Zaragoza zaregistrovala Lafitu. Tahanice nekončí

30.09.2009, 10:50
Aktuality
Zaragoza včera zaregistrovala Angela Lafitu jako svého hráče a pětadvacetiletý záložník možná za nový klub nastoupí už o víkendu. Lafitu přitom Real koupil z Deportiva poslední den přestupového okna, přesto stále hrál za La Coruňu. Tahanice o hráče ještě nekončí.

Zaragoza Lafitu vykoupila ze smlouvy, když do La Coruni poslala 2,5 milionu eur. Jenže Deportivo obchod napadlo, nesouhlasilo s výší odstupného a obrátilo se na vedení ligy. To včera rozhodlo ve prospěch Realu a Lafitu zaregistrovalo jako jeho hráče.

"Byla to jedna velká noční můra. Musel jsem trénovat sám, navíc se situace měnila každý den. Připadal jsem si jak v nějaké špatné telenovele," ulevil si Lafita poté, co se konečně připojil k týmu Zaragozy. Jeho nový tým hraje o víkendu na Atlétiku Madrid.

Celá záležitost ale rozhodnutím vedení ligy neskončila, Deportivo se obrátí na soud. Po Zaragoze požaduje další peníze za přestup, nebo zrušení obchodu. Po samotném hráči navíc pětadvacet milionů eur za porušení smlouvy.

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

fuu 25 milionov za porušenie zmluvy to bude ešte zabavy

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím co by na tom Depor chtěl vysoudit? pokud je to tak, jak je to zde podáno, tak soud nemá vůbec žádný smysl. pokud měl Lafita výkupní klauzuli ve smlouvě stanovenou na 2,5 mega ojró tak je to jasné....

Reagovat
smazaný uživatel

uuuuuuuuuu , něco málo jsem o tom četl, ale zajímaly by mě co největší podrobnosti (sakra, to zní divně ...) téhle kauzy. Zatím bych se přikláněl na stranu Zaragozy, ale uvidíme, co bude dál

Reagovat
smazaný uživatel

tak ja som par podrobnosti zistil....ono depor ho mal zo zaragozy a vykupna klauzula naspäť bola dohodnuta na 2,5 miliona oiro ale len do 31 jula u vas červenec a oni ho dotiahli až v auguste.... takže ich pravo na spätny nakup vypršal...

Reagovat
smazaný uživatel

Teď je otázka, jestli to Deport neprodlužoval úmyslně... ?

Reagovat
smazaný uživatel

Nie,nepredlžovali sme to my.Zaragoza nám zaplatila neskoro a naviac málo,lebo klauzula bola na 3,5 milióna Eur.

Ale už je to jedno,nech hrá Lafita tam,k nám nech príde Giovani Dos Santos a bude to Ok.

Reagovat
Xavi

Dos Santos náhrada za Lafitu? To si Depor pohorší, Lafita se mně v minulé sezóně líbil.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepohoršili by sme si.Dos Santos hrá za repre Mexika parádne,to,že v Tottenhame nedostáva príležitosť je druhá vec.

A navyše je oveľa mladší,ako Lafita,do budúcnosti by to bol dobrý nákup.Je pravda,že Lafita mal veľmi dobrú minulú sezónu,ale príchodom Giovaniho by sme si nepohoršili ...

Reagovat
Xavi

Za Mexiko jsem ho ještě neviděl, každopádně jak říkáš v Tottenhamu nehraje a to je důležité. Nevím no, nedokážu si pomalého Dos Santose představit v Deporu, kde byly kraje vždycky rychlé.

Reagovat
smazaný uživatel

hmm super žes to zjistil teď to dostává uplně jiný rozměr otázkou je jestli to třeba nezačali vyřizovat ještě v červenci a dotáhli to až v srpnu nebo jak

Reagovat
smazaný uživatel

dle mě je jedno, kdy to začali vyřizovat, ale kdy to dotáhli. A pokud to opravdu podepsali pozdě, není co řešit

Reagovat
milan78

jižani a jejichtelenovely.., navíc uznává, že by mohla existovat i špatná

Reagovat
soukup

v týhle kauze se nevyznám, ale toho Dos Santose musíme dotáhnout!

Reagovat
smazaný uživatel

Žiaľ,v tejto chvíli to ale vyzerá tak,že ho dotiahneme až v januári.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele