Zieler na odchod z Hannoveru nespěchá

25.10.2013, 15:00
Aktuality
Ron-Robert Zieler se neupíná na odchod z Hannoveru, přestože je o něj zájem mezi věhlasnějšími kluby. Čtyřiadvacetiletý brankář věří, že má před sebou hodně dlouhou kariéru, proto má podle svých slov na přestup do většího klubu stále dost času.

Podle německých médií jsou hlavními zájemci Mönchengladbach a Schalke, další Zielerovi nápadníci údajně existují v zahraničí. Smlouvu má nadějný brankář do léta 2015.

"Pokud přestup připadá v úvahu, tak jedině do špičkového klubu. Mönchengladbach je na podobné úrovni jako my, proto by tento odchod nedával smysl," říká německý reprezentant. "Informace o zájmu Schalke se ke mně dostaly, vůbec se ale tím nezabývám. Je příliš brzy říkat cokoliv o mé budoucnosti."

Zieler má za sebou angažmá v Manchesteru United, kde působil v mládežnických týmech. "Byla to skvělá zkušenost, i když jsem si nezachytal žádný zápas Premier League. Tahle soutěž mě samozřejmě láká. Ale nemusí to být během roku dvou, chci hrát ještě dvanáct nebo třináct let," hlásí.

Hlavní motivací pro brankáře Hannoveru tak nyní je účast na světovém šampionátu v Brazílii. Některé německé osobnosti, naposledy Oliver Kahn přitom veřejně vyhlásily, že by na mistrovství světa měl jet dortmundský Roman Weidenfeller. "Strach z toho nemám, v médiích se řeší ledasco. Fakt je ten, že se jsem tři roky pravidelně v reprezentaci," dodal.

Autor: Radim Šantrůček / bild.de

Komentáře (14)

Přidat komentář
FC Porto FC

měl nahradit Ter Stegena v Mönchengladbachu

Reagovat
Filip12

Dortmund místo trageda Weindenfellera

Reagovat
JacoBee

Tvůj fotr je tragéd když vy*ukal něco jako si ty.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ted jsi se predvedl, vykvet inteligence

Reagovat
smazaný uživatel

cože?

Reagovat
smazaný uživatel

dej si facku Filipe

Reagovat
smazaný uživatel

idiot

Reagovat
JacoBee

Jak to ti němci dělají?

Tolik talentovaných gólmanů...

Reagovat
iamek

United school

Reagovat
JacoBee

No tak jasný,ale já nemyslím německou ligu ale spíš německej národ :D

Reagovat
FC Porto FC

Reagovat
jv

Hlavně se těm "talentům" nebojí dát šanci třeba už ve 20 letech (někdy i dřív), což se jim později bohatě vrátí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele