Z Ajaxu se nechystám, opakuje Eriksen

20.10.2012, 15:10
Aktuality
Christian Eriksen nic nemění na svém úmyslu dál se zlepšovat v dresu Ajaxu. O mladého záložníka se neustále zajímají kluby z celé Evropy, přestup se ale nechystá. Eriksen nechce o možném odchodu ani slyšet.

"Hodně klubů se už na Christiana vyptávalo, některé měly seriózní zájem, on ale na přestup nemyslí," říká hráčův agent Martin Schoots. "Soustředi se na svůj vývoj v Ajaxu, to je pro něho jediná důležitá věc."

Dvacetiletý Christian Eriksen patří vedle Ajaxu také k důležitým hráčům dánské reprezentace, i přes svůj nízký věk už za ni nastoupil třicetkrát. V dresu Ajaxu má letos odkopáno sedm ligových zápasů, ve kterých se dvakrát trefil.

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
Neuro

skromný sympaťák.. že se mu v repre moc nedaří za to nemůže.. být ve 20 opora repre je dost velký tlak.. snad se někdy dočkám přestupu do Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže mu se už poměrně dlouhou dobu nedaří ani v Ajaxu...

Reagovat
smazaný uživatel

keby sedel de jong tak hviezda Eriksen-a je niekde inde ...

Reagovat
smazaný uživatel

siem je ale defenzivni zaloznik, ne? Nebo nejaky ostrejsi, zatimco eriksen tvori sance a dokonce hrava spise leveho zaloznika jak stredniho

Reagovat
smazaný uživatel

siem je čisté AM keĎ bol KS zdranený hrával aj hrot, ale on strašne veľa kazdí jediné šťastie má že dával góly teraz to je strach a hrôza

Reagovat
AjaxFans

Siem musí hrávat zálohu,utok není ideální pozice pro něj.

Reagovat
Filip12

Nový Laudrup ♥

Reagovat
zelda

Foto

Reagovat
smazaný uživatel

jen at podava prumerne vykony, aspon po nem nepujdou kluby chelsea, real apod.a neznici si karieru

Reagovat
smazaný uživatel

Ajax > City, so what

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele