Zájem o místo ve Swansea prý má Ronald Koeman

13.03.2014, 18:55
Aktuality
Ronald Koeman během své trenérské kariéry působil v Nizozemsku, Portugalsku a Španělsku a další soutěží, kterou by si rád vyzkoušel, je Premier League. Kouč Feyenoordu Rotterdam údajně zaúkoloval svého zástupce Guida Alberse, aby se poptal po možném angažmá ve Swansea...

"Lidé mě s podobnými záležitostmi logicky často zmiňují, ale nejsem tou osobou, která je řeší. Albers mě oslovil s dotazem, zda by Koeman byl vhodným kandidátem na místo ve Swansea. Odkázal jsem ho na jiné telefonní číslo a nevím, zda došlo k dalšímu kontaktu. Vím to, že klub je velmi spokojen s Garrym Monkem," prohlásil ředitel Swansea John van Zweden v rozhovoru pro Voetbal International.

Koeman po sezoně Feyenoord opustí a bude si hledat angažmá podobně jako Michael Laudrup, který začátkem února ve Swansea skončil a dočasně ho nahradil kapitán Garry Monk.

"Posouváme se tabulkou směrem vzhůru, není tak důvod k hledání nového kouče. To se samozřejmě může změnit v případě, že prohrajete tři zápasy," dodává van Zweden.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
andrew96

Rád bych ho viděl v PL, ale na delší dobu než Laudrupa.

Reagovat
smazaný uživatel

Bleee nee.

Reagovat
smazaný uživatel

propadák

Reagovat
smazaný uživatel

Erkin? A to je kdo ?

Reagovat
fantomas

No lol. To by bylo na sestup regulerne..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele