Za správného hráče utratím klidně 40 milionů, připustil Wenger

17.08.2011, 14:55
Aktuality
Arsenal prodal Cesca Fabregase, schyluje se také k odchodu Samira Nasriho a všichni už spekulují, koho že by místo nich mohl přivést Arsene Wenger. Ten je zatím na přestupovém trhu tradičně střízlivý, ale nyní prozradil, že nemá problém utratit 40 milionů liber. Pouze však v případě, že najde toho správného hráče...

Gunners přišli o svého kapitána, navíc celé mužstvo kosí zranění, a tak je pravděpodobně nová posila nevyhnutelná. Francouzský kormidelník je ochoten nakupovat, ale spíše než o cenu jde o kvalitu hráčů, ta ho zajímá mnohem víc.

"Klidně zaplatím 30 nebo 40 milionů liber, ale pouze pokud najdu správné hráče," prohlásil Wenger. "Není to otázkou peněz, jde o kvalitu, kterou najdeme. Myslím si, že mám špatnou reputaci ohledně toho, že nechci utrácet peníze. Přitom já jen nechci utrácet peníze za průměrné hráče," uvedl věci na pravou míru Wenger.

"Nebojíme se utratit peníze, když si myslíme, že je to správná volba. Naši fanoušci mají více důvodů, proč být na tento klub hrdý - kvůli určitým hodnotám, kvůli tomu, jak klub běží, kvůli tomu, na čem je postaven - až pak mohou být naštvaní," míní Wenger. "Samozřejmě, že jim chceme dopřát trofeje, samozřejmě, že je chceme vyhrávat, ale kdo by nechtěl, že?"

Autor: Ondřej Holzman / teamtalk.com

Komentáře (472)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele