Zambrotta: Do Milána se nechystám

16.01.2008, 17:51
Aktuality
Prezident AC Milán Silvio Berlusconi označil Gianluku Zambrottu za letní posilu italského klubu, s příchodem barcelonského obránce to však nebude tak horké. Zambrotta prohlásil, že v Barceloně hodlá dodržet smlouvu do roku 2010.

"Jsem hráčem Barcelony a jím také budu až do června 2010," prohlásil Gianluca Zambrotta. Italský reprezentant reagoval na Berlusconiho slova, podle nichž je jeho letní přestup do AC Milán jistý.

"Právě teď vůbec nepřemýšlím o možnosti opustit Barcelonu. Uvidíme, co se bude dít, až mi skončí smlouva," pokračoval Zambrotta. "Zájem Milána mě velice těší, ale oni musí nejdříve jednat s Barcelonou."

30letý Zambrotta je v Barceloně od léta 2006, kdy opustil do druhé ligy přeřazený Juventus. Za půldruhé sezóny stihl v katalánském velkoklubu odehrát šestačtyřicet zápasů, v nichž zaznamenal tři branky.

Autor: Radim Šantrůček / skysports.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

To je dobře

Reagovat
smazaný uživatel

už aby ten přestupní termín skončil . . . to sou spekulace, agent řekne A, hráč B, kluby A i B a druhej den si ty písmenka vyměněj . . .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

K TAKOVEJM ZABRAKUM BY SNAD NESEL VUBEC NIKDO

Reagovat
Shevchenko

bambus

Reagovat
smazaný uživatel

ac milan chce kupit aj ramosa, no neviem :D

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele