Zenit usiluje o Dannyho. Překoná rekord?

02.07.2008, 13:58
Aktuality
Portugalec Danny možná brzy změní dres. O záložníka Dinama Moskva totiž usiluje úřadující mistr ruské Premier Ligy a vítěz posledního ročníku Poháru UEFA Zenit Petrohrad. "Nabídku od Zenitu skutečně mám," přiznal 24letý míčový kouzelník.

Trenér Zenitu Dick Advocaat se nedávno nechal slyšet, že chce kádr svého týmu doplnit o jednoho až dva kvalitní fotbalisty. "Nabídku od Zenitu skutečně mám. Právě v těchto dnech, co je mi známo, oba kluby jednají o mém přestupu," řekl Danny pro Sport-Express.

"Neskrývám, že bych rád hrál v petrohradském klubu. Zenit předvádí moderní fotbal, nejzajímavější v celé lize. Předpokládám, že ve vaší zemi se najde málo fotbalistů, kteří by nechtěli být součástí tohoto týmu. Mimochodem, jsem profesionál, chci růst. Pokud odejdu do Zenitu, bude to krok vpřed v mé kariéře," pokračoval Danny.

"Hráče Zenitu znám, zejména ty, co reprezentují Rusko. A o Aršavinovi se po Euru 2008 začalo mluvit v celé Evropě. Je to velký mistr a rád bych s ním hrál v jednom týmu. Ale každý, ať si vybere svůj osud sám. Pokud se přestup z nějakého důvodu nepovede, budu mít i nadále plnou motivaci hrát za Dinamo. V Dinamu jsem spokojen se vším, spoluhráči v týmu a fanoušci ke mně chovají respekt. A to je hodně cenné."

Jasno o Dannyho budoucnosti by mělo být už tento týden. "Není to otázka pro mně, ale na toho, kdo vyjednává. Doufám, že o všem bude jasno koncem tohoto týdne," doplnil Danny.

Portugalský ofenzivní záložník by mohl překonat přestupový rekord ruského fotbalu. Zenit totiž nabízí 30 milionů dolarů.

Autor: David Kubáň

Komentáře (18)

Přidat komentář
smazaný uživatel

30 milionů dolarů je hodně. Ale hráč je to vynikající. Jeden z mála Portugalců, který se Dinamu Moskva povedl.

Reagovat
smazaný uživatel

15M liber

Reagovat
smazaný uživatel

tvuj prispevek mi nedal a musel jsem se podivat na kurzy men a to jsem teda prekvapen jak klesla libra

Reagovat
smazaný uživatel

Ona nejenom libra ale celkově všechny měny ... koruna posiluje čím dál tim víc

Reagovat
smazaný uživatel

ted uz se snad ani nevyplati jeszdit do zahranici a tak jsem se tesil ze nekam pojedu

Reagovat
smazaný uživatel

Proč nehrál na EURU když je tak vynikající?

Reagovat
smazaný uživatel

Přetlak v portugalské reprezentaci?

"Myslím si, že Keržakov a Danny mají jet na Mistrovství Evropy. Je to můj názor, názor klubového trenéra," uzavřel Kobelev.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Podle zpráv z Itálie a Španělska požádal trenér Interu José Mourinho prezidenta Morattiho, aby z Barcelony přivedl záložníka Xaviho. Španělský reprezentant zářil na Euru, kde byl vyhlášen nejlepším hráčem.

Si z tý Barcelony dělaj supermarket . Zambrotta, Thuram, Giovani a Deco už jsou přic co nevidět je budou následovat Ronaldinho, Eto'o a nyní jim chtějí sebrat í Xaviho

Reagovat
smazaný uživatel

Xavi neodejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Já vim ale je to usměvné

Reagovat
matZz

Jakej supermarket?! Vždyt se o tom mluví pořád že Barca chce přetavět kádr! Logicky musí přijít odchody než příjdou noví hráči!

Reagovat
smazaný uživatel

To ano ale tady se spekuluje že by mělo odejit 6-7 hráčů ze základu a to je teda velká obměna .. Aby se jim to nevymstilo

Reagovat
pospech11

no šak z barci je už bazar kdo chce staršího hráče nebo maldého z levné peníze ať jde nakupovat do barci se divím že si udrželi bojana nebo henryho. Real Madrid 4ever.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
M.Vaza

jj to mu bude slušet,snad si tam své odkope

Reagovat
smazaný uživatel

za ty prachy...

Reagovat
M.Vaza

taky pravda no,ale např. ve spartě,nevim nevim teda...

Reagovat
smazaný uživatel

o tom hráči jsem slyšel málo,proto se mi zdá že 30mil. doláčů je hodně..ale rusové asi šetřit nebudou.Navíc pokud je tak dobrej,za rok,dva ho prodají za dvojnásob na západ

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele