Zlatan Ibrahimović připustil, že Paříž po sezoně opustí

14.03.2016, 09:26
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK, Tomáš Daníček

Komentáře (190)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Zlatan a Mourinho... Umim si představit, že United of Manchester bude mít příští sezonu víc fandů než MU.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je vidět že neznáš fans United ZLATAN o titulu v Anglii příští rok nepochybujeme

Reagovat
Usty

Konečně by s nima byla aspoň zábava...

Reagovat
Miguel19

Ale zase budou mít za fandu Dolara

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

s Glazerovými úplná svátá trojice Odchod SAFa bude příští sezónu ještě bolestivější

Reagovat
CubONE

Zlatan je boh, ale Mourinho bude problem.

Reagovat
smazaný uživatel

Slabý bůh ...

Reagovat
Al Capone

Jestli je podle tebe Zlatan slaby hrac...

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
CubONE

Nie, slaby je krestansky.

Reagovat
homeles8

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
nani92

Reagovat
C-M@ster

https://www.youtube.com/watch?v=TBXrQfS-rkk

Scored for six different teams in champions league, Zlatan Ibrahimovic

Reagovat
smazaný uživatel

Hernán Crespo vstřelil alespoň jednu branku za každý z pěti týmů, se kterými hrál Ligu mistrů. Je jediný hráč v historii Ligu mistrů, kterému se to podařilo...

...měli by si aktualizovat Wiki

Reagovat
C-M@ster

To jo.

Škoda, že je LVG takovej klaun. Pokud by šel Zlatan do MU, mohl by počet týmů rozšířit na 7, ale už v tu LM moc nevěřím... jenom doufám.

Reagovat
smazaný uživatel

united s josem a zlatanem? no

Reagovat
smazaný uživatel

To ako sa teraz odstrelí Martial či ako?

Reagovat
smazaný uživatel

Lol Rooney a Ibra sú na Josého až príliš. Tretí striker pripadá na Martiala (tzv 4 striedania, dokopy 50 min)

Reagovat
C-M@ster

Rooney by se mohl pakovat do Číny...

V poměru plat/přínos týmu snad na světě není horší hráč.

Problém je, že si nedokážu představit, kdo by ho vykopl. To by si Mourek moc fandů nezískal, kdyby jako první věc ve své United kariéře poslal pryč Wazzu...

Reagovat
vitasrp

Jojo, stoprocentně odstřelí hráče, kterýho chtěl přivést do Chelsea a který navrch může úplně v pohodě hrát i na křídle.

Reagovat
smazaný uživatel

No veď to píšem.

Reagovat
Usty

Vždyť i teď hraje většinou LW

Reagovat
Miguel19

Spíš Depaye..

Reagovat
smazaný uživatel

ten sotva, ale ne jeden hrac se odstreli a u ne jednoho to bude hrozna picovina vzdalena koncepcnimu vedeni jak jen mozny to je

Reagovat
smazaný uživatel

Zlatan je celkem ideální řešení, aby právě Martial odstřelen nebyl..

celkem bych si tento přestup přál. ale pochybuju. Zlatan už před rokem cosi mlel o tom, že bude končit s nejvyššíma ambicema. což moc dohromady nejde.

zas na druhou stranu podle posledních jeho výkonů bych řekl, že se nechal inspirovat Jardou.

Reagovat
Recoba Inter

Teď nastává otázka, jestli tam zbytečně neztratil 4 roky francouzská liga není zrovna nejprestižnější soutěž, v porovnání se Španělskem, Německem a Anglii (i Itálií) je zkrátka o poznání kvalitativně níž. Její trofeje(navíc v případě PSG) nemají takovou váhu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Recoba Inter

ačkoliv mám jablka rád, tak tebe ne

Reagovat
Messi14

proc zbytecne? je jasnej leader tymu, hraje se na nej a i v LM patri mezi ty lepsi, sice zadnej usepch asi neudelaj, ale podle me v pohode.. plus samozrejme tucny konto v bance

Reagovat
Recoba Inter

tak to leadrovství beru o tom nemůže být sporu, ale záleží taky kde. Být leadrem v nějakém tradičním velkoklubu (PSG neberu, je to klub vybudovaný špinavými ropnými penězmi) nebo v něčem uměle vybudovaném v podstatě ze dne na den nikoliv po celé generace tvrdou, soustavnou dřinou.Velké prachy, které se staví nad sportovní úspěch rovněž neuznávám, takže i tady se neshodneme. Mrzí mě, že musel odejít z Itálie kvul ifinančním problémům AC Milán. Jinak by tam nehrál si troufám tvrdit.

Reagovat
smazaný uživatel

"Přeceže jsou ze chcanek, peníze nesrmdí." Ať jsou klidně z ropy, ale špinavé zkrátka nejsou.

Ano, nemusí se ti líbit, že si někdo koupil klub a začal do něho lít peníze, ale jsou to jeho peníze, ať už vydělané nebo zděděné v prominentní rodině. Je to fuk. Finance urychlují proces, ale tak či onak ten proces musí být stejně od začátku. A v PSG budují od začátku, byť s notnou dávkou finančních dotací od majitele. Oni navíc nestaví velké prachy nad sportovní úspěch. Právě naopak. Cpou do toho tolik peněz, aby právě toho úspěchu dosáhli. Moratti do Interu taky roky lil z vlastní kapsy spousty peněz, a to ti nevadilo? Byly snad ony peníze taky špinavé? Ano, rodina vlastnila klub dlouhé roky, ale taky ho musela koupit. A to, že PSG budování v dnešní době netrvá 20 let, ale 5, na té podstatě nic neubírá. Je to to samé.

Pořád nadáváme na bohaté borce, jak si kupují kluby, ale nebylo to tak napočátku i s našimi obíbenými kluby? Ten kapitál někdo přinést musí. Bylo by fajn, kdyby v PSG investoval namísto šejka nějaký Francouz, ale nikdo takový se nenajde. Jedinou otázkou je, zda si klub nechá vzít identitu a nechá ze sebe udělat kolos bez národní hrdosti, což se ukazuje na klubech z Anglie. Tam se díky investorům podařilo během posledních 15 let udělat z ligy tu finančně nejstabilnější a nejvýdělečnější na světě, ale ztratila svou autentičnost, svou identitu. Všechno má své pro a proti. Ale nadávat na PSG, nebo ho zatracovat není na místě. To pak můžu spílat Juventusu kvůli rodině Agnelliů, Interu kvůli rodině Morattiů nebo i Milánu kvůli Silviovi. Silvio taky značně investoval, aby zdecimovaný Milán z 80. let přetvořil na fantastickou mašinu, která neměl na začátku 90. let obdoby a byla jedním z nejlepších týmů v historii fotbalu vůbec. Jen je rozdíl v tom, že tam šlo italské inverstory do italských klubů, zatímco u PSG vidíš šejka z SAE. Ty peníze se ale neliší.

Reagovat
smazaný uživatel

Skvelé a výstižné

Reagovat
Recoba Inter

Děkuji za tvůj komentář pokusím si z něj něco do budoucna vzít.

Proč jsem napsal, že jsou špinavé. Napsal jsem to tak proto, protože spousta konfliktů v oblasti středního východu má spojitost s ropným businessem. Myslím, že za ty roky, co se tam ropa těží, už pro ni zařvalo mnohem víc lidí než někde v Morattiho rafinériich na Sardinii ale je pravda, že je to jiná situace a srovnávat by to nešlo, kdyby se ovšem osoby, profitujicí tady z tohoto netlačili do světa sportu(zde fotbalu).

Souhlasím, že kapitál do klubu někdo přinést musí a když vznikly naše oblíbené kluby tak to byla úplně jiná doba ve které měly peníze úplně jinou hodnotu než dnes. To, že do toho tehdy vrazili několik desítek tisíc byl už velký majlant zatímco dnes to jde ve stamilionech. Tohle jsem si mohl uvědomit.

Co se mi ale zkrátka nelíbí, že v posledních letech k nám do Evropy proudí investoři především z Asie(Arabský poloostrov, Indonésie, Čína), kteří tu identitu jak si zmínil časem zkrátka přetvoří.Někde víc, někde méně. V Anglii je to teď pochopitelně viditelné, jelikož to tam začalo dříve. Mám obavy, že s postupem času potká takovýto osud i další kluby. Ono majitelé PSG ten klub přece jen nemají pro to aby s ním získávali pouze sportovní úspěchy, ale také je to jistá forma sebeprezentace a získávají tím vliv na uzemí Evropy což je podle mě i politická hrozba což si hodně lidí neuvědomí. Čím více času a čím větší počet úspěchů dosáhnou, tak tím větší vliv budou mít a lidé jim to ani nebudou mít za zlé což je podle mě špatné, protože komu tady tento svět bude v následujicích letech patřit? To je slovo do pranice. Nejde tady přece jen o víc než sport? Jde tady o jejich expanzi do celého světa, nebo se tady jen já snažím vidět problémy tam kde nejsou? ... minimálně mi příjde zvláštní, že investoři ze zemí dálného východu nepráskají penězmi tolik, jako šejkové. Jasně, šejkové mají větší finanční prostředky, ale i tak. Např. Thohir má k dispozici nemalé finanční prostředky, ale začně rozhazovat? Nezačne. Snaží se klub stabilizovat. Jsou tady sice trochu jiné cíle(skromnější), jiná situace, ale to že šejkové mají hned ty nejvyšší ambice, které časem naplňuji kvůli tomu, kolik do toho vrazí mě znepokojuje. Chápu, že klub musí investorovi něco přinášet.Investoři nekupují většinové podíly, jen kvůli lásce ke klubu, i když by to bylo hezké a sympatičtější. Na tohle se dnes nehraje.

Ovšem musím se tě zeptat, kolik hrdých francouzů vidíš v základní sestavě PSG? Já moc ne. Všechny tyhle kluby jsou takovým Mišmašem hvězd odkudkoliv. Vždyť dnes by se mohl Manchester City i PSG jmenovat Internazionale. Zatímco my jsme tak vznikli, oni se v tohle přetransformovali a to není dobře. Jakoukoliv národní hrdost to postráda a postupem času nebude mišmaš jen v setavách klubů, ale všude a ve všem. Tak se mi to bohužel jeví.

Reagovat
smazaný uživatel

Já ti rozumím. Tobě v podstatě vadí ta multikulturizace a ztráta hodnot, identity. Ale když zmiňuješ svět, tak ta expanze už tu je několik desítek let, pokud sis nevšiml. A asijský trh na tom není kdo ví jak. Všichni se tam serou a oni musí exportovat ven. Se podívej napříč různými odvětvími. Každopádně ať neodbíháme od fotbalu. Ono je to s těmi investory těžké. Podívej se na Chelsea. Abramović si to tam cvičí jak chce a má nad tím absolutní dohled. Naopak na druhé straně Řím, tam vládnou pevnou rukou pitomci, kteří by měli být ve sférách fotbalu hodně znalí, a americký investor na ně de facto kácí. Spaletti musel za ním do USA, aby dojednali jeho nástup, ne aby on se obtěžoval do Říma. To už samo o sobě o mnohém svědčí. Peníze v Římě jsou, ale žádná sláva to tam není, protože jejich přestupová politika je mnohdy mimo mísu. A pak je tu takový Liverpool, který sype horem dolem, všude kam se podíváš, a pomáhá devalvovat trh neúměrnými částakami za hráče, čímž ovšem dominují kluby jako City nebo Real. A to je Real zavedenou značkou, která je takřka neprůstřelná, přestože se bavíme o značne, která nese na svých bedrech i nějaký ten vysoký úvěr.

Tady se totiž nabízí důležitá otázka. Kdo je tedy na vině? Já říkám lidi, ne peníze. Všechno je to o lidech, o jednáních mezi těmi, kteří chtějí přivést do klubu investora a jak moc si chtějí nechat ovlivnit chod klubu. A pak taky z druhé strany, jak moc chce investor, přestože nemá zkušenosti, zasahovat do chodu klubu. Koho najme? Kdo bude dohlížet na dalšími tahy atp. Od toho se pak odvíjí třeba přestupová politika, složení kádru, onen multikulturní trend a v PSG menší počet Francouzů, na který narážíš. Tam jedno s druhým.

My, jako fanoušci, kteří hledíme na nějakou historii, na nějaké hodnoty, nechceme, aby klub vyjel ze zajteých kolejí. Je v nás nějaká hrdost, snaha se vázat na odkaz z minulosti. Zatímco lidé v klubu hledí v první řadě, když je klub na štíru, nebo ho chtějí vylepšit, na peníze. A jak jsem psal níže Furiovi, peníze jsou jenom nástroj. Je to jeden velký byznys. Všechno jde ovšem skloubit. Věřím, že i investor z Arábie je schopný zachovat velkou část identity klubu, kterou měl před jeho vstupem. Ale musí si umět vybrat lidi, což je ten zásadní průšvih. Jim jde jen o to, honosit se vlastnictvím, o nic jiného. Mají hovno co na práci, když to přeženu, a tak si hrají.

Co tím vším chci říct? Že peníze nejsou na vině, ale jenom lidé. A zase, všichni lidé nejsou stejní. Nebudu házet každého investora z Asie do jednoho pytle "investoři z Asie" (viz City, PSG, Inter, atd.). Stejně tak nemůžu házet do jednoho pytle "investory z USA" (United, Liverpool, Řím, atd.). Multikultura je pro nás výmluvou, protože ta tady už je dlouho. A když mluvíš o přetransformování, tak se podívej do historie, stovky, tisíce let zpátky. Společnost se přetransformovává pořád a i samy národy. Mišmašem tak můžeš klidně označit posledních 2000 let na Zemi a můžeš jít i dál.

Reagovat
Recoba Inter

Děkuju za osvětu, fakt moc fajn počtení(oba komentáře s výjimkou posledního odstavce, který se ale už tolik sportovního managementu netýká). Dokonce jsem si to i uložil, protože mi z toho některé věci hezky vyplývají.

"Kdo je tedy na vině? Já říkám lidi, ne peníze." ... tohle je fakt, se kterým souhlasím na sto pro.

"Věřím, že i investor z Arábie je schopný zachovat velkou část identity klubu, kterou měl před jeho vstupem." ... no aby jsi nebyl jednou zklamaný , ale tak snad nebudeš.

Je pravda, že multikultura tady byla a je s námi pořád, ale teď otázka, jestli tady s námi byla vždycky v takové míře, v jaké tady je poslední dobou. Amerikanizace Evropě podle mého moc neprozpívá, tady je každý zvyklý si hrát na svém písečku, a pokud bude EU postupovat k jistým věcem tak jako doposud, tak můžeme státy s klidným svědomím zrušit, být tady na těch pár km^2 všichni se všemi a nebude to tady "peace 4ever" společnost se sice přetransformovává a i na Evropě to jde s ohledem na minulá století dobře vidět, ale je něco jiného zrušení feudální společnosti a přechod na moderní soustátí republik a industrializace spojena s technickým pokrokem než přemístit např. celou civilizaci z bodu A do bodu B. Tohle je totiž jen a pouze politika, která cílí na budoucnost z hlediska hospodářství Evropy, kde reaguje na pokles a celkový dlouhotrvajicí úbytek obyvatelstva v Evropě. Vzniklé mezery zacelit využitím konfilktu na středním východě a nabrat sem hromadu dalších lidí mi takto nepřipadá jen a pouze nemorální, ale také naprosto zcestné. Takový příklad multikultury zde v minulosti nebyl. Pardon. Byl, a to celkem brutální.Stěhování národů lidem žádný med nepřineslo. Kolonizace byla taky hnus když si vezmeme jak jsme multikultůrně obohatili Indiány.Lidé migrují pořád a neustále, ovšem tohle není Amerika. Nemůže se sem vcucnout taková masa lidí jen tak. Z Geografického hlediska Evropa nestačí kvůli spoustě států na malé ploše a ne příliš dobrými vztahy mezi námi Evropany. Nedivím se, že EU nefunguje tak jak má. Sto lidí, sto chutí. Na Paříži je to v současné době, bohužel nehezky vidět(teď nemyslím fotbalový klub) ... ale to jsem se rozepsal vcelku mimo původní téma

Reagovat
Recoba Inter

Teda doufám, že ti fakt, že jsem si to archivoval nevadí

Reagovat
Furia Ceca

Souhlasím se vším - až na to, že prachy jsou vždycky čistý. I peníze můžou být špinavé. Třeba v Chelsea. Abramovič prachy nevydělal poctivě, protože privatizoval. Přijít a skoupit nějakou zavedenou fungující firmu, protože mám konexe, díky kterým můžu tu firmu koupit a navíc mi půjčí pár miliard, který ani nemusím vrátit, tak to nepovažuju za poctivě vydělaný prachy. Spousta lidí by udělala totéž, bohužel, protože třeba byli slušní, tak neměli ani konexe, ani možnost si ty prachy půjčit, jelikož za totáče nevyli s komoušema, estébákama a KGB.

Jenom se podívej, kdo třeba vlastní nebo vlastnil český fotbalový kluby - Pelta, Mach, Starka, Horník... Samej bejvalej vekslák a hochštapler. Bohužel, tohle je typický pro celý bývalý východní blok.

Reagovat
smazaný uživatel

Já ale nemluvil o tom, zda jsou peníze poctivý, nebo ne. To bychom se mohli bavit do aleluja a všelijakých machinacích atp. O poctivosti se bavit nechci, protože je to hodně široký pojem. Ale prachy zkrátka nesmrdí. Smrdí činy, a ti, kteří jsou v nich zainteresovaní. Peníze ale jednoduše nesmrdí. Jde mi o to, že personifikujeme peníze. Ano, ony jsou nástrojem, ale pořád jsou nástroje v rukou lidí, kteří jimi věci kurví. A to je důležitý rozdíl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lucius6

Reagovat
Free_player

aha

Reagovat
smazaný uživatel

4 roky byl kralovsky placeny v jednom z nejzajimavejsich mest ve svete. stal se jednou z nejvetsich osobnosti v historii klubu, ktery bude v nasledujicich letech na vrcholu. v konecnem vysledku je titul jako titul a nemusel si uz nic dokazovat v anglii

Reagovat
Recoba Inter

Tak ta zajímavost je vzhledem k posledním událostem hodně diskutabilní.Osobností v historii klubu? Přirozeně, při vší úctě k jejich legendám, ale oni v porovnání s Ibrahimovičem nejsou žádná konkurence. Titul jako titul? To se mi zdá vcelku povrchní. Můžu vyhrát mistrovství světa v hodu podkovou a stavět se na stejnou úroveň třeba s mistrem světa těžké váhy v boxu? To asi ne.

Reagovat
smazaný uživatel

nejaky teroristicky utok jim historii a krasu mesta nevezme. navic pro bohateho cloveka je to mesto a moznosti jeste lakavejsi. je jasny ze ostatni legendy nejsou v porovnani s nim nic moc a taky je to celkem mlady klub. ale kazdy hrac se chce nesmazatelne zapsat do historie top klubu. ty srovnavas dva tituly co spolu absolutne nesouvisi. taky muzu napsat ze ligovy titul je nic v porovnani s mistrem sveta v tezke vaze. ale mezi titulem z nizozemska, francie, italie a tim z barci zas takovy rozdil ja nevidim. vsude mel velky podil a francouzska liga taky neni nic podradnyho. to je pro me treba ligy emiratech atd.tam ten titul pro hrace jako on je bezcenny. takze vsechny tituly co udelal maji svoji vahu

Reagovat
Recoba Inter

Ok, ten příklad se mi moc nepovedl, ale stojím si za tím, že hodnota titulu z Francie není taková jak se zdá podívej se co tam hraje za hráče vté lize. Podívej se na postavení PSG(jediného velkoklubu v zemi) v tabulce. Zbytek klubů je míli za nima a to o něčem vypovídá. Jediný další klub, kde se penězmi v poslední době zas až tolik nešetřilo je Monako. A to je druhé s jistou dávkou odstupu. To podle mě hovoří jasně.

Reagovat
smazaný uživatel

tohle je pravda a psg si ten titul prakticky koupilo a majitel si vybral klub v zemi bez konkurence. ale porad je to francie a to je +-5. nejlepsi liga v evrope. byly to lehci tituly nez ty ostatni, ale ne zadarmo a maji svoji vahu v konecnem pohledu na jeho karieru. kdyby sel do emiratu, ciny atd tak to pro me nema hodnotu, ale francie s tim ze tam sel k zaveru kariery je dobra

Reagovat
Recoba Inter

No mě se třeba líbilo jak tam šel kariéru zakončit Beckham u kterého jsem tehdy litoval když odcházel z Evropy do USA, protože jsem si myslel, že na Evropu rozhodně stačí, což se pak potvrdilo i během jeho prvního hostování v AC. Trochu bych to k Ibrovi přirovnal. Nevím kolik mu tehdy přesně bylo, jestli byl o něco starší než Zlatan když odcházel do PSG., ale podle mě zde by Zlatanovi zkrátka slušelo víc, kdyby teď třeba opouštěl AC, nebo nějaký Anglický klub právě do PSG, kde by podle mě dokázal zanechat stopu i v tomhle pokročilejším(na útočníka) věku.

Reagovat
smazaný uživatel

Paříž bude pravděpodobně za 20 let jeden z nejprestižnějších klubů, i kdyby z ní šejkové po sezoně vypadli. to město prostě bude vždy terčem pro majitele (podnikatele, či jak to nazvat).

co se týče Paříže jakožto jednoho z nejhezčích měst, tak taky nemůže být sporu.. a žádnej teroristickej útok to nezmění. tím nechci říkat, že by jiná města či krajiny neměli kouzlo. ale zpochybňovat toto je hloupost.

Reagovat
Recoba Inter

No to jo, ale v tom případě nechápu, proč do PSG nepřišel nějaký pořádný investor už dříve a čekalo to až na příchod Al Jaziry.

Reagovat
smazaný uživatel

protoze tech velkych investoru je malo a francouzska liga neni tak zajimava a to ani pariz. nejdrive si rozebrali anglii, ve spanelsku zjistili ze na vrchol nemuzou dosahnout a pak logicky zbyva francie. do nemecka nemuzou a italie je hodne pochybna

Reagovat
smazaný uživatel

PSG ve Francii nemá obdoby. To říkají také Francouzi. Je to elitní klub. Psát věci typu, že tam stratil 4 roky je podle mě hloupost, protože ten klub má šanci klidně tu Ligu mistrů i vyhrát. V Anglii nenajdeš tým, který by se s nima momentálně mohl rovnat.

Reagovat
Recoba Inter

Je to elitní klub, protože v prvních letech úspěchu, kdy poskládali kostru týmu vykoupil to nejlepší z Itálie, jelikož měli finanční problémy. Úspěchy vykoupené krizí jiného fotbalového trhu jsou podle mě v otázce morálky nehodnotné a já je třeba odsuzuji. Doufám, že tu ligu mistrů "šejkové z Paříže" nevyhrají. Byť přiznávám, že šanci mají.Bohužel.

Reagovat
Feind

vzdyt pomohl "vybudovat" jeden z top peti klubu na svete a nejlepsi klub ve francii

Reagovat
Recoba Inter

Neříkám že ne, ale co tomu jejich vzestupu pomohlo víc? Zlatan nebo finanční problémy Italů a dravý management klubu, který měl za sebou až nechutnou finanční sílu muslimů? Nezvládli by to i bez něj? Chápu že pro marketing bylo potřeba, aby dotáhly nějakou "tvář projektu" ale mrzí mě, že to byl zrovna Zlatan, i když ho to dozajista netrápí

Reagovat
Feind

takze podle tebe za uspech PSG nemuzou vubec hraci, ale jenom penize. s tim nesouhlasim, PSG proti ostatnim tymum tu premenu na evropsky gigant zvladlo skvele a jenom penezmi to nebylo

Reagovat
Recoba Inter

můžou za to samozřejmě i hráči, ale bez těch napumpovaných peněz by nebyli žejo, zkrátka jsou tady jisté ovlivňujicí faktory, které já opravdu přehlížet nebudu... jenom penězmi to nebylo? tak bylo to především ofenzivní strategii jejich managementu nakoupit co největší kvalitu v krátkém časovém horizontu, a za diskontní ceny to opravdu nebylo ruku na srdce ... tu přeměnu zvládli skvěle, řekl bych i že lépe než Manchester City. Jde vidět, že Paříž je velmi perspektivní město pro rozvoj takového klubu(stejně jako podle mě Berlín, což je s podivem, že Hertha zatím nenalákala nějakého velkého investora, ale třeba to má háček, nevím).

Reagovat
Recoba Inter

jen takovýto "moderní způsob" budování klubových úspěchů je mi proti srsti

Reagovat
Vasil

V Německu nemůže nadpoloviční podíl v klubu vlastnit zahraniční investor. Nebo tak nějak podobně to tam mají ošéfovaný. Jak funguje RasenBallsport nevím.

Reagovat
Recoba Inter

pokud je to s investováním v Německu takhle, tak skvělé. Snad to vzhledem k současným událostem nepřehodnotí

Reagovat
pistacik11

RedBull?? ono v nemecku mozes vlastnit nadpolovicnu vacsinu klubu aj ked si zo zahranicia, len si ten klub musis zalozit, alebo urcity cas donho investovat ako mensinovy investor

Reagovat
El-Pistolero-68

Nastava taky otazka, jestli tam neprozil 4 nejlepsi roky kariery. Co myslis?

Reagovat
Recoba Inter

No říká se to ale dle psaní s kofi.tem ti zřejmě dojde, že na to mám trochu jiný názor. Třeba není úplně nejsprávnější, ale každopádně na tuhle otázku by dokázal nejlépe odpovědět nejspíš jen a pouze samotný Zlatan

Reagovat
rossoneri89

Je to kral .... Mohol by ist k nam .... Do 3 dni by zmlatil 3/4 timu za pristup

Reagovat
Recoba Inter

to asi jo

Reagovat
smazaný uživatel

jak jste hráli o víkendu? nasazení level 0?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
celeb

ak chce ist prec, tak by mal Real robit vsetko pre to, aby si ho na rok/dva zaviazal. Pre nich by to bolo vyrazne posilnenie utokou. Rok zmluva s opciou na dalsi, ak bude stale vo forme.

Reagovat
Kenneth

To snad ne. Plat bude mít tak 300k týdně a navíc si ho neumím představit jak by zapadl do hry Realu.

Reagovat
C-M@ster

Pokud odejde Ronaldo do MU, tak by se obraz hry trochu změnil.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevidím jediný důvod proč by Cris chodil do potápějící se bárky...

Reagovat
risk je zisk

made my day.

Reagovat
celeb

akoby ste teraz mali nejaky zazity stabilny herny prejav za 3. trenera pocas poslednych 10 mesiacov. IMHO by vas to posunulo hodne dopredu, ale netrvam na tom.

Reagovat
.13

Nieco mi hovori, ze Zlatan asi na opciu nepristupi

Reagovat
SunFells

Osel, ale furt fenomén Čekám ho v PL.

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
smazaný uživatel

to mi pripomnelo ten fake rozhovor s brecicim neymarem...

Reagovat
smazaný uživatel

Borec, jako jeden z mála je sám sebou a nemá potřebu se přetvařovat.

Reagovat
smazaný uživatel

a ktery hrac se pretvaruje?

Reagovat
j_mrazik

Tohle jsou hrozný kecy. Každý se chová, jak je mu snad přirozený, ne? Jasně, občas člověk nasadí nějakou tvář, aby neurazil nebo si nepošramotil pověst, ale celkově osobnost stejně vyplave na povrch. I když zase běžný život a projev na hřišti je často u lidí úplně odlišný.

Reagovat
smazaný uživatel

presne. to ze se nekdo chova slusne neni pretvarka, ale normalni chovani. kdyz se nekdo drzi stranou a nema potrebu na sebe upozornovat tak je to taky normalni chovani. a chovani na hristi a mimo nej jsou dve naprosto odlisne veci. podle me co se stane na hristi ma zustat na hristi. je to jenom hra. ja treba uplne nesnasim jak se choval na hristi Pepe a kdyz jsem pak cetl nejake rozhovory, kde ho spoluhraci zminovali, tak mimo hriste je uplne klidny a pratelsky clovek. stejne jako gattuso a dalsi.

Reagovat
salami

možná je to jejich přirozenost, že nevymyslej svoji větu, ale je to nuda, u většiny hráčů slyšíš jenom samý klišé, Zlatan je zábavnej

Reagovat
smazaný uživatel

To neni uplně pravda, už jenom to že hráči opakujou ty samý fráze do kola znamená, že se tvářej všichni podle jedný šablony: hlavně nikoho neurazit, všechny respektuju, tým je přednější než všechno atd.

Reagovat
smazaný uživatel

nebo se proste chovaji profesionalne a vychazeji vstric klubu co je plati. proc by si pridelavali zbytecne starosti. je to proste prace a v ty se naprosta vetsina lidi chova k nadrizenym urcitym zpusobem

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš který hráč se nepřetvařuje

Reagovat
smazaný uživatel

podle me naprosta vetsina z nich. proto se ptam na nejaky priklad hrace co se pretvaruje

Reagovat
Recoba Inter

neříkám, že s tebou nesouhlasím, ale Zlatan je výrazná osobnost což není těžké vidět a všichni to vidí a vědí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Kdo by to měl v Anglii být?

Reagovat
Hokaido

Hughosovo Stoke asi ideální, ale zas by se mu tam půlka týmu smála, že nevyhrál LM. To by asi nedělalo dobrotu...

Reagovat
j_mrazik

Nevím, jestli by se mu chtělo zase za Bojanem.

Reagovat
Hokaido

To byly časy, když Bojan posadil Zlatana.

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Zlata a Arnautovič

Reagovat
db18

Reagovat
Swarley

jako nevím, co si o tom myslet, jestli to teda fakt máme být my...pokud nějakého útočníka, tak bych teda zkusil jiné varianty...nic proti kvalitám Zlatana, ale hlavně vzhledem k věku mi to nepřijde jako ideální řešení...

Reagovat
terry

Já taky doufám, že se s ním v souvislosti s Chelsea nebude vůbec nebude uvažovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhou stranu by to mohlo mít i svoje výhody- Zlatan sice není žádnej mladík, ale goly pořád dává, takže kdybysme ho přivedli, tak by teď na rok odpadla starost s hroťákem, kterej by dával goly a mohli by se vyřešit jiný problémy, jako třeba stoper nebo křídlo.

Reagovat
smazaný uživatel

křídlo opravdu problém neni

Reagovat
smazaný uživatel

Darida a pred nima Zlatan a Hazard, to bude Real

Reagovat
kylo ren

darida prestupuje do barcelony

Reagovat
kalla

Anglie je stejně kvalitní jako francouzská liga, takže nebude mít problém si podrobit i ji

Reagovat
REPLIKATOR

Chelsea, to je jasný

Reagovat
Hokaido

Jen to ne.

Reagovat
smazaný uživatel

přeci nemůžeme všechny hovada pro příští sezónu vyžrat my, taky si někoho ze soucitu pozvěte

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
smazaný uživatel

bude zalezet ktery manager tam v lete prijde. ale nevim jak by to vyresili s costou

Reagovat
Nikikrew

do Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

ty by jsi ho k vám vážně chtěl ?

Reagovat
Nikikrew

No a preco nie? S Utokom mame dlhodobo problem a Ibra je stale top

Reagovat
smazaný uživatel

nikdy nehral v anglii a s wengerem uz mel problem kvuli svoji povaze. to neni reseni. to radeji pritlatit za Auba jestli by mel zajem

Reagovat
Nikikrew

Auba by bol super ale este neodide z Borusie.

Reagovat
smazaný uživatel

podle me po sezone odejde ale je otazka kam a jestli by pro neho byl arsenal motivaci. touzi po realu ale tam pro neho ted neni misto

Reagovat
smazaný uživatel

Auba nikam nepůjde. Jestli jednou někam odejde, tak do Realu, a jak správně říkáš, to by teď byla blbost.

Reagovat
smazaný uživatel

podle me ma uz na vic a je pripraveny udelat dalsi krok. anglicka liga muze byt lakadlo a je otazka jestli i arsenal. wenger se o neho zajimal uz drive a zaplatit ho taky bude moci. podle me v lete opravdu prestoupi a real utocnika shanet nebude takze je sance ho ziskat

Reagovat
checitto

Arsenal je víc než BVB? Další krok? Vy fanoušci PL jste fakt poťapaný.

Reagovat
nevros

S Wengerem problem nemel. Taky ho k nam chci, verim ze by ten titul pristi sezonu vystrilel. Doufam ze si ho Arsene nenecha utyct.

Reagovat
smazaný uživatel

no tak mel tam jit na testy a wengerovi rekl ze nic delat nebude a odesel a pak o nem jeste neco rekl. nemyslim si ze by mu dal wenger sanci vzhledem k jejich povaham

Reagovat
nevros

V knizce to popsal trosku jinak. Jakoze spis se ta zkouska nelibila rediteli Malmo, nez samotnemu Zlatanovi.

Reagovat
smazaný uživatel

ja mam pocit e do arsenalu primo dorazil a mluvil s wengerem a nejak si nesedli uz na zacatku

Reagovat
drussbarb

No fotbalove by mohl pomoct konecne vyhrat titul. Ale na druhou stranu,toto jsem si myslel o prichodu Balotelatka do Liverpoolu a jak to dopadlo

Reagovat
smazaný uživatel

ja si taky myslel ze se balotteli v liverpoolu chyti a celkem jsem si ho i pral do arsenal. ale on je to opravdu hrozne hloupi clovek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pistacik11

Tak snad vyhra tento rok uz konecne ligu majstrov

Reagovat
smazaný uživatel

do Realu pochybuju, jeden z dvoj ce Ibra/Benzema by musel sedět.

Reagovat
kylo ren

benzema uz malem sedel

Reagovat
pistacik11

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
celeb

Reagovat
smazaný uživatel

Benzín půjde do Paříže protihodnotou.

Reagovat
Hokaido

To by bylo chytrý, když Ibrovi končí smlouva.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
kylo ren

Reagovat
db18

Reagovat
Rarášek

Obchody ala Slavia

Reagovat
smazaný uživatel

Zlatana jsem měl hodně rád s strašně jsem se na něj u nás těšil. Byl to prostě Božský Syn ..

... nicméně když opadne to první hvězdný oblouzení a člověk si uvědomí, tak zůstane jen jeden hodně dobře hrající frajírek, kterej, když se rozdávalo seběvědomí, sebestřednost a nadutost, tak byl několikrát.

Reagovat
Recoba Inter

pravdu diš úplně přesně vím jak to myslíš, taky jsem to zažil

Reagovat
C-M@ster

Doufám, že to taky zažiju.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hristo Stoichkov

Neblbni, ten přestup byl sice strašný fail, ale zdaleka to nebylo daný jenom Zlatanem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to já vůbec netvrdím. V tom bylo problémů víc. Zlatanova osobnost v tom hrála sice prim, ale byl v tom i Messi, Pepek, Raiola a v neposlední řadě i politika a volby.

Já jen hodnotím Zlatana, jak mi přijde - opravdu skvělý hráč, ale do týmu už bych ho nechtěl. I teď mám pocit, že by PSG bez něj nebylo o nic slabší, možná spíš naopak.

On je taková prodejná atrakce. Něco jako když o pouti objíždí vsi kolotoče.

Reagovat
pistacik11

to mas, tak vacsinou to tak byva, ze najsilnejsia zbran je aj navacsia slabina, donedavno to tak bolo aj v fcb, stacilo odstavit messiho a boli ste jalovy, teraz ked tam mate suareza a neymara uz sa nestaci sustredit len na jedneho hraca

Reagovat
smazaný uživatel

on je vynikajici kdyz ma kolem sebe dobre postaveny tym a je vudci osobnosti. pak je hrozne platny a dokaze tym dotahnout k uspechum. barca mu tohle nemohla nabidnout a nikdy nemel prijit. tam mela hlavni slovo politika a snad se z toho poucili.

Reagovat
Diego2

Pro me to byla vysnena posila ale jak pise Hristo nehazel by jsem to vse jen na nej .Skoda ze neprisel v jinou dobu nebo nezustal dele, ale stejne je to muj oblibenec i pres jeho nadudost.

Kniha taky super

Reagovat
Al Capone

Jen škoda, že to co je napsaný v knize není pravda... ale čtivá je dost.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Spalovač šancí

Mohl by jít do sparty ...

Reagovat
r.mrazik

pres Lafatu by si nekopl

Reagovat
Spalovač šancí

To mě právě zajímá. Jestli by se prosadil přes Lafatu. A pokud ne, jak by to nesl. A pokud jo, co by vyváděl Lafata.

Reagovat
Rarášek

zkus to na twitteru, bral bych

Reagovat
Spalovač šancí

nemám

Reagovat
Uwe háže buly

Akorát by nám rozesral kabinu.

Reagovat
db18

BVB Jen tam nestihl Kloppa

Reagovat
Hokaido

To bys BVB fakt přál tohohle egomaniaka?

Reagovat
db18

Slíbil to Jürgenovi!

A proč ne? Po Aubameyangovi půjde nejspíš Real a on sám slíbil svému dědečkovi (nebo otci?) že jednou bude hrát za Real Madrid a Ibra je podle mne ideální náhrada.

Reagovat
smazaný uživatel

To by nedělalo dobrotu.

Reagovat
db18

To si nemyslím, naopak by to mohlo přimět i některé hráče k prodloužení končící smlouvy... (Ilkay...)

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevím, podle mě je to v tom týmu hodně o tom freundschaftu a kdyby tam najednou byla megahvězda, těžko říct, jak by si s ním Woody a Micky sedli

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně kdy naposled přišla do BVB superhvězda? To vůbec neni náš styl

Reagovat
nani92

Kaslat na vek, aj iny svedsky kanonier k nam prisiel na vypomoc v starsom veku a nejake ti goly dal ked budu po krajoch lietat Martial s Depaykom, tak si bude moct hrat svoju hru a premienat sance..a hlavne tam uz nebude Fellaini strasit len kvoli hlavickam

Reagovat
smazaný uživatel

Je to osud. Tato sezona PL je dost divná, asi to tak mělo být, když příští sezonu bude v jedné lize Mourinho, Guardiola, Conte, Wenger, Klopp, Pochettino. A to nemluvím o příchodech další hráčů. Totální masakr.

Reagovat
madridcan

Chcel by som ho...za kazdu cenu a vzdy. Je to frajer.

Reagovat
smazaný uživatel

.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Do MLS, tam určitě půjde emeričtí blbečci.

Reagovat
smazaný uživatel

Přetahují se on něj pořád velké kluby Evropy, ale on půjde dokopat.

Reagovat
smazaný uživatel

počkáme si

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele