Zaragozu povede zpět do ligy Marcelino

29.05.2008, 12:09
Aktuality
Real Zaragoza, který sestoupil z Primera División, našel nového trenéra. A získal zvučné jméno. Tým povede příští dva roky Marcelino Garcia Toral, jeden z nejžádanějších trenérů ve Španělsku. Marcelino letos dovedl Santander na vynikající šesté místo.

Zaragoza tak pokračuje ve zbrojení na rychlý návrat do první ligy. Nedávno získala na trvalý přestup útočníka Ricarda Oliveiru, po dnešku má i osobu z nejdůležitějších – hlavního trenéra.

"Marcelino je za poslední sezónu považován za nejlepšího trenéra ve španělském fotbale. Rozhodl se přijmout naši nabídku a vést náš tým v Segunda División," stojí na webu Zaragozy.

Marcelino podepsal smlouvu na dva roky. Po odchodu ze Santanderu se mluvilo o jeho angažmá ve Valencii, ta se však dohodla s Unaiem Emerym. Marcelino měl podle španělských médií další nabídky z domova i ciziny.

42letý trenér má jednoznačný úkol – vrátit Zaragozu do ligy. Real měl před sezónou velké ambice, klubu se však vůbec nedařilo a vystřídal celkem čtyři trenéry. Victor Fernandez, Ander Garitano, Javier Irureta a Manolo Villanova ale klub k záchraně nakonec nedovedli.

Autor: Radim Šantrůček / teamtalk.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
-Kopy-

Zaragoza se vrátí hodně silná...

Reagovat
smazaný uživatel

taky je to jenom dobře

Reagovat
smazaný uživatel

No tak tohle nechapu. Opustil Santander a trvdil, že chce zkusit trenovat vetsi tym s vetsimi amicemi. A on kyvne na nabidku druholigoveho tymu!! Pro tak ambiciozniho trenera je to velky krok zpet!!!

Reagovat
smazaný uživatel

jde o prestiž... viz Hoftych

Reagovat
smazaný uživatel

Místo poháru UEFA si hold zahraje Secunda Division

Reagovat
smazaný uživatel

Ani by som sa nečudoval keby Zaragoza vyhrala na rok v Copa del rey a hneď po postupe by hrala UEFU . Ale Marcelina nechápem

Reagovat
smazaný uživatel

ale je to frajeřina, to by udělal málokdo... respekt mu

Reagovat
smazaný uživatel

respekt mu bude na dve veci, kdyz se mu to nepodari, tak už po nem neštěkne ani pes!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele