ZKUSTE ZDARMA LIVE SÁZKY NA LM

26.09.2006, 16:06
Aktuality
Zkusili už jste někdy Live sázku na fotbalové utkání? Ještě ne? Máte jedinečnou možnost - u sázkové kanceláře Expekt.com to můžete dnes a zítra zkusit úplně zdarma!

Vsadit si tedy můžete úplně bez rizika. Nabídka se týká všech zápasů druhého kola Ligy mistrů, které se hrají v úterý a ve středu a konkrétně spočívá v tom, že vklad za vaši první Live sázku na některý ze zápasů LM vám bude vrácen, pokud sázka prohraje.

Pokud například v průběhu zápasu Bayern Mnichov - Inter Milán vsadíte 100 Kč na to, že Bayern vstřelí první gól, pak jsou dvě možnosti, jak sázka může dopadnout:

1.) Bayern skutečně vstřelí gól jako první - klasicky vyhráváte vklad násobený příslušným kurzem.

2.) První gól vstřelí Inter nebo utkání skončí bez branek - sázka prohrává, ale vy nic netratíte, neboť částka, kterou jste vsadili, bude připsána zpět na váš účet!

Bližší informace o této nabídce najdete na www.expekt.com.

Autor: Expekt.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

dal jsem za 250 na Arsenal 125 korunek dobrejch

Reagovat
HOST*

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele