Zamparini Amauriho do Milána neprodá

27.12.2007, 12:04
Aktuality
Palermo před dvěma a půl lety prodalo Luku Toniho, nyní je možná na odchodu ze sicilského klubu další vysoký útočník. Velký zájem především v Itálii je o Amauriho, jehož prezident Maurizio Zamparini rozhodně neprodá do AC Milán...

"Milán mi volat ani nemusí, Galliani (vice-prezident AC Milán) je ta poslední osoba, které bych Amauriho prodal," řekl Zamparini a následně dodal důvod tohoto tvrzení: "Než jsem prodal Toniho do Fiorentiny, nabídl jsem ho Gallianimu. Dokonce jsem prosil, aby ho koupil, ale on mi odpověděl, že není hoden toho nosit dres Rossoneri."

AC Milán rozhodně není jediným zájemcem o Amauriho služby. Brazilského útočníka chce také turínský Juventus, který má v řadách Palerma vyhlédnutou ještě jednu posilu, a to obránce Andreu Barzagliho.

"Během posledních měsíců se Juventus přiblížil k získání Amauriho a Barzagliho. Bianconeri jsou jediným týmem, který je schopen nabídnout mi adekvátní hráčskou náhradu, i když v tuto chvíli hráče prodávat nechci," prohlásil dále Zamparini.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (17)

Přidat komentář
GEGE

kua Amauri musí do Milána!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ještě mu není ani 35 let a už by chtěl do Milána

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Hafna

Reagovat
smazaný uživatel

AC MILAN by se klidně mohl menovat KD MILAN (Klub Důchodců Milan)

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Hafna

Reagovat
smazaný uživatel

traper

Reagovat
Antijuve

Aspoň jeden kvalitní útočník bude v AC i když si myslím, že do AC nepůjde.

Reagovat
sansiro

Se divím, že nás neposílil Luca. Do Bayernu šel za pakatel. Snad teď vyjde Benzema, jak se všude píše.

Reagovat
GEGE

kdyby vysel Benzema to by byla pecka ale sam tomu moc neveřím

Reagovat
smazaný uživatel

ujafalusi by mohol ist do ac milano ked maldini skonci karieru

Reagovat
smazaný uživatel

Co furt kecáte o kádru ACv že je starý dyť oni mají hráče co nemají 30 jako Pirlo,Bonera,Kaladze,Gourcouf,Pato,Jankul,Kaka,Gilardino a do tarého železa se rozhodně nedá brát Gattuso,Ambrosini a ještě další!!Že tam mají Maldiniho,Serginha,Inzaghiho,Cafua no a co podle mě AC Milán má perfektně vyvážený tým maají jak mladé tak staré od kterých se mladí učí,oni prostě nemůžou vyhodit hráče jako Maldini nebo Cafú kteří steně už pomalu nehrají,oni sou ikony a taky se tam snima tak zachází!Ale nechápu co mluvíte o přestárlém kádru!!

Reagovat
matZz

9 hráčů pod 30 a zbytek(asi 15 hráčů) 30 a víc? to mi nepříde moc vyrovnaný, ne že bych neměl respekt k hráčům jako je Cafu apod. Jankolovski, Kaladze Pirlo-ve 29 už patří k nejmladším jenom v AC. Gourcuff a Pato sou ale skvělý nákupy akorát by měli dostat víc šancí na hřišti ne jenom na trénincích

Reagovat
smazaný uživatel

Mně už ty opakované narážky na věk Ac přestali bavit tak jsem si to zjistil z 22 hráčů,kteří se řekněme pravidelně objevují na hřišti jich je 5 pod 30 let(Gennara a Kacha jsem počítal k "veteránům" maj to už za pár) jééé ještě Pato,pardon tak 6 z 23 je pod 30let,to už nikdo neukecá

Reagovat
smazaný uživatel

doufam ze do AC nepude, jak si muze Galliani dovolit rict ze Luca Toni nema na to hrat za AC

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele