo jasně mistroství světa a tam byl suveréně nejlepší Cannavaro, takže vyhrál zaslouženě. Koho letos zajímala LM, nebo podobné soutěže? Vrchol byl jednoznačný.

Reagovat
Xavi

MS je jen překomerčnělá, přeceňovaná, pře pře pře... akce. Zvláště letošní MS byl jedním slovem HNUS!

Reagovat
smazaný uživatel

Pekná blbosť. Dúfam, že len sranduješ...

Reagovat
HOST*

FORZA ITALIA PER SEMPRE

Reagovat
HOST*

4. hvezdička na dresu!!!! CAMPIONI DEL MONDO!

Reagovat
Pharrell

jestli s TH 14 dostane do dobre formy a udrzi ji i na pristi rok . Tak doufam, ze prave vyhraje Thierry, on si to urcite zaslouzi, za tu dobu co je ve spickovem fotbale!

Reagovat
smazaný uživatel

Zbytečné teď předvídat, zatím hraje hrozně a silně pochybuji, že se do své dřívější nezastavitelné formy dostane...

Reagovat
smazaný uživatel

On hraje hrozně a ty bys mu dal Zlatý míč?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím klubový podzim, který se do toho hodnocení bohužel moc nepočítá.

Reagovat
smazaný uživatel

Miguel 2 - 3 týdny - Let the nightmare cometrue

Reagovat
smazaný uživatel

comes true

Reagovat
HOST*Expert

K obhájcům Cannavara - na MS nehrál zle a Táborský nám ho při komentování jistě velmi oslavoval, ale jak se mu povedlo např. finále - výborná francouzská ofenzíva(Zidane, Ribéry, Henry, Malouda i Sagnol ho téměř zesměšnila a Itálie mohla děkovat Buffonovi a velkému štěstí, že nedostala několik gólů - ve finále byl z Italů kromě Buffona lepší i Materrazi a Pirlo

Reagovat
smazaný uživatel

Finále byl jeho nejhorší zápas na MS, to je pravda.

Buffon chytil jedinou pořádnou střelu a pustil všechny penalty...

Reagovat
HOST*tOMINO

JE to úplně na bobek,jak může nějakej Ital vyhrát Zlatej míč??????dyť je to úplná shitka.....kdyby to byl správnej člověk tak zůstane v Juve a neutíká před druhou ligou do Madridu.Zlatý míč by měl dostat nějaký ofenzivní hráč.Pro obránce se to vůbec nehodí.Měl vyhrát například Cristiano Ronaldo

Reagovat
HOST*Márty

dement seš ty.... forza FABIO...ITALIA

Reagovat
HOST*

vrcholom sezony bolo MS a tam zahral Cannavaro ovela lepsie ako Henry a o Ronaldinhovi ani nehovorim.....tag preto ho tam ty novinari zvolili...inak keby nebolo Ms tak by nebol ani v 50tke...ale Vrchol sezony sa mu podaril zo vsetkych najviac

Reagovat
HOST*Expert

Finále bylo vcelku zajímavé....

Reagovat
HOST*EXpert

Tak nejlepší na světě bude buď Ronaldinho, Cannavaro, nebo Zidane - z této trojky by to měl jednoznačně dostat nesmrtelný Francouz

Reagovat
HOST*hawk

Nejvíc mě sere, že o míči rozhodlo MS, ale to, se hrály poháry a ligy na to nikdo nebral ohled. Kdyby to bylo jen na MS tak to musel

vyhrát maxi rodriguez z argentiny, o co že by vyhrál zlatej míč zidane nebo henry kdyby vyhrála francie

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele