Yamal spojil budoucnost s Barcelonou, prodloužil smlouvu do roku 2026

02.10.2023, 14:56
Aktuality
Lamine Yamal (© AFP)

Barcelona si pojistila talentovaného Lamineho Yamala. Teprve 16letý křídelník, jenž v letošní sezoně zapsal řadu rekordů, se katalánskému velkoklubu zavázal do roku 2026...

Součástí dohody je také - ve Španělsku povinná - výstupní doložka ve výši miliardy eur. Pro zajímavost, uvedená výstupní klauzule je stejně vysoká jako u devíti dalších hráčů Barcelony.

Yamal vtrhl do prvního týmu Barcelony jako velká voda, v dubnu debutoval proti Realu Betis a ve věku 15 let a 290 dní se stal nejmladším hráčem v historii Blaugranas. Je nejmladším hráčem Barcy v LaLize i Lize mistrů a zároveň nejmladším debutantem i střelcem španělské reprezentace.

Další rekordní zápisy mohou následovat, protože Yamal prodloužil smlouvu do roku 2026.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (15)

Přidat komentář
-R2D2-

Co s tím Fatim?

Reagovat
Jordi Alba

Já bohužel tak nějak předpokládám, že to hostování se automaticky rovná tomu, že už si za nás nekopne.

Reagovat
EaP

Tak on sa ešte môže chytiť, ale to nepredpokladám. Obávam sa, že jeho koleno mu nedovolí naplno ukázať svoj potenciál. Co je neuveriteľná škoda, lebo talent ma obrovský.

Reagovat
herbage

Jen aby měl kde hostovat, s tím jeho kontraktem. Brighton ho vzal,s podmínkou, že mu část kontraktu doplácíte. Pokud se zraní, tak se nikam hrnout nebude

Reagovat
Jordi Alba

Tak někam ho udají asi vždycky s tím, že mu budou platit většinu mzdy. Rád se budu mýlit, ale vetšinou u nás když hráč jde hostovat, tak u nás skončil.

Reagovat
Slavia10

Já prostě nevěřím, že Fati vydrží zdraví alespoň polovinu své kariéry. Navíc ty zranění pochopitelně srážejí jeho výkonnost, byl mnohem lepší ze začátku.

Reagovat
celeb

dal gól za Brighton cez víkend.

Reagovat
Eichel

ale pozri si aký

Reagovat
celeb

videl som. Aj Lewa dal kopec takych golov, kedy bol v spravnom case na spravnom mieste. Je to dolezity gol pre neho v novom posobisku a nevidim dovod ho nejak znevazovat.

Reagovat
Eichel

Ja dúfam, že sa chytí, ale úprimne, neverím mu. Celkovo si myslím, že pri ňom to bol proste hype, kedy mu tam padol každý nezmysel. On je určite šikovný hráč ale na fcb to nevyzerá. Trošku mi príde taký Munir.

Za to Yamal, tam by ten talent nevidel len slepý. Od neho čakám viac.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Laliga

Ako fanúšik Realu som rozpoltený na jednu stranu dúfam že to bude ďalší "Krkič, Halilovič...", na druhej strane je to veľmi šikovný hráč na ktorého sa dobre pozerá, takže mu celkom fandím. Len ten dres by mohol vymeniť .

Reagovat
patas92

Dočkáš se. V neděli budou hrát ve venkovních

Reagovat
Laliga

Reagovat
Aldeano

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele