Zanechte debat o reprezentaci, přeje si Raúl

16.10.2007, 20:04
Aktuality
Trenér španělské reprezentace Luis Aragonés ve své nominaci opomenul hvězdného Raúla Gonzálese, který se v poslední době vrátil do dobré formy. Ve Španělsku se tak stále mluví o tom, zda měl Raúl v nominaci být, nebo ne. Útočníka Realu už však podobné diskuze unavují.

Kapitán Realu Madrid za poslední dva roky nehrál tak dobře, jak byli fanoušci zvyklí. Následkem toho Raúl přestal být základním stavebním kamenem španělské reprezentace. Poslední zlepšené výkony však naznačily návrat jeho formy, proto fanoušci nelibě nesli, že ho kouč Luis Aragones nezahrnul do nominace pro klíčový kvalifikační duel v Dánsku.

Příznivci Raúla nelibě nesli hlavně fakt, že byl místo zraněného Villy dodatečně povolán barcelonský Tamudo a ne Raúl. "Chci hrát za klub i národní mužstvo, ale někdy to prostě nejde," říká smířeně španělský útočník.

Podle Raúla je nyní hlavní, aby se reprezentaci dařilo. "Všichni musí najít sílu mužstvu pomoci a zapomenout na debatu, která nikomu nic dobrého nepřinese," prohlásil. "Snem Španělů je vidět vyhrát náš tým nějakou trofej a já doufám, že se tak stane. Mistrovství Evropy je blízko a tým potřebuje podporu."

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (28)

Přidat komentář
-Kopy-

V hlavě to má srovnaný, o tom žádná.

Reagovat
HOST*Crocy

jj presne tak.Je to vyborny kapitan a skvely hrac,ze vsech tech hvezd co real posledni roky koupil je snad stejne nejuzitecnejsi pro tym on:) podle me je hrozne nedocenenej a Aragones je kreten

Reagovat
-Kopy-

nedoceněj fakt není.

Reagovat
HOST*univerzální ptakopysk

není Raul odchovanec?

Reagovat
HOST*SIDI

No hral tam uz od sveho mladi. On chtel hrat za Atletico, ale tam mu rekli ze na to nema.... (chybicka se vloudila ;))

Reagovat
HOST*SIDI
Reagovat
smazaný uživatel

Není.

Reagovat
HOST*Radys

určitě tam měl být

Reagovat
HOST*Arteta

Aragones je stary kokt..

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhou stranu se trošku zapomíná na to, jak dlouho ho tam Aragonés držel ve chvíli, kdy tam už dávno neměl co dělat. Třeba na MS neměl vůbec jet .

Reagovat
HOST*Mari

jj, je to tak, předtím zase fanoušci nadávali, co tam Raúl pořád dělá. Ale jde tady vidět, kde je asi ta chyba, když nemá formu, v repre ho drží, když ji má a mohl by být prospěšný, tak v repre i přes zranění ostaních není. Ral to má v hlavě v pořádku, ale Aragonés by si to tam měl srovnat

Reagovat
smazaný uživatel

Španělsko je bez nej poloviční

Reagovat
HOST*B9

v soucasne dobe na Torrese s Villou nema ale kdyz sou abo zraneni tak by tam urcite mel byt

Reagovat
HOST*+š

Reagovat
smazaný uživatel

Mě spíš zajímá, kdy dostane šanci Valdés.

Reagovat
Tsigi

Viděls ten poslední zápas s Dánskem. Myslíš si že si tu šanci přes Ikera zaslouží ?

Reagovat
HOST*

Nedivoč... Kdyžtak jsou tady ještě Reina, Almunia, Canizares.

Reagovat
HOST*JJ

Kdys naposled viděl chytat Canizarese?? Ten je zralej na důchod nebo na menší klub. Almunia taky žádnej zázrak. Jedině Reina je solidní gólman. Takže Valdés není mimo hru.

Reagovat
smazaný uživatel

Almunia No viděli jsme jejich srovnání ve finále LM, že.

Reagovat
smazaný uživatel

Nech to být. Aspoň se může soustředit na výkony v našem dresu. V repre Španělska stejně nikdy žádnej výsledek neudělá, a tak by tam šel od zklamání ke zklamání ...

Reagovat
HOST*Pepa

Byl dobrej ale to už je pryč škoda

Reagovat
HOST*Zkurvení kataláneci

hoši neblázněte,vždyť valdéz je ten nejtragičtější gološ co sem kdy viděl.Dokonce aji zubizzareta by se ještě chytal líp než on.

Reagovat
smazaný uživatel

Raúl má bejt v repra na 100 %. Hráč, kterej si zasloužá Zlatej míč tam chybět nesmí. Říkal to pan Luhoví a ten "ví o čem mluví"

Reagovat
smazaný uživatel

Luhový

Reagovat
smazaný uživatel

Ale, Jiříku, snad by ses pro pravdu nezlobil? Chceš říct, že Raúl na Zlatej míč nebyl? Nikdy?

Reagovat
HOST*R9

To už tu jednou bylo...

Reagovat
smazaný uživatel

To mělo být na Jirku (viz výše)

Reagovat
smazaný uživatel

raul by se měl vratit

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele