Zabaleta angažmá hledat nebude, rozhodl se ukončit kariéru

16.10.2020, 18:20
Aktuality
Konec aktivní hráčské kariéry oznámil Pablo Zabaleta. Bývalý argentinský reprezentant byl po odchodu z West Hamu United volným hráčem a nové angažmá již hledat nebude...

Rodák z Buenos Aires se z mateřského San Lorenza vydal do Espanyolu Barcelona, kde si dobrými výkony řekl o přesun do Manchester City, za který nastupoval devět sezón.

Během té doby Zabaleta s Citizens dvakrát opanoval mistrovský titul, načež před více než třemi lety se s ambiciózním klubem rozloučil a zamířil do jiného anglického celku West Hamu.

Také u Hammers se osmapadesátinásobný reprezentant Argentiny zařadil do základní jedenáctky, v minulém ročníku z ní ale vypadl, načež mezi oběma stranami nebyla prodloužena smlouva. Nové angažmá přitom 35letý bek již hledat nebude a rozhodl se definitivně pověsit kopačky na hřebík.

"Po 18 letech v roli profesionálního hráče jsem se rozhodl ukončit kariéru," oznámil Zabaleta. "Byly to nádherné roky, které mi daly možnost si užít jedinečné a nezapomenutelné okamžiky. Děkuji všem, kteří se na mé cestě podíleli," rozloučil se olympijský vítěz z roku 2008.

Autor: Jiří Vojík / skysports.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Sakra toho jsem bral . Skoda no , ale i tak

Reagovat
Agent z Melmacu

teba bola škoda v City, ale si pán, GOOD LUCK

Reagovat
Seydou Doumbia

Toaleta vždy v City předváděl skvělý výkony. V jedné sezoně tam byl dle mého i nejlepší hráč. Jak tehdy brousil lajnu bylo neskutečný.

Reagovat
smazaný uživatel

Byl i v PL sestavě sezóny.

Dával do hry naprosto vše!

Reagovat
Seydou Doumbia

má řeč

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně štěstí do pofotbalového života!

Reagovat
Kepy_FCB

není nepodobný Kollerovi na této fotce

Reagovat
smazaný uživatel

tys byl dycky co si pamatuju

Reagovat
Lacko_Boh

haha

Reagovat
smazaný uživatel

Co to bylo za baleta?

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, neskutečný humor

Reagovat
LAĎA_Z_MADRIDU

Reagovat
Kostomlat

Starej Coufal

Reagovat
smazaný uživatel

Docela škoda.

Na svůj věk měl pořád super formu a například nějakému týmu ze spodku tabulky by mohl být pár sezon hodně prospěšný ...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele