Zítřek o titulu nerozhodne, říká před šlágrem s Neapolí Allegri

28.10.2016, 17:08
Aktuality
Do Turína se bude zítra večer koncentrovat pozornost italské fotbalové veřejnosti. Na stadionu Juventusu se proti sobě postaví dva nejlepší týmy loňské sezony Serie A, Stará dáma hostí Neapol a její trenér Massimiliano Allegri se snaží nepřehánět význam tohoto souboje...

Juventus loni špatně začal, v průběhu podzimu se ovšem dostal do formy a nakonec získal další mistrovský titul, za nímž míří rovněž letos. Po deseti kolech je se 24 body na prvním místě s dvoubodovým náskokem před AS Řím, třetí pak je Neapol (20).

Juventusu to doma proti Neapoli jde a v rámci Serie A nad ní vyhrál pětkrát v řadě. SSC naposledy bralo alespoň bod v květnu 2011, v posledním kole tehdy uhrálo remízu 1:1.

"Zítřejší zápas je teprve jedenáctým kolem sezony, boj o titul tak nerozhodne. První setkání dvou týmů nikdy nerozhodne, počítají se až odvety," zdůrazňuje Allegri.

"Loni jsme 28. října prohráli se Sassuolem a v tabulce byli až dvanáctí. Po roce se věci změnily. To ukazuje, že vždy potřebujete především rovnováhu, jelikož liga se začne rozhodovat až v březnu. Zítra to bude důležité utkání, to nejdůležitější na obzoru nás ovšem čeká ve středu, kdy se pokusíme zajistit si postup do další fáze Ligy mistrů," myslí Allegri na souboj s Lyonem.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (17)

Přidat komentář
FuckT

Hh, ak by nahodou zajtra vyhral Neapol a taktiez AS, tak by AS na prvom mieste mali 25 bodov, Juve na druhom 24 bodov a SSC na tretiom 23 bodov. Celkom zaujimavo by bola ta prva trojica podelena...

Kazdopadne suhlas s Allegrim.

Reagovat
smazaný uživatel

snad je Neapol potrápí a Sarri něco vymyslí

Reagovat
Airus

tenhle alibismus nesnáším

Reagovat
Pinturicchio

A ten zápas jako o titulu rozhodne, nebo co?

Reagovat
Spalovač šancí

jo, pokud Juve pak vyhraje všechny další zápasy

Reagovat
Pinturicchio

To už je o titulu ale rozhodnuto už teď, bez ohledu na zítřejší výsledek.

Reagovat
Spalovač šancí

jenže to by pak zápas ztratil náboj, kdyby se profláklo, že je o titulu Juve už rozhodnuto

Reagovat
Pinturicchio

A co teprve až se proflákne, že o titulu Juve bylo rozhodnuto před výkopem prvního kola.

Reagovat
kopajda

a jeste i ty predchozi sezony

Reagovat
Pinturicchio

Jj, a co teprve sezony, kdy jsme skončili 3., 2. a 2x 7.

Reagovat
Lech

Reagovat
Airus

To víš že ne Ale "Loni jsme 28. října prohráli se Sassuolem a v tabulce byli až dvanáctí." jako kdyby to byla naprostá přirozenost, a ne tím že hrál hráče mimo pozici ve špatný formaci. Odchodl bylo sice dost, ale některá jeho rozhodnutí byla na pěst

Reagovat
Pinturicchio

To chápeš ale špatně, tím nehledá omluvy a výmluvy, tímhle příkladem z loňska podporuje to svoje tvrzení, že zítra se o ničem rozhodovat nebude, viz začátek Juventusu v minulé sezoně.

Reagovat
Airus

Asi máš pravdu Ale ta loňská nezodpovědnost mě furt sere

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
livefan

Reagovat
DelPiero137

Patrilo by sa uz porazit silneho supera (prvy krat v sezone).

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele