Zaragoza odvolala trenéra Aguirreho

30.12.2011, 09:44
Aktuality
Hrubě nevydařenou podzimní část sezóny má za sebou Real Zaragoza a jeho vedení na špatné výsledky spojené s posledním místem v tabulce zareagovalo změnou na trenérském postu. Odvolán byl mexický kouč Javier Aguirre, jehož nástupce zatím není znám...

Zaragoza neprožívá vydařené období, klubu hrozí finanční kolaps a pozitivní rozhodně nejsou ani sportovní výsledky. Tým ze stadionu La Romareda získal v šestnácti utkáních jen deset bodů a pět jich strácí na první nesestupovou příčku.

Vedení aragonského celku tak sáhlo k očekávanému kroku. ”Real Zaragoza by rád poděkoval za profesionalitu a oddanost, kterou Javier Aguirre během svého působení prokazoval. Situace týmu si ale žádá naléhavou změnu, což je důvodem tohoto kroku,” stojí v oficiálním prohlášení.

Třiapadesátiletý Aguirre přišel do Zaragozy v listopadu 2010 jako náhrada za Josého Aurelia Gaye a v minulé sezóně dovedl tým na konečnou třináctou příčku. O nástupci bývalého kouče mexické reprezentace zatím rozhodnuto není, podle deníku AS jsou hlavními kandidáty někdejší kouč Getafe Michel a trenér španělské reprezentace do 20 let Luis Milla.

Autor: Petr Vaněček / goal.com

Komentáře (16)

Přidat komentář
smazaný uživatel

To je marné. Teď je bude trénovat nějaký přiblblý funkcionář, protože Zaragoza už ani na toho trenéra nemá prachy..

Reagovat
smazaný uživatel

Basketbalové OT:

http://www.youtube.com/watch?v=exZuVO3PEbM

Z tohohle jsem byl na měkko. Povedenej filmeček.

Reagovat
smazaný uživatel

Hněv boží.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

klasicky krok,trener na rok a pryc

Reagovat
FC Porto FC

Zaragoza má v ČR fandy?

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem vůbec netušil, ale je to jenom dobře

Reagovat
smazaný uživatel

zara ta je stejne nejlepsi!!

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Jak se ti zatím líbí letošní sezóna? Co říkáš na Rúbena?

Reagovat
smazaný uživatel

No mě jste nasrali s Heldérem. Opustil můj milovaný Sporting

Reagovat
FC Porto FC

no on tam moc ani Helder nehrál a ted nechybý Sporting má dobrý 3 útočníky

Reagovat
Filip12

vypadá jak Hitzfeld

Reagovat
smazaný uživatel

užij si předposlední den tady

Reagovat
Filip12

předposlední den roku 2011

Reagovat
smazaný uživatel

FC Porto FC: Proč by Zaragoza neměla mít v ČR fandy? Proč by v ČR nemohl mít fandy klidně klub z páté moldavské ligy? Všichni nefandí jen těm špičkovým klubům. Fandit menším týmům je totiž něco úplně jiného, než fandit těm, kteří pořád vyhrávají. Ale to fanouškům tvého typu těžko vysvětlovat. Fanoušci Sparty např. mají heslo Srdeční záležitost To jo, ale jen pokud vyhrávají.

Reagovat
FC Porto FC

však kvůli tomu se dívím. Tady každý fandí Barceloně, Realu, United.... a čest vyjímkám jako fandům PSV, Ajaxu, Benfice, Celticu, Rangers i když to nejsou slabý týmy tak fans v ČR si hledají docela špatně

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele