Zidane: Hazard patří mezi nejlepší na světě

23.04.2015, 09:54
Aktuality
Chelsea se neochvějně drží na čele Premier League a pomalu směřuje k zisku titulu, na čemž má velký podíl Eden Hazard. Belgický ofenzivní záložník patří podle Zinedina Zidana mezi nejlepší hráče na světě...

Hazard přišel do Chelsea před necelými třemi roky z Lille a prakticky okamžitě se zařadil mezi opory Blues. Ještě větší vliv na hru CFC má belgický záložník po příchodu Josého Mourinha.

Během letošní sezóny přispěl Hazard londýnskému klubu osmnácti góly a jedenácti asistencemi, čímž se řadí na první místo klubové produktivity. "Líbí se mi všechno, co na hřišti udělá," řekl Zidane. "Osobně řadím Hazarda do skupiny s Messim a Ronaldem," dodal.

Hazard má navíc ve svých 24 letech všechno před sebou a je u něho velký předpoklad k tomu, že se bude i nadále zlepšovat. "Neustále se zlepšuje, každým rokem jde nahoru. Právě on je jedním z hlavních důvodů, proč je Chelsea nahoře," uvedl Zidane na adresu Belgičana.

Autor: Jiří Vojík / bbc.com

Komentáře (430)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele