Zasloužili jsme si prohrát, přiznal Wenger

10.12.2007, 13:28
Aktuality
V anglické Premier League již není neporažených týmů. V sobotu přišel o neporazitelnost Liverpool a Reds včera následoval i Arsenal. Ten předvedl na hřišti Middlesbrough podprůměrný výkon a jeho manažer Arsene Wenger přiznal, že domácí si výhru zasloužili...

"Prohráli jsme, protože jsme si zasloužili prohrát. Je to jednoduché, Middlesbrough bylo bojovnější. Nechytili jsme začátek zápasu, dali jsme jim příliš prostoru a zaplatili za to penaltou. Od té chvíle jsme se trápili především psychicky. Byl to náš čtvrtý zápas venku v poklusu. Chyběla nám kreativita, aktivita při napadání a nebyli jsme natolik nebezpeční, abychom se mohli vrátit do zápasu," postěžoval si po utkání Wenger.

Arsenalu opět citelně chyběly nápady Cesca Fabregase, bez něhož to Gunners venku příliš nejde. Londýnský klub po remíze v Newcastlu a přohře v Middlesbrough přišel o svůj náskok a na čele tabulky má na druhý Manchester United k dobru již jenom jeden bod.

Autor: Tomáš Pavlík / teamtalk.com

Komentáře (17)

Přidat komentář
smazaný uživatel

sice me ta prohra stve,ale co jdeme dal pristi tejden rozsekame CSKA.Prohrat sme si opravdu zaslouzili zaloha byla tragicka.

Nejvic si na Wengerovi cenim toho ze je skromnej a dokaze byt i kritickej.Todle prohlaseni bysme od Fergusona,Beniteze nebo Murýňa asi neslyseli.Webb to zapas pekne podelal uz nam piskal asi 4 zapasy a vsechny zkonil,ta pentle nemela bejt ani nahodou,ale prohrat sme si za vykon zaslouzili to je pravda.

Reagovat
M11

jasna penalta

Reagovat
smazaný uživatel

tak to ani nahodou,toure se ho skoro nedotknul.jeremy spadnul sam ale zezadu to muselo vypadat jako jasna pentle,ale on uz byl v padu.todle pisknout v 3 minute muze jen webb.

Reagovat
M11

jasne... k zemi sel rad... ale toure tam sel blbe ani mic nezasahl... tohle se piska... a je jedno kolikata byl minuta...

Reagovat
smazaný uživatel

ale toure se ho fakt nedotknul,todle podle me na penaltu nebylo.

Vim ze si asi ted rikas ze sem urazenej fanousek,ale todle Webb piskat nemel,za výkon sme prohrat meli,Boro meli este dalsi sance.Ale ta pentle nemela byt.

Reagovat
M11

nemyslim si ze si urazeny fans... ja to znam moc dobre kdyz letos proti juve bylo uz tolik spornych penalt... ale muj nazor na tenhle zakrok je ze se penalta piskala spravne

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tak.. Wenger má recht.. Prostě včera, v Newcastelu a na Villa Parku to nebylo ono.. Jestli to bylo tím že chyběli klíčoví hráči (Cesc, Hleb, Flamini, Van Persie) se ukáže o víkendu proti Čukotce.. Já osobně si myslim, že Čukotka odjede s prázdnou, protože bez Didiera, to budou mět eště těžší.. Nám se vrátí Fabregas a nejspíš aj Hleb a Flamini.. A Litrpůl porazí dom ManYoo a budeme mět zase věčí náskok.. Tak to vidím já a každý optimistický fanda AFC..

Reagovat
smazaný uživatel

Haha tady je někdo vtipnej

Reagovat
smazaný uživatel

Tak podle toho co čtu, tak s Cescem a Hlebem to moc optimisticky nevypadá, ale Flam se vrátit má, možná aj van Persie.. Ale aj tak vám dáme..

Reagovat
smazaný uživatel

Ideální sestava víkendového kola Premier League podle www.eurosport.com: David James (Portsmouth), Glen Johnson (Portsmouth), Jonathan Woodgate (Middlesbrough), David Wheater (Middlesbrough), Emanuel Pogatetz (Middlesbrough), Gary O'Neil (Middlesbrough), Fabio Rochemback (Middlesbrough), Sulley Muntari (Portsmouth), Stewart Downing (Middlesbrough), Yakubu (Everton), Tuncay (Middlesbrough)

Reagovat
smazaný uživatel

A co Tevéz?

Reagovat
Kily

Derby je tak slaboučký, že by musel dát minimálně ještě jeden gól, aby to vůbec brali za úspěch a zařadili ho tam

Reagovat
smazaný uživatel

To asi nebude ideální sestava PL, ale ideální sestava Portsmouthu s Boro dohromady Každopádně je to divné takhle...

Reagovat
smazaný uživatel

To je panejo trenér...jak už psal mysman vyše ani jeden z treneru velke čtyřky by todle v živote neprohlásil. Má úcta Pane Profesore!

Reagovat
smazaný uživatel

hrozný výkon hostů nic jim nevycházelo touré všechno na co sáhl pokazil mohl by jsem pokračovat ale mám ponětí že to nemá cenu

Reagovat
Devil

Zaslouzena vyhra Boro .

Reagovat
smazaný uživatel

Pencle byla v pořádku a výkon Arsenalu byl katasrofální. Ale nemá cenu z toho dělat vědu,uvidíme co bude dál.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele