Zdravotní problémy už jsem překonal, doufá Vermaelen

01.01.2018, 17:00
Aktuality
Thomase Vermaelena po příchodu do Barcelony sužoval jeden zdravotní problém za druhým, kvůli čemuž se nedokázal prosadit. Nyní však začal nastupovat a věří, že už zdravotní neduhy překonal...

Belgický reprezentant má za sebou vydařená angažmá v Ajaxu a Arsenalu, odkud se před třemi a půl lety vydal do Katalánska, zasáhl ale pouze do šestnácti ligových utkání.

Po loňském hostování v AS Řím, kde to s vytížením 32letého stopera nebylo o nic lepší, už to vypadalo, že Vermaelen z Camp Nou odejde, ale nakonec začal hrát.

Zkušený obránce odehrál v základní sestavě poslední tři zápasy Blaugranas včetně vítězného El Clásica s Realem Madrid (3:0), situace se tak zdá se obrací k lepšímu.

Vermaelen chce nyní hlavně dokázat, že opakující se zdravotní neduhy již překonal a může být pro FCB platným hráčem. "Chápu, že lidé mají pochybnosti, protože jsem měl několik zdravotních problémů. Ale nyní jsem v pořádku a cítím se dobře," řekl Vermaelen.

"Od začátku jsem věděl, že jsem schopný hrát za Barcelonu, ale nemohl jsem díky zraněním ukázat, čeho jsem schopný," lituje. "Zdravotní problémy už jsem však překonal a během posledních týdnů se mi to snad daří alespoň napravit," věří Vermaelen.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (173)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Zdravotní problémy už jsem však překonal a během posledních týdnů se mi to snad daří alespoň napravit," věří Stramacciony...

Reagovat
smazaný uživatel

Stramacciony?

Reagovat
smazaný uživatel

Verim tomu ze ty problemy opravdu mel...

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, já nechápu jak souvisí Stramacciony s Vermaelenem a FCB...

Reagovat
smazaný uživatel

Nesouvisi...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak proč to sem cpeš?

Reagovat
smazaný uživatel

Protoze muzu...

Reagovat
smazaný uživatel

A poklepal si si na drevo chlape?

Reagovat
Frantszek

musíš vědět, jestlis něco cítil.

Reagovat
smazaný uživatel

S takouto sračkou sa nenominuješ medzi najlepšie hlášky roka

Reagovat
Frantszek

Aaa, netykavka.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě by se zranil

Reagovat
Frantszek

Tak. Triska, zanet, odrez, konec.

Reagovat
Majk91

- Coutinhov agent hlada v Barcelone dom pre Coutinha

- Coutinho "omylom" odhaleny v drese Barcy na strankach Nike

- Novinar, ktory ako prvy prisiel s informaciou, ze Neymar prestupi do PSG, dnes prehlasil, ze Coutinho bude hrac Barcelony do 3 dni

- Dnes uz nebol Coutinho povolany na zapas PL

Myslim, ze uz to je jasne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gazdo

Neverim pokial neuvidim ofiko

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
alcantara

180 mega? Totalne sialena vec od tej nasej bandy, kolkata uz v poradi. Ja verim, ze sa to nejakym sposobom nezrealizuje, ajked sa o tom uz vo velkom pise, co je spatne. Ved na to nemame, celu sumu za Neymara vydrbat na jedneho hraca, to je snad spatny sen.

Reagovat
ADM

Pekná sumička. Hráme sa na ropákov Navyše podľa toho čo Valverde posledný polrok hrá by som povedal, že sa mu do futbalu nehodí. To som zvedavý ako ich začlení s Dembelem..

Reagovat
LAM

Stegen-Alba,Umtiti,Pique,Semedo-Coutinho,Sergio,Paulinho,Dembele-Suarez,Messi.

Iniesta bude hrát místo Coutinha v LM a některý zápasy v lize a poháru.Na těžší zápasy venku budem hrát ve středu o Rakitiče nebo Paulinha víc místo Dembeleho.Dle mě je to naprostej ideál,ale bylo by hodně dobrý kdyby v zimě opustilo tým 5 hráčů-Mascherano,Arda,Gomez,Deulofeu,Rafinha(hostování)

Reagovat
ADM

Nechápem tvojej reakcii. Ja tu hovorím o tom, že Dembele a Coutinho nezapadajú do koncepcie 100% kontroly hry a vysokého držania lopty .. obaja sú to tempo hráči, ktorí majú veľa strát. Mne osobne to nevadí, mám rád hráčov čo sa neboja ísť 1 na 1 a tvoriť tak šance a priestor ale nezapadá mi to do Valverdeho futbalu..

Reagovat
LAM

Coutinho dokáže hrát hodně podobně jako Iniesta.V Live to je jiný protože ten tým hraje hodně rychle do předu,ale kontrolovat hru umí dobře.Dembele hraje jinak,ano.Ale Valverde taky dával ze začátku dost šancí Deulofeovi,což ukazuje že chtěl mít rychlou pravou stranu,ale Deulofeu má strašnou finální fázi.

Reagovat
smazaný uživatel

"Coutinho nezapadajú do koncepcie 100% kontroly hry a vysokého držania lopty"

Reagovat
ADM

No mne teda nepríde typovo ako napr Iniesta, ktorý bude 30 min v klude takticky vyčkávať na svoju šancu

Reagovat
LAM

Což je dobře ne?Jednu sezonu tenhle fotbal přežiju,ale do budoucna bych bral něco koukatelnějšího.

Reagovat
ADM

Však som hore napísal, že mne to nevadí, len som zvedavý ako to Valverde uplatní.

Reagovat
Teoretik

Řekl bych, že to je spíš stylem trenéra, Klopp má rád svižný fotbal, cpát to co nejrychlej před bránu. Když po něm trenér bude požadovat víc trpělivosti, tak zrovna on dokáže jít do nárážečky, podržet balón pod tlakem...

Reagovat
Teoretik

očividně nevíš kdo je Coutinho

Reagovat
Svatej

Vy si tu všichni přejete hráče, o kterým evidentně nikdo z vás nemá nejmenší páru jak hraje

Reagovat
LAM

Pokuď tuhle zimu opravdu přijde Coutinho,Arthur a Mina a opravdu odejdou Gomez,Arda,Mascherano a Rafinha(možná hostování),tak se v létě nebude muset skoro nic řešit(možná 3-4 Stoper a alternativa za Suareze)takže zase dost ušetříme.

Jinak za Neymara přišlo 222mega naráz(+30mega který se nemuseli vyplácet)což je 250mega v jednu chvíli.Tyhle přestupy se vždy ale platěj na několikrát(Dembele první rok 70,další 25+bonusy 40mega možná v příštích letech)

Coutinho podle správ má stát 150 což bude taky určitě minimálně na dva roky,takže budem v plusu.

Reagovat
Teoretik

Trochu jsem si toho Minu projel a působí na mě spíše jako atlet a ne jako fotbalista, tyhle hráče ať si vodí do United. Každopádně pokud bude jako 4. stoper, tak se to dá přežít.

Za Arthura ale prej chtěj zaplatit výkupku (50 m euro). No neveřím, že dokážem udělat 3 přestupy za zimu, budem rádi za jeden

Reagovat
smazaný uživatel

Arthur nepůjde za výkupku, pochybuji, že Grémio proda hráče za 50 Mega, taky mu neni 18

Reagovat
LAM

Je mu 21,má skvělou kontrolu míče a dokáže i slušně hrát směrem do zadu.Mě by se hodně líbil k nám na CM.

Reagovat
Teoretik

už 21... pod 30 nám ho nepustí

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Gomes by zaplatil Arthura s Minou, taky něco zpátky s Coutse půjde prodejem dresů, takže ve výsledku opravdu v nějakém mínusu nebudem. Hlavně ta konečná částka za Dembeleho bude menší než se říkala, protože tom, že odehrál za půl roku 3 zápasy je jasné, že celých 40 Mega už v bonusech mít nebudou. A když dáme 150 bez bonusu + Dembele za 105 bez bonusu a odečtem 250 za Coutse, tak jsme zase tolik neztratili, jak tady z nás lidi dělají blázny, že si kupujeme úspěchy za neskutečný palby

Reagovat
smazaný uživatel

250 za Neymara

Reagovat
Teoretik

Jako že Gomes se omluví fandům tim, že provětrá svojí peněženku?

Reagovat
LAM

.Bargain

Reagovat
smazaný uživatel

Jako za ty výkony by klidně mohl.

Reagovat
smazaný uživatel

No takhle odepsat ty Dembeleho bonusy je dost naivni teda. Samozrejme je nedostanou hned, ale pokud se nepletu, tak tam bylo 20 mega za 100 odehranych zapasu (platba za kazdych 25 zapasu), 5 mega za kvalifikaci do LM a 5 mega za vyhru v LM. Vsechno mimo vyhry v LM vicemene jisty, ze Dortmundu zaplatite.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ty bonusy u Dembélého jsou nastavený víceméně jenom kvůli tomu, aby ta částka na první pohled nevypadala tak strašně.

Reagovat
Billy McClane

Reagovat
Footballer

natáhli nás pěkně, no

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pořád se ještě může ukázat, že to za to stálo

Reagovat
Footballer

Neříkám že ne. Věřím, že se prosadí, to ale nic nemění na faktu, že nás oškubali jako kuřata (zcela jistě jim zaplatíme 130 mega)

Reagovat
smazaný uživatel

Když chceš dneska kvalitu, tak musíš zaplatit. Já mám Dembeleho rád a líbí se mi, že je fanda barci od mala a vím, že bude pro nás makat, ale když si vezmu, že Mourek se v létě nebránil prodeji Martiala a těm mohl být do 80 v létě urcute, v létě tam neměl silnou pozici

Reagovat
dantetomas

a ked predate hadraplan, tak jeste vydelate kua to su pocty toto....

Reagovat
Svatej

Reagovat
Hristo Stoichkov

Zajímavý počty Pokud přijde Coutinho, tak se bude šetřit i na papírech do tiskárny, to je jasná věc. Možná přijde akorát ten kolumbijskej kolohnát, nic víc. Arthur pouze v případě neúspěchu u Coutse.

Já bych byl rád, aby už Coutse dotáhli co nejdřív, sice je to šílená částka, ale máme ji vyplatit hned, nebo to řešit ještě celý letní přestupák, když se Liverpool stejně bude cukat a slevu nedostaneme?

Reagovat
smazaný uživatel

Když si odečteš, to co jsme dostali za Neymara.. Ty si myslíš, že Barca nemá na přestupy i bez odchodu hráče těch 50-60 Mega? Tp má skoro Schalke nebo AS Řím

Reagovat
Teoretik

prošustrujem strašně peněz na platech, kdybychom se zbavili těch nepotřebných hráčů, tak hned máme o 30kk liber víc ročně

Reagovat
Hristo Stoichkov

Když už teda zmiňuješ těch ušetřených 30 mega u Neymara, tak to bude řešit soud. Mezitím podepsali MAtS, Messi (tuším bonus 100 mega), za chvíli Sergi a Umtiti. Takže bych se rozhodně nepouštěl do nějakých teorií, že budeme v balíku.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebudeme v balíku, ale rozhodně se nebudeme ještě blížit krachu, řekněme že v létě nebudou na poradu dne drahý přestupy.. A pokud prodáme Gomese za 30, Turana za něco málo, odečteš jejich platy. Jako samozřejmě, že to ucítíme, to bezpochyby, ale myslím to tak, že odteď určitě nebudem skudlit a že určitě týmy že středu tabulky nebudou bohatší než my. Měl jsem pocit, že tu naznačujes že příští 4 roky se nikdo nekoupí a takhle vážně na tom urcute nebudem, když koupíme Coutse, tak to bude tsk nějak vyrovnané, když k tomu ještě stopera, tak to bude znát, ale nebudeme v nějaké krizi

Reagovat
Hristo Stoichkov

Například mzdy máme našponovaný solidně a proto bych čekal, že se nejdřív nějakých hráčů zbavíme, což už se mělo stát v létě. Vždycky jsem třeba kritizoval formu odchodů na hostování, jelikož jsme z toho nikdy neměli užitek. Kádr potřebujeme razantně zúžit, doplnit z béčka (ať klidně spadne, opravdu není nutný k rozvoji mladých hráčů hrát Segundu) a pak přemýšlet, jak postupovat dál.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky bych dával šanci lidem z béčka. Bueno, Cardona, Oriol, José hlavně Teda už konečně do týmu dávat Alenu! Prodat Turana, Rafinhu, Masche, Gomese. Pac hraje Dobře, Suarez se taky roztrilel v béčku je Cardona, takže útočník možná vydrží do příštího léta. Denise bych si asi taky nechal.

Reagovat
ADM

Ten Messiho bonus je šialenosť, to som doteraz nepochopil z oboch strán.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Z Messiho strany mi to teda přijde naprosto pochopitelný.

Reagovat
ADM

Tak viem ako to myslíš, už si to tu objasňoval, ale furt je to strašná bomba. Ako by nemal dosť aj on...

Samozrejme v prvom rade stojí hlúposť vedenia, ktoré sa tvári akoby viedlo Hornú Dolnú, čiže on ten amaterizmus len využil, ale pár rokov dozadu by som to o ňom nikdy nepovedal, skôr by som čakal že bude brať ohlad na fungovanie klubu..

Reagovat
valloire

srdcař

Reagovat
ADM

Na druhej strane, prečo by v dobe ked sa dava +100mega za Dembeleho a 180 za Mbappeho, nemohol najlepší hráč historie dostať to, čo si zapýta

Reagovat
valloire

100 je teda hodně velká pálka. Za to jste mohli mít špičkovýho hráče. Barcelona ho vychovala, pomohla mu a on si pak řekne o 100...No nevim. To o tom nej hráči historie jsem jako nečetl.

Reagovat
patas92

Ty toho nevíš hodně

Reagovat
valloire

Pffff, já vim všechno. Já vim i kdo je to Vasconcellos vy dřevácí.

Reagovat
Footballer

Prodloužit by měl tuším i Pique

Reagovat
Hristo Stoichkov

A Iniesta no, prostě je jasný, že se několika hráčů musíme zbavit.

Reagovat
Footballer

Nj, což zní při schopnostech našeho vedení jako mission impossible.

Můj tip na naše počínání na zimním přestupovém trhu:

Příchody - Coutinho (150 mega a více) , Mina (9 mega)

Odchody - Arda na hostování s tím, že mu nadále budeme platit podstatnou část platu, Mascherano do Číny, Rafinha někam na hostování, Deulofeu (hostování Sevilla)

Přesto přese všechno budem na konci ligy slavit double (liga + LM)

Reagovat
Footballer

*na konci sezóny

Reagovat
fenixLFC

Jj takze usetrite tym ze nakupite v zime ked su ceny vyssie

Reagovat
Hristo Stoichkov

Já mám z toho pořád pocit, źe ten přestup tlačí i něco jinýho, než pouze Coutinhova kvalita. Určitě v tom přestupu má prsty Nike (což už se ukázalo) a podle mě reagujeme i na to, že po odchodu Neymara marketingově ztrácíme na brazilským trhu. Tohle jsou věci, který bohužel k dnešnímu sportu patří, ale pravdu se nikdy nedozvíme.

Reagovat
blaugrana

Je dosť možné, že NIKE aj značnú časť transferu zaplatí.

Reagovat
Footballer

Po tom trapasu, co provedli, by teda měli...

Reagovat
oddy

Coutinho je pro vás momentálně ideální cíl z tohoto pohledu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako musíme to brát tak, že když sme dali 105 za Dembeleho, tak 150 za nejlepšího záložníka v PL je asi v pořádku

Reagovat
smazaný uživatel

Vy kupujete nejlepšího záložníka v PL, jo?

Reagovat
smazaný uživatel

No Mata to určitě není a Pogba taky ne

Reagovat
smazaný uživatel

To je odpověď na moji otázku?

Reagovat
remeslnik

Coutinho je jeden z nejlepších. Nejlepší je údajně de Bruyne.

Reagovat
ADM

Tvoja otázka voči jeho tvrdeniu bola zbytočná, kedže jasne vyjadril názor, že kupujeme najlepšieho záložníka v PL.

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyla. Taková informace je ve vlákně s diskuzí o Coutinhovi dost překvapivá.

Reagovat
ADM

Je to predsa jeho subjektívny názor, nech si myslí čo chce. Najväčšia choroba dnešného sveta je presviedčať ostatných, že len tvoj názor je ten dobrý. Aj tak si sa to pýtal len preto, aby si sa mu vysmial, priznaj si to

Reagovat
smazaný uživatel

Srovnatelná choroba je předvídání něčeho za jiné. Vzhledem k tý celkový diskuzi o typologii Coutinha mě dost zajímal jeho názor na vnímání kvality hráčů v PL. Navíc když na pozicích záložníků jsou hráči jako de Bruyne, Hazard, Silva, Pogba, Kanté, Alli, Eriksen...

Reagovat
ADM

Keď si to tak vymenoval, PD nezachránia ani mená ako Isco, Iniesta, Bus, Kroos, Modrič.. Pekne sa to tam zišlo v PL

Reagovat
smazaný uživatel

Tak všichni tihle by byli samozřejmě v PL úplnej top a někteří by měli kategorii sami pro sebe. Každopádně Coutinho imho není ještě lepší než nikdo z nich. Jsem fakt zvědavej na tu cenu a jak se vytáhne v PD, kde mu to, hádám, půjde lépe.

Reagovat
ADM

Samozrejme som ani nenarážal na to, že by sa niekto z nich v PL stratil, ale kvantita aj kvalita uz pomaly začína byť na strane PL, hlavne ked pomyslím na vek Modriča a Iniestu.

Reagovat
smazaný uživatel

Dokud bude v PD Ronaldo a Messi, tak je tohle úplně mimo téma

Reagovat
ADM

Kvalita a kvantita záložníkov Ale starnú aj oni dvaja

Reagovat
Teoretik

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Billy McClane

Reagovat
smazaný uživatel

A ja sa z chuti zasmejem, keď nepríde

Reagovat
LAM

což se může v klidu stát.

Reagovat
Switchback

nedojde

Reagovat
patas92

Coutinho to natáčí?

Reagovat
Teoretik

byl na místě pro spolujezdce

Reagovat
blaugrana

A nejaký dôkaz?

Reagovat
Nebelung

Ty jsi ho neviděl vystoupit?

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
ADM

Nezabudni sa teraz na polroka zraniť...

V tej sezóne keď k nám prichádzal sa asi dala nájsť kopa lepších stopérov, no vždy si u nás svoje odkopal, škoda že mu to zdravie u nás nedržalo dlhodobo, nikdy som nechápal ten hejt na neho.. Teraz aj keby zostal zdravý, viac ako 2 sezony ho už asi nečakajú a ak sa Umtiti vráti vo forme, tak nemá šancu...

Reagovat
smazaný uživatel

Taky už nejsi v Arsenalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Majk 91, ako som písal, už niekoľko hráčov si malo "hľadať" dom v Barcelone (Theo, Ceballos, Verratti, AdM). "Omyl" na Nike nič nedokazuje (dnes to malo byť "oficiálne" zverejnené, a nikde nič) a novinár dnes prišiel s informáciu, že do 3 dní by sa mal doriešiť prestup Coutinha (ne/úspešne), nie že sa stane hráčom Barcelony. A jeho dnešná absencia v zápase proti Burnley ? Hrajú zápas každé 3 dni, takže prípadná rotácia vrátane Salaha, Firmina či Maného je pochopiteľná.

Reagovat
Majk91

Ako jasne, vsetko sa da vyvratit takymto sposobom. Pokial to nie je ofiko, tak sa stale jedna iba o spekulacie, ale pride mi, ze uz tu je prilis vela doveryhodnych indikatorov, ktore ukazuju na prestup.

Reagovat
Teoretik

Je to velmi dobrý stoper, jenže moc s ním počítat nemůžem, jestli chce zůstat v týmu, tak se musí smířit s tím, že bude o místo v sestavě bojovat s dalšími 4 hráči. Nemůžem riskovat jako tenhle podzim a zřejmě i jaro.

Reagovat
smazaný uživatel

A je to tu: Coutinho fichado !!!

Reagovat
technecium

Já ho snad ani nechci...

Reagovat
Visca el barca

A to já zas jo

Reagovat
smazaný uživatel

Já taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gazdo

Reagovat
smazaný uživatel

Ukaž, pošli zdroj! Jinak já ho chci taky, Isca mít nemuzene a lepší volba do zálohy prostě není, i když ten Oscar by možná nebyl marný

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Aha

Reagovat
Kixi Syhimour

Zdroj?

Reagovat
smazaný uživatel

www.nenechsaojebat.com

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Kixi Syhimour

To je slovenský tomu nevěřím

Reagovat
smazaný uživatel

slovensky by to bolo: Nenechajsaojebať

Reagovat
smazaný uživatel

Nenechajsaojebať.cz*

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho blbost.

Reagovat
smazaný uživatel

Novinári predsa takýmto veciam nerozumejú Či sa niečo zmenilo ?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Však s tím novináři nemají nic společnýho.

Reagovat
Gazdo

To uz ale vazne pripomina krc

Reagovat
smazaný uživatel

Reči po posledných 2 ročníkoch ZL a tej ceremónie FIFA ? Súhlasím

Reagovat
Gazdo

Ale ved je to trapne a je mi aj z cules uz zle. No tak ronaldo vyhral zlatu loptu tak sem teraz treba davat same noviny v ktorych to vyhral messi. To je trapne. Kazdy vie aj fandovia realu ze messi je proste lepsi fotbalista(ziadna zas momentalne voci ronaldovi) a ziadny platok na tom nic nezmeni.

Reagovat
smazaný uživatel

Co že sem hodí odkaz na článek? Krc je spíš to co tu teď předvádíš ty.

Reagovat
Visca el barca

Já bych ve čtvrtek na Celtě poslal lavici. Letos bych Copu oželel, vždy nás stála šíleně sil, ať hrají mladí!!!!

Reagovat
blaugrana

Niečo také u Ernesta nehrozí.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ono to tak nějak bude... Messi, Masch a Luisito měli prodlouženou dovolenou a Aleňa, Arnáiz a Oriol už týden trénují s áčkem.

Reagovat
Visca el barca

Tak to jsem jedině rád. Ta Copa není letos nějak potřeba vyhrát a kde jinde maj tihle hráči hrát

Reagovat
smazaný uživatel

a jak je na tom Ousmane? Už bude moct hrát?

Reagovat
ADM

Mal by byť ready buď na 4.1. alebo 7.1., už neviem presne.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Už je v pořádku, hrát by měl, ale čeká se, že bude sbírat minuty postupně.

Reagovat
Visca el barca

AC Milán bude během ledna hledat posily, jedna by pak mohla dorazit z Barcelony. Rossoneri byl údajně nabídnutý Arda Turan, jenž letos za katalánský velkoklub ještě nenastoupil....Zabalit do mašle a poslat co nejrychleji to půjde!!!!

Reagovat
blaugrana

To zas skončí hosťovaním + Barca mu bude hradiť 100% platu.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
smazaný uživatel

Milán potřebuje pořádný hráče, ne takovýhle odpadlíky.

Reagovat
remeslnik

Turek machroval, že půjde domů, do Turbanistánu, nejdřív do Galatasaraye, pak prý do Besiktaše, ale asi půjde do pr...e, nikdo ho nechce. Teď ho nabízejí ACM..... poslední šance. Kdyby dali aspoň 10-15M, jen se ho už konečně ztřepat. A takových tam je, co je nikdo nechce. Pak už jenom zavolat Srstkovi nebo utratit.

Reagovat
blaugrana

10 -15 Barca bude rada, keď sa ho dokáže zbaviť.

Reagovat
smazaný uživatel

AC nabídlo prej 20mil

Reagovat
smazaný uživatel

Krásně se ukazuje, co to vede v AC za kokoty.

Reagovat
ADM

Takže existuje niekto, kto má horšiu prestupovú politiku ako my

Reagovat
Gazdo

Wtf tak ak je pravda tak ahooooj. Ja by som ho dal aj zadarmo ale ak este chcu platit prosim

Reagovat
blaugrana

Zdroj?

Reagovat
smazaný uživatel

Údajně to mělo napsat Mundo deportivo, ale co jsem teď koukal tak tam bylo něco ve smyslu, že AC má zájem a s ním i Everton a pár tureckých klubů. A že pokud ho chtějí tak musí nabídnout 20mil. Nevim koho to napadlo přeložit jako že to AC nabídlo. Ale podle všeho mají zájem ale tich 20mil ještě nenabídli...

Reagovat
blaugrana

Za 3 je ich.

Reagovat
remeslnik

Šotku, ale tam je napsané, že AC "BYL" Arda Turan nabídnut !!! a né že ho AC chce!!!

Reagovat
remeslnik

Šotku, omlouvám se, až teď jsem si to ještě jednou přečetl, co jsi psal. Četl jsem to moc rychle (čumím při tom na "20") a unikl mi smysl toho, jaks to myslel. Sorry

Reagovat
Billy McClane
Reagovat
Switchback

[Paul Joyce] Coutinho confident he has played his last game for Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Tak aspoň v létě bude o něco levnější, jak bude půl roku bez fotbalu

Reagovat
alcantara

Dembele dostal zelenu. Tak sa teda ukaz.

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Teoretik

Reagovat
blaugrana

Bude to delo, o tom nepochybujem.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
celeb

Ak nam preplatia Anglani/PSG Umtitiho, tak si zajdenavam listky do Barcelony hodit nieco do hlavy Bartomea. On je megachuj a extradiletant. Ako moze mat Umtiti 60m vykupku???

Reagovat
celeb

cele to mizerne vedenie mi akurat pije krv, vedia akurat tak prichadzat o hracov, klamat a minat horibilne sumy za otaznych hracov

Reagovat
blaugrana

Sám tvrdil, že jeho snom bolo vždy hrať za Barcu, takže je tam nulová šanca, že by odišiel.

Reagovat
smazaný uživatel

Klid, už se mu chystá nová smlouva s větší vykupkou.

Reagovat
celeb

lenze sejkovia mu teraz tahaju inak tucne medove motuzy pod nosom. 3-4x plat ako v Barce a pod. Ak sa aj podpise nova zmluva, tak za inych podmienok, ako si nasi diletanti predstavovali a nemusi to narobit v kabine dobrotu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ta výkupka se mu dala v době kdy se ještě nevědělo že se takhle chytne a když nejdražší přestup obránce byl trochu jinde. To že teď chodí stopeři za 75mil je něco jiného.

Reagovat
celeb

to vsetko by bolo ok, keby vsetky ostatne kluby nemali uz davno upravene vykupky. Najdi mi hraca zakladu v RM, ktory ma vykupku pod 100M.

Navyse po tom fiasku s Neymarom by som cakal, ze pol roka staci na poriesenie ostatnych. Takto sme radi, ze aspon Messi podpisal.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty tam ještě jsi?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele