Yaya Toure na odchod z Barcelony nemyslí

24.10.2008, 15:27
Aktuality
Yaya Toure opět popřel spekulace, podle nichž by se mohl stěhovat z Barcelony. Záložník z Pobřeží slonoviny nemá jisté místo v základní sestavě týmu trenéra Guardioly a mluví se o zájmu Arsenalu, sám hráč však na přestup nemyslí...

"Jsem klidný, v Barceloně jsem spokojený a mám zde svou rodinu. Jsem rád, že zde můžu hrát, mým cílem vždy bylo hrát za nějaký skvělý klub a tím Barcelona je. Nechci odejít," prohlásil Toure.

25letý fotbalista minulý měsíc prozradil, že ho jeho bratr Kolo společně s manažerem Arsenalu Arsenem Wengerem lákali do londýnského klubu. Spekulace o možném přestupu nyní znovu nakousl jeho agent, podle něhož je Toure nespokojen s počtem minut, které tráví na hřišti.

"Mluvil jsem s trenérem a ten mi řekl, že mi důvěřuje. Jsem profesionál, stejně jako všichni další vynikající hráči Barcelony. Důležité je pracovat na hřišti a při tréninku, abych pak v zápasech dostal k dispozici více minut. Můj agent něco řekl, ale tehdy jsem byl s národním týmem. Není můj problém, co řekl. Můj problém je na hřišti, s Barcelonou chci vyhrávat tituly," řekl dále africký fotbalista.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (21)

Přidat komentář
smazaný uživatel

A Busquets taky ne?

Reagovat
smazaný uživatel

nepochopil jsem..., chceš aby Yaya odešel, nebo jak ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne (bůh chraň), jen naznačuju, že případ Busquets je mnohem akutnější než více méně vymyšlený případ Touré.

Reagovat
smazaný uživatel

jo tak. no a když teda ne, tak jak bys to řešil se složením středu ? to máš Busquets, Xavi, Yaya, Keita, Iniesta (když nehraje u lajny) a nevím, kdo všechno ještě...

Reagovat
smazaný uživatel

Iniesta ale opravdu hraje většinou na falešném křídle, takže to máš čtyři hráče na tři posty, co jsi vyjmenoval. Je potřeba připočíst Guddyho, který se rozehrál a je to pět na tři posty a tak nějak nevím, jak bychom mohli odehrát celou sezónu a tři soutěže s menším počtem.

Reagovat
smazaný uživatel

nj, vlastně máš pravdu. jen o tom často přemýšlím a nevím, kdo by měl sedět, kdo hrát (kdyby byl tým kompletní). všichni mi připadají až moc dobří na lávku, ale je jasný, že jsou tady zranění, potřeba odpočinku, forma atd.

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna ted jsou na nějakou dobu mimo hru Guddy i Keita a vem si, že by Touré nebyl...

Ty sestavy se dost točí a samozřejěm že nikdo z nich nemůže strávit na lavce celou sezónu, ale zatím to vychází tak, že zkrátka každý odsedí třeti např.

Reagovat
smazaný uživatel

Kluci ještě ve středu hraje Sánchez...Ten je šestým, ale je pravdou, že hraje v ,,A" když jsou zranění ted Keita a Gudy...Jinak y si tu asi neťukl

Reagovat
herbage

A co Hleb? Hrál chvilku jak na křídle, tak ve středu. A taky si můžete stáhnout Crosase, i když šance je mizivá.

Reagovat
smazaný uživatel

Crosase nemá cenu vůbec počítat, je to hráč Celticu.

Hleb spíše křídlo, samopzřejěm záleží na konrkténím zápase, často to asi bdue tak ,že začne na křídle a když bude potřeba, přijde další útočníkl a Hleb se trochu stáhne.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi nějak tak...Ale prý je ve smlouvě, že si Guardiola do 30.6.2009 muze Crosase stáhnout zpět..

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím že až do roku 2010, ale nad tím nemá cenu spekulovat.

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
smazaný uživatel

Crosas si vybral Celtic..Guardiola predal v lete vsetkych hracov, ktory nepreukazovali vernost klubu..Toure musi jednozancne ostat, a ak chceme vyhrat vsetky sutaze, potrebujeme presne taky kader aky mame momentalne..Je vynikajuce ze hraci ako Bojan, Busquets uz v mladom veku preukazuju obrovsky talent..inac prvy Bojanov gol proti Baselu bol perfektny..

Reagovat
smazaný uživatel

No tak to bylo trošku jinak - Crosas si vybral Barcelonu, ale nezbylo na něj místo.

Reagovat
smazaný uživatel

ak dobre viem sam poziadal o prestup lebo nechcel ist na hostovanie, i ked ci chcel ostat alebo nie to neviem..celtic ma s barcou velmi dobre vztahy a ak bude podavat kvalitne vykony tak sa mozno raz prestahuje na Nou Camp

Reagovat
smazaný uživatel

Guardiola mu řekl, že s ním nepočítá a že by se na hřiště příliš nedostával - to je zásadní. Crosas se z Loynu vrátil, aby se popral o místo, trenér mu řekl, že pro něj místo není a bude lepší, když si najde tým, kde bude pravidelně hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Yaya Toure je borec, po né příliš vydařeném úvodu se opět dostává do formy...když jsi vzpomenu na loňskou sezonu a zápas např proti Valencii... prostě o jeho odchodu nemůže být řeč.

A myslím, že případ Busquets se taky vyřeší ke spokojenosti všech.

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak taky bych ho nikam neprodaval

Reagovat
smazaný uživatel

ale aj tak si myslim ze za Barcu uz nebude hrat..Mame skvelych zaloznikov ktory sa kazdy rok zlepsuju..inac pocul som o moznom prichode Fabregasa..podla mna by bol skvelym prinosom, ale bude stat vela penazi

Reagovat
smazaný uživatel

ja si myslim ze fabregasa nepotrebujeme , zaloznuradu mame kvalitnu , a dufam ze yaya ostane je to borec

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele