Zé Roberto o odchodu z Hamburku neuvažuje

06.06.2010, 11:03
Aktuality
Zé Roberto ujistil fanoušky Hamburku, že i v příští sezóně bude oblékat dres klubu z přístavního města. Německá média v průběhu sezóny spekulovala, že zkušený záložník kvůli nepřesvědčivým výkonům svého týmu uvažuje o odchodu, Ze Roberto ale v Hamburku zůstane.

35letý Brazilec absolvoval schůzku s novým trenérem HSV Arminem Vehem, po které je přesvědčen, že v klubu zůstane. "Náš rozhovor byl velmi pozitivní. Ujistil jsem se, že oba máme stejné cíle, z toho mám radost," prohlásil Zé Roberto.

"Nemám důvod z Hamburku odcházet. Neskrývám však, že schůzka s trenérem pro mě byla velmi důležitá," pokračoval záložník. "Já i moje rodina se v Hamburku cítíme výborně, osmadvacátho června budu plně soustředěn začít přípravu na novou sezónu."

Zé Roberto do Hamburku přišel v loni v létě, když se nedohodl na nové smlouvě s Bayernem Mnichov. Za HSV loni odehrál třiadvacet ligových zápasů a vstřelil šest branek.

Autor: Radim Šantrůček / bundesliga.de

Komentáře (35)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Arne, co říkáš na zájem Hoffenheimu o Ramose?

Reagovat
Arne

Chci, aby zůstal a taky zůstane... Ať už přes dohodu o nové smlouvě nebo násilně - využitím té opce, což znamená stejný plat jako v první lize...

Pokud ale SAP Hoppenheim zaplatí osmičku, tak prodat - není o čem, zas takovej plejer to není...

Reagovat
herbage

Nechápu, co Hoffenheim blbne, když maj Dembu Ba, Obasiho, Ibiševiće, Tagoeho, Terrazina, nově Mlapu a na hostovačce Wellinghtona Jinak prý jste podepsali hráče s nejtvrdší střelou na světě, gratuluji

Reagovat
Arne

Tak Ba je zralej na lavičku, Obasi hraje spíš ze strany a moc gólovej není a Ibišević prý sedí na kufrech, akorát teda nevím, kam půjde... O mladících se zmiňovat nebudu, než Tagoe je Ramos kvalitou jinde a s Wellingtonem se nepočítá.

http://www.eurofotbal.cz/video/nejrychlejsi-strela-v-historii-fotbalu-2745/

Ten Ronny je brácha Raffaela, už jsme ho chtěli před rokem i před dvěma, tak teď to konečně vyšlo... Po dlouhý době budou k něčemu ty standardky, góly z nich za poslední roky dal jen Ebert a to jeden ušmudlanej proti Albáncům nebo kdo to byl.

Jinak před nějakým časem jsem ho viděl ve Sportingu a má dost dobrý i rohy, už se těším, až to tam s Ebertem budou servírovat Hubňovi na palici. Snad ale bude k něčemu i ve hře, z tohohle hlediska je to docela velká neznámá.

Reagovat
Pipo123

Ibi na odchode ? Lotito mal o neho záujem ale Hoffe chcelo bláznivých 12 mil za takú cenu ho asi nekúpi tak lahko nikto

Reagovat
Arne

No, co se týče spekulací na tm, tak u něj je tam právě jen Lazio... Nevím, co si o tom myslet, v úvahu asi připadá PL.

Reagovat
smazaný uživatel

a Terazino chce pro změnu také odejít...

...jinak na Ronnyho jsem zvědavej, ten bude brnakářum lámat ruce

Reagovat
herbage

Podobnou dělovku míval Adama Coulibali z Freiburgu, jestli pamatujete. Nedávno hrál ua Gladbach, ale ten ho pustil jako nepotřebného, protože krom té dělové rány toho moc neuměl. Ronny bude obávám se podobný případ

Reagovat
Arne

Uvidíme... Společně s Kobim si to ve druhé lize na levé straně ošéfujou, o to nemám strach... Pak v 1. BL se případně uvidí.

Reagovat
herbage

Tak na druhou Bundesligu bude mtí určitě, na první podle mého taky. Oni tihle hráči většinou nemají problém s adaptací. Vem si třeba Pinolu z Atlética Madrid, který jeden čas patřil mezi nejlepší levé beky Bundesligy a ve Španělsku nehrál vůbec. Nebo Diago, kterého Porto prodalo jako přebytečného do Brém. Nebo Arango, který se bez problémů chytil v Gladbachu či Petit, který zase v Kolíně

Reagovat
Arne

A nebo Maniche, kterej... Nevím, co tímhle házení všech do jednoho pytle chtěl básník říci.

Každopádně když už nic jinýho, tak to určitě pomohlo tom, aby Raffael zůstal... Předpokládám, že on si bude se zbytkem ligy dělat, co se mu zlíbí, takže z tohohle pohledu ten Ronnyho příchod k něčemu je.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Tím chci říci, že fotbalisté přicházející z Pyrenejského poloostrova nemají většinou s prosazením se v Bundeslize problémy

Reagovat
smazaný uživatel

Carlos Alberto, Maniche, Hleb...

Reagovat
Arne

Jasný, ale já bych fotbalisty přicházející z Pyrenejského poloostrova zkrátka do jednoho pytle neházel... Každý je jiný, tys vyjmenoval pár pozitivních příkladů, willi dole negativní a já myslím, že by se jich našlo více.

Reagovat
smazaný uživatel

no... asi jako Šimák standartka ano, jeden zápas ano... a pak nic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

jedon OT ale nemôžem si pomôcť ale Lazio podpísalo do obrany Gabriela Palettu z Boca Juniors

Reagovat
smazaný uživatel

no jo ty

Reagovat
Pipo123

williku nepokaz mi dobrú náladu

Reagovat
smazaný uživatel

co říkáš na odchod Hitze?

Reagovat
Pipo123

nebude mi chýbať, nehral u nás a on mohol hrať iba na pozícii tvoru a tam je Ledesma ktorý je podla mna o stupienok lepší. Uvidíme ale wo WHU by sa mohol znova chytiť hovorí sa že sme dostali za neho 4 mil čo je docela dobrá suma na to že prišiel zadarmo

Reagovat
Arne

On tvůrce hry není ani náhodou... Jinak na tm je, že to bude zadarmo, ale vzhledem ke smlouvě ještě na dva roky se mi to moc nezdá.

Reagovat
Pipo123

tak ale on je hráč ktorý by mal byť zodpovedný za prechod do útoku nie ? pokial viem neni to žiadny bojovník a do tela on zrovna hrať nevie hral u nás 2 zápasy, ale vraj bol problém v tom že všetko flákal a Reja nebol spokojný s jeho pracovitosťou

Reagovat
Arne

Jak píše willi, "rozdělovač balonů", žádnej mozek... Jinak já akorát vím, že si ho tam přivedl ten mafián Ballardini a po jednom zápase ho setřel, že nemá techniku a neměl ho kupovat.

Reagovat
smazaný uživatel

tak přímo tvůrce ne, spíše takový "rozdělovač balonů" ale v sestavě by to bylo místo Ledesmy...

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl on náhodou v Live?Nebo se mi to plete?

Reagovat
smazaný uživatel

jednu sezonu (Bansfield >> Liverpool >> Boca Juniors) ... taky mi něco takového vrtalo hlavou...

Reagovat
Pipo123

presne tak a to teraz otočil Lotito svoju pozornosť na Santa Cruza ale toho neviem či by som chcel v Laziu

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby vzal i Hughese, tak proč ne to by Santovi střílelo...

Reagovat
Pipo123

Reagovat
smazaný uživatel

dobre ale je uz staryy tak at jde do brazilie

Reagovat
Kaká10

mel byt v repre

Reagovat
HSV1887

Hroznej borec!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele