Yamal a Cubarsí mohou definovat celou éru světového fotbalu, prohlásil Xavi

29.03., 16:12
Aktuality
Pau Cubarsí (vlevo) a Lamine Yamal (vpravo) (© AFP)

Trenér Barcelony Xavi Hernández v pátek prohlásil, že dospívající hvězdy Lamine Yamal a Pau Cubarsí by mohly definovat novou éru světového fotbalu. Yamal oslnil v úterním přátelském utkání proti Brazílii, zatímco Cubarsí debutoval za La Roja minulý týden proti Kolumbii a následně se taktéž představil proti pětinásobným vítězům mistrovství světa.

Oba mladíci se stali klíčovými pilíři obrozené Barcelony, která se poprvé po čtyřech letech probojovala do čtvrtfinále Ligy mistrů a stále živí naděje na obhajobu titulu v LaLize. Šestnáctiletý Yamal je nejmladším španělským hráčem a střelcem v historii, sedmnáctiletý Cubarsi je pro změnu nejmladším obráncem, který kdy hrál za svou zemi.

"Musí si udržet úroveň. Barcelona je na nejvyšší příčce světového fotbalu," řekl Xavi na tiskové konferenci před sobotním střetnutím s Las Palmas v LaLize.

"Mnozí se na elitní úroveň dostali, ale udržet se na ní je velmi těžké. Oni to však mohou dokázat, mají všechno - správnou mentalitu i schopnosti a myslím, že se díváme na dva hráče, kteří mohou definovat éru nejen v rámci klubu, ale dokonce i ve světovém fotbale," dodal.

V případě Yamala vyzdvihl Xavi, že je mladík na svůj věk velmi klidný a vyspělý, přestože se mu dostává místa v záři reflektorů. "Vidím ho jako veselého kluka, vtipálka, užívá si to čím dál víc a troufám si tvrdit, že je šťastný," popsal trenér katalánského celku.

Barcelona ztrácí na vedoucí Real Madrid osm bodů, ale před jeho nedělním zápasem s Athleticem Bilbao může snížit ztrátu na pouhých pět. Poté čeká Barcelonu další zápas v Lize mistrů, a to 10. dubna ve francouzské metropoli proti Paris Saint-Germain.

"Větší starosti mi dělá Las Palmas než zápas s PSG, který je za pěkných pár dní," přiznal Xavi. "Soustředíme se na zítřek, je důležité získat tři body, abychom zvýšili tlak na Real Madrid," uzavřel cílevědomě.

Autor: Livesport.cz / AFP

Komentáře (127)

Přidat komentář
Gazdo

No ale kedze uz sa spekuluje ze ma Yamal odohrat euro aj olympiadu… isty Pedri by vedel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tam to byla ale taky chyba Barcelony, že mu nedala (nenařídila) volno v srpnu na začátku sezóny, tak jak ho dostal třeba Pau Torres, který odehrál taky EURO i OH.

Reagovat
SixtoRodriguez

tak hlavne aby sa nabudúce zase sťažoval ako sa v PL po pár podarených zápasoch hypujú hráči

Reagovat
Feind

muzou no a bylo by to fajn pro celou ligu a Spanelsko, ale barcelona uz takovych wonder kidu mela a tak nejak vzdycky uvadnou

Reagovat
MoonKnight

Teď zcela objektivně nezaujatě Yamal je naprosto někde jinde než kdy byl Bojan, Munir. U Fatiho těžký říct, ten kluk už prodělal kolik zranění? Tam to není o hlavě nebo přeceňování, bohužel se občas zdraví nepovede. Ale i než Fati si myslím, že Yamal už teď lepší je, jemu po dlouhých letech zase fakt věřím, v ty předtím jsem takovou důvěru neměl.

Reagovat
Gazdo

Fati nikdy nejako extra vynimocny nebol akurat mu tam jednu dobu padalo fakt naozaj vsetko a to zakonite nemohol udrzat

Reagovat
Well

Takže měl výjimečné zakončení a řešení finálních situaci. Yamal má mnohem lepší dribling, ale taky je zatím docela palič, to by se mělo změnit s věkem, ale nemusí to být vždy.

Reagovat
Gazdo

Nie fakt mu tam vsetko padalo. On mal jednu dobu tusim kazdu tretiu strelu na branu gol to nemal ani Messi s Ronaldom dokopy a ovela viac golov ako mal xG.. to nie je dlhodobo udrzatelny trend

Reagovat
Well

Já vím, že mu tam padalo všechno, ale zakončení měl naprosto na svůj věk výjimečné. Někdy to byly ty šťastné odrazy atd., ale někdy to trefil naprosto dokonale. Když si třeba vezmeš Viniciuse nebo Yamala, tak ti to naopak strasne často prekombinuji, Fati to prostě zkusil a někdy je to prostě nejlepší řešení. I když se podíváš na Endricka, tak to často zkouší než hledat pořád lepší a lepší pozici.

Reagovat
Moshe Dajan

Yamal je naopak dost efektivní, nedělá moc zbytečných věcí navíc, když jde 1vs1. Ale na něm je nejvíc zábavné pozorovat, jak doslova roste zápas od zápasu, přidává nové věci, víc si dovoluje...

Reagovat
Well

V driblingu ano, spíš myslím finální fázi. To se ale ještě pravděpodobně naučí. Když si vzpomenu na Viniciuse, jak vždy suprově motal a pak to vyřešil jak dřevák. Teď je to o dost lepší a Yamal je mladší než byl Vini, když to takhle pálil.

Reagovat
r.mrazik

16 let je hrozný masakr

Reagovat
blaugrana

Vďakabohu za Masiu. Bez nej by bola Barcelona už davno v troskach. Masia je zatial schopna ciastocne mazat totalne prešľavy vedenia klubu. Otazka je ako dlho este.

Reagovat
Mateo16

Fati , Ricard Puig, Carles Aleñá, Munir, Deulofeu, Rafinha, Adama Traore, Halilović, Denis Suarez, Samper, Tello ,

Oh shit, Here we go again

Reagovat
imp.

Nejlepsi byvaly hadky Halilovic vs Odegaard.

Reagovat
Well

Nejlepší byl Arthur.

Reagovat
herbage

nový Xavi

Reagovat
SunFells

Nico nový Busquets

Reagovat
Moshe Dajan

Reagovat
-R2D2-

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Jordi Alba

Ten snad neměl vůbec nic. Agent asi génius, že ho dostal do Evropy a udržel v Barceloně a Juventusu dohromady 4 roky.

Reagovat
Eichel

Náhodou prvú sezónu mal skvelú, mal veľmi dobré pasy a vedel diktovať tempo hry, do toho vedel dať dobre predfinálne prihrávky. Tu sa rýchlo zabúda, že po príchode sa veľmi dobre adaptoval a bol platný.

To, že posledný rok v Barcelone a od toho prestupu do Juve bol tragedom, to je vec iná.

Reagovat
Jordi Alba

Já si ho teda spíš pamatuju jako posouvače balónů a hráče jedný klíčky.

Reagovat
Eichel

https://www.eurofotbal.cz/clanky/juventus-ziska-arthura-z-barcelony-vymenou-za-pjanice-469535/?forum=1#forum

čekni si komentáre, tam nikto nemal pocit, že je Arthur drevo

on hral sezónu a pol fakt dobre a trochu pripomínal Xaviho

Adaptoval sa veľmi rýchlo a človek mal pocit, že bude ešte výkonnostne rásť, lebo bol mladý chalan, ktorý nedávno prišiel z brazílskej ligy. Lenže očividne mal v hlave nasraté, plus ten environment v Barcelone mu tiež dva krát neprial.

Reagovat
Jordi Alba

Já to nerozporuju jak ho viděli ostatní, jen mi přišlo že se tu o něm i dost na EF mluvilo ještě předtím než vůbec přišel a pro mě byl takovej...no asi jsem čekal něco jinýho. Celkově mi to angažmá nepřišlo jako povedený.

Reagovat
Eichel

Mne prišiel fajn, problém je, že sme ho vymenili za Pjanića. Radšej ho mali streliť do PL alebo niekde, v jednu dobu mal TM hodnotu 70m a bol okolo neho hype. Keby sa bol býval predal aj za 40 niekam inam, tak by to ľudia brali pozitívne. Takto za Pjanića, ktorý hral strašne, mal veľkú mzdu a bol problém sa ho zbaviť... tak sa na to nazerá horšie.

Reagovat
Jordi Alba

Ono celkově těch špatnejch přestupů tam bude tolik, že těžko říct, kterej je nejhorší.

Reagovat
Well

Coutinho a u nás Hazard.

Reagovat
Jordi Alba

Můj život byl lepší, když jsem si ho nepamatoval.

Reagovat
Eichel

Coutinho, tam to vidím jednoznačne

Reagovat
Jordi Alba

Jo, moje chyba. Myslel jsem vyloženě kdo byl největší tragéd bez ohledu na cenu....ono i když i tak tam klidně nechme Coutinha.

Reagovat
Eichel

Bez ohľadu na cenu to bude asi Dougles alebo Matheus. Aj keď tam mám pocit, že sa skôr prali prachy, než reálne chceli kúpiť hráči pre A tím

Reagovat
Gazdo

No neviem Coutinho mal aj svetle momenty aj ked vzhladom k cene je to malo. Ale su tu stale ludia ktori si pamataju meno Andre Gomes… to bol este len panecku prestup

Reagovat
Eichel

ešteže Everton to vedie horšie ako my

Mina tiež pozdravuje

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
Mateo16

Fati vs Vinicius za mna ešte lepšie

Alebo Munir - generacny talent

Reagovat
patas92

Doslova nikdo tohle o Munirovi nevtrdil

Reagovat
Seydou Doumbia

to se neví, asi neprojedeš 150 000 příspěvku ze španělské ligy a všechny komentáře aby si to zjistil

Reagovat
-R2D2-

Nech je, kucí si hrajou.

Reagovat
Seydou Doumbia

no jo to je tady takové meme forun mi příjde

Reagovat
alcantara

Najlepsi bol Asensio so Zlatou loptou, ani neviem, kolko ich nakoniec vyhral. Asi dost.

Reagovat
Well

Zlatý míč možná nemá, ale 3x LM ano, většina těch o kterých se tu bavíme se neudrzela ani v tom A-týmu některého z top týmů.

Reagovat
-R2D2-

Relevance.

Reagovat
imp.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rothbard

Celkem úplně mimo srovnání

Reagovat
alcantara

Uplne mimo je ten prvy prispevok, vlakno je ken dosledok

Reagovat
-R2D2-

Reagovat
Jordi Alba

A kolik gólů ten váš Odegaard dal v Chorvatský lize, co?

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
Visca el barca

Lamine, Pedri, Gavi, Cubarsi, Araujo jsou jinde. Co jsem viděl teď ty přáteláky, tak ostatně nechápu ten hype ohledně toho hrošíka

Reagovat
misinho7

Ty nechápeš vela veci

Reagovat
Visca el barca

Určitě a proto hrošík i přes góly měl z obou přáteláků známky číslo 6. To je nic moc na to, že se z něj dělá pomalu Pelé

Reagovat
imp.

Mas pravdu. Je to hype jak prase, protoze ve dvou bezvyznamnych pratelacich dostal nejakou nizkou znamku. Vykaslat se na to, ze v 17 letech hraje za repre (nejmladsi hrac v repre od dob R9), doma v Brazilii vyhrava tituly (2x) a prekonava vselijaky Neymarovy rekordy (nejvic golu U-17 hrace v sezone).

Reagovat
Visca el barca

A proto má v lize míň golů než Vitor Roque, který hrál za o level horší tým. Co tam máš dál?

Reagovat
imp.

Roque je skoro o dva roky starsi, tak teda asi gratuluju, ze mel loni o gol vic. Ale v pohode, Endricka si prokoukl, vsichni ho hypujou a jenom ty vidis, ze je to vlastne drevak. Zacni delat scouta nebo neco.

Reagovat
Well

Hlavně podle čísel G+A by člověk řekl, že i Yamal je nic moc. U Endricka je to vše okolo hlavně i skrz to, jak složité technické věci ve svém věku dělá, jak dokáže trefovat těžké střely, na svůj věk neuvěřitelné.

Reagovat
Visca el barca

Porovnávat ho s Neyamarem je poněkud vtip. Ten byl v 19 legenda Santosu pomalu Rád si počkám na srovnání. Kor, když se mu dostane podobných minut jako letos Rosuemu.

Reagovat
smazaný uživatel

Endrick by byl za 2 roky taky pomalu legenda Palmeiras, nevím, o co se pořád snažíš, je mu 17.

Reagovat
imp.

Neymar je legenda Santosu, protoze odchazel od Evropy, kdyz mu bylo 21. Endrick odchazi v 18. Uz ted vic golu nez mel Neymar ve stejnym veku. A dva tituly s Palmerias k tomu. Za repre debutoval o rok driv nez Neymar. Kde je ten vtip?

Reagovat
CHONG

Reagovat
Well

Tím pádem je hype i Yamal, protože v zápase o postup s Castillou předvedl úplné hovno a ani ten gól nedal.

Reagovat
kaja900

Klasika, vypíše hráče Barci a řekne že jsou jinde.. a hráč, který má jít do Realu, tak je hned hype jsem zvědavý co ty vaše hvězdy budou v příštích letech předvádět v lize mistrů.. když jsou tak hrozně jinde

Reagovat
Visca el barca

Tak už teď jsou ve čtvrtfinále lm.

Reagovat
kaja900

Ještě aby ne s timhle losem cokoliv jinýho než finále by byl provar..

Reagovat
Visca el barca

Tak PSG je silné.

Reagovat
kaja900

Silné je jen když se Mbappe dobře vyspí většinou je první lepší tým na který narazí vyřadí

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Xavi

Nějak ti tam vypadli Messi, Busquets, Xavi, Iniesta, Pique, Puyol a spousta dalších. Jo, Barcelona dává šanci mladým a někdy se to nepovede. Kolik mladých si vychoval Real? Jesé?

Reagovat
los_blancos

Tiež dosť. Casillas, Carvajal, Raúl, Morata, Joselu, Arbeloa, Nacho, Lucas Vázquez, Marcos Llorente, Callejón... De la Red nemať srdcové problémy mohol byť Top, no a potom hráči, ktorí urobili super kariéru mimo RM - Juan Mata a Álvaro Negredo zamrzeli najviac.

Reagovat
Unai

Reagovat
Kluivert9

Máš slušnej komplex z La Masie

Reagovat
wwwx

Tak je nutný je nezapomenout mačkat a nechat hrát tisíce a tisíce minut za sezonu v tomhle věku. Jako Pedriho, kterej z toho má permanenetně v hajzlu hamstring a jako Gaviho, kterej si utrhnul křižák. Aby Xavi nedefinoval éru, jak se nestarat o mladý nadějný fotbalisty, který pak ukončujou kariéru v 27 letech a pomalu na vozejčku.

Reagovat
fabec1222

Jn, asi jako Bojan

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Seydou Doumbia

Ano mohou a nebo upadnou v totálním zapomění protože zranění, protože budou mít v hlavě povysavané, protože je sežere tlak veřejnosti a další hromada věci...takových hráčů kdy měl být mladík hráčem, který udělá díru do světa a jejich tým bude mít na 10 let po starostech už bylo...

Reagovat
Well

Z těch posledních let jsem nejvíc věřil Pedrimu, ten byl na svůj věk neskutečně výjimečný a vynikal hlavně v aspektech hry, které se u ostatních hráčů projevují více až později.

Reagovat
Moshe Dajan

Tak on pořád je výjimečný, ale musí mu začat držet zdraví, jinak je to nový Rosa

Reagovat
los_blancos

Jj, ak nezamaká na fyzičke, jeho šance uspieť budú mizivé.

Reagovat
Visca el barca

Klid. Furt je dost mladý na to, aby ty svalový zranění přešli

Reagovat
jenage

Ale jdi ty brepto.

Reagovat
Nadržený šimpanz

Nejtalentovanější za posledních 20 let byl podle mně Deulofeu, škoda že to pak moc nevyšlo

Reagovat
Messiáš

On byl super, ale nechutně soloval. Jeho jsem sledoval na každém mládežnickém turnaji. Ta jeho hra byla pro dospělý fotbal strašně naivní. V béčku to ještě bylo super, ale když šel do Áčka, tak bylo hned vidět, že se tam herně vlastně nic nehodí. V Barceloně bylo a je klíčové hrát s míčem (dříve mnohem více než teď) a on měl strašně moc ztrát a "nevynucených" chyb. V Evertonu, Watfordu, AC či Udine mu to logicky šlo mnohem lépe a nebylo to jen tím, že nebyl srovnáván s Messim, ale taky díky jinému stylu hry, kde aspoň trochu uplatnil svoji rychlost

Reagovat
Mateo16

Paulo Iago, one of La Fabrica's top talents, wants to leave Real Madrid.

He feels disappointed and wants to join a team that values him.

@relevo

Reagovat
Mateo16

Real Madrid are very happy with Nico Paz, but there is no defined plan for him next season.

Many clubs want him on loan and there’s a chance he leaves on loan in order to continue growing.

@MatteMoretto

Castilla vybavena , My nemame take problemy ako Barcelona , My ich rovno predavame

Reagovat
smazaný uživatel

Že mě to vůbec nepřekvapuje, ten model práce s mládeží u nás je podle mě prostě strašně zastaralý.

Reagovat
los_blancos

Uňho je problém Mendes a okolie, ktoré tlačia, aby vyžadoval viac od klubu. Pritom, stále má len 16 a sezónu plnú zranení a výkonov, ktoré sú proste nestačia... Úplne trefne to zhodnotil na Xku @FabricaMadrid:

On the case of Paulo Iago:

• Has been promoted to Juvenil A (U-19) this season, 2 categories above his own

• Started the season as a starter with Juvenil A

• Had a lot of injury and physical problems

• Left for the U-17 World Cup not fully recovered

• Came back and never recovered his best level

• Daniel Yáñez (same age as him) is having a much better season than him and therefore deserves to be ahead of him in the starting XI

So, to say that the club and Arbeloa aren't counting on him... He's about to turn 17 and seems in a hurry to make the step up and doesn't seem patient... If there's one season where he can't complain, it's this season. If he wants to regain his starting place, what he should have done is put in a lot of hard work and redoubled his efforts. Today, the players' agents and entourages do them a lot of harm. They think they're already world stars at 17...

Reagovat
Kluivert9

Sami hráče vychovat neumíte, tak se pak kvůli závisti aspoň hledá cokoliv, čím shodit La Masiu...

Reagovat
Messiáš

Valencia nebo Socky by z něj udělali ještě pořád zajímavého hráče

Reagovat
Mateo16

Aj urobia my každého jedneho polroka kupujeme 1-2 wonderkidov a potom odchovanci nemajú šancu

Nico Paz a Iago nemajú sance

Reagovat
SunFells

Ten ročník 2007 - Paez, Yamal, Nwaneri, Estevao ...a všechno leváci

Reagovat
smazaný uživatel

+ Franco Mastantuono z River Plate, o kterého máme údajně vážný zájem.

Reagovat
los_blancos

Možno len taktika klubu upozorniť Iaga, že na svete sú ďalší ako on. Ale kto vie, údajne pripomína Di Maríu...

Reagovat
Messiáš

Oba vypadají mentálně dost silní. Hlavně Cubarsi na 17 let herně fakt nevypadá. Yamala snad nebudeme porovnávat s Messim, ještě je dost brzo, může přijít zranění, ale zrovna tihle dva jsou o parník slibnější než jména, která tady v souvislosti s La Masii padla.

Doufám, že Bojan je bude korigovat, on sám jim má dost předat. Chtělo by to více kontrola minutaze, ať je úplně neutavime. Kéž by aspoň na Olympiádu nejezdili a měli pořádnou přípravu

Reagovat
Mateo16

Ako tomu celkom nerozumiem prečo ste dali takú dôležitú funkciu 33 rocnemu Bojanovi co o tom moc nevie.

To ako na vystrašenie? Ak nebudeš poslúchať rady Barcelony tak dopadnes ako Bojan ??

Reagovat
Messiáš

Tak já si nedělám iluze o tom, že Laporta zaměstnává jen odborníky na slovo vzaté. Bohužel je to typickej politik, který se obklopuje hlavně lidmi, kteří mu hodně věcí odkývou a jsou mu spojenci. Bojan ale hodně mluvil o tom, že v jeho případě mu Barcelona po duševní stránce nepomohla, že nebyl nikdo, kdo by mu pomohl s neustálým srovnáváním s Messim. V tomhle byl ke klubu kritický, dokonce ještě před touto jeho novou rolí. Jeho slova se trochu ukázala pravdivá třeba u Fatiho, kde byla třeba strašná hloupost mu hned cpát "10", byť zrovna u něj mentální stranka dostala na frak až po vleklých zraněních.

Já doufám, že paradoxně v těhle ohledech, má Bojan co těm hráčům předat. Bojan paradoxně není ani zdaleka nejhorším příkladem Laportova nepotismu a byť je mladý, tak ta role rozvoje mladých hráču by mu mohla sedět. Horší jsou angažmá Ronaldinhova syna, vyhození Garcii Pimienty, který teď válí u Las Palmas, angažování Sergi Barjuana, dřívější tlak na to, aby potenciálním trenerem Ačka byl Marquez, tech přikladů je bohužel dost. Otázkou je co bylo i za odchodem Alemanyho, Planese a spousty ekonomických funkcionářů. Rozhodně nemám natolik růžové brýle, abych si říkal, že je vše Sluncem zalité

Reagovat
los_blancos

"otázkou je co bylo i za odchodem Alemanyho, Planese a spousty ekonomických funkcionářů"

https://shorturl.at/ptPSU

Reagovat
Eichel

Pimientu ešte budeme oplakavat. Mali mu dať Ačko miesto príchodu Xaviho. Za jeho prácu si to zaslúžil. Ten odchod aby si tam Laporta mohol dohodiť kamarátov...

Reagovat
Messiáš

Asi jo, respektive, určitě jsem si to před příchodem Xaviho přál. Ale karty jsou už rozdané. Pimienta je podle mě happy v Las Palmas. Ukazuje tam, jak to prostě s mladýma umí. Mika Marmol vypadá skvěle, náš Araujo, Moleiro, když není zraněnej, Marvin Park. Dost zvedl i Cardonu a Vallese. On je fakt na rozvoj hráčů úžasnej

Reagovat
Eichel

Ja som si predstavoval riešenie Barcelonskej situácie tak, že sa kusneme, povieme si, že tituly ďalšie dva tri roky nebudú, okrešu sa mzdy, nebude sa kupovať žiaden Lewa, žiaden Raphninha a podobne a hodia to Pimientovi, nech pracuje s mladým kádrom a stavia to na odchovancoch a mladých španieloch, kým sa Barca finančne ozdraví. Miesto toho sa tam buchol Xavi a roztáčajú sa peniaze s vidinou, že bude ten tím úspešný a vygeneruje príjmy ktoré pokryjú všetky výdavky. Prúser bude, keď úspešný nebude a tie drahé príchody sa ukážu ako flopy.

Aj preto mi vadilo angažmá Lewu, ktorý je inak super sympaťák. Ale v tej finančnej situácií dať tak veľa peňazí za hráča jeho veku... Proste mi hlava neberie ako sa ten klub riadi a extrémne sa riskuje s budúcnosťou.

Reagovat
los_blancos

Yamal, ak sa bude postupne dobre fyzicky vyvíjať, má šancu byť Top. U Cubarsího je to zatiaľ trochu prehnané, odohral len 10 zápasov v lige a jediný, síce podarený, v LM. Ale stále je to málo a s Neapolom ho všade vychvaľovali, aj keď bol pri 3 tutovkách súpera a mala sa kopať penalta po jeho zákroku na Osimhenovi...

Reagovat
Messiáš

Tak já bych si dovolil tvrdit, že Yamal již TOP je, pokud teda nebereme "Top" jako nejlepších 10 hráčů na světě. Je to s přehledem nejrozdílovější hráč jakého teď Barcelona a reprezentace Španělska má. Tím se i dost liší od talentů, které jsme vyprodukovaly od.., vlastně od Messiho.

Cubarsí je teď na vrcholu hypu, zatím díky výkonům zaslouženě, ale třeba povolání do reprezentace bylo dost na sílu a za mě vlastně zbytečný. Byť je možná i tlak na to, aby La Roja ukázala, že repre stoper se může narodit i ve Španělsku, když už tam je Le Normand, Laporte a časem asi Huijsen

Reagovat
los_blancos

Jj, individuálne asi určite je, ale zatiaľ celkom pravidelne v 2P fyzicky upadá, čo je vzhľadom k veku logické a preto sa musí s ním pracovať, ale nie príliš, aby ste ho zas neutavili. No a mal by viac rotovať, som zvedavý jak zvládne EURO s OL a následným návratom do klubu...

Reagovat
los_blancos

OT: Jobe paráda, údajne chceme aj jeho. Žeby najlepšia bratská dvojica v histórii? Napadajú ma len Laudrupovci a aktuálne Williamsovci...

https://shorturl.at/aeGX8

Reagovat
Jordi Alba

Theo a Lucas.

Reagovat
patas92

Podle mě bude existovat tak 30 bratrských dvojic, které jsou (zatím) slavnější než Jude a Jobe

Reagovat
los_blancos

Nj, vypadlo mi tam jedno slovíčko - budúca.

Reagovat
vilp

Hazard má taky bráchu, co má skoro 50 zápasů v repre.

Reagovat
Neutron

De Boerovci napriklad, tych bratskych dvojic bude viac…

Reagovat
Bakary3

Dvojčata Doškova

Reagovat
Muffi
Reagovat
los_blancos

Reagovat
Well

Cannavaro, Baresi, Ferdinand, Hazard, Hernandez, Toure, Charlton, Boateng, Laudrup a hlavně Neville...

Asi si vyber, to jsou tak největší bratrské dvojice, co mě tak napadají a většina asi zatím lepsi než Bellingham s bráchou.

Reagovat
patas92

Milito, De Boer, Thiago+Rafinha

Reagovat
los_blancos

Militovci veľkí sympaťáci, hlavne Diego v Interi. V Zaragoze už o trochu menej.

Reagovat
rominhoFCB

Inzaghiovci

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
los_blancos

Šiesti z nich mi úplne vypadli, aj keď som o nich samozrejme vedel.

Reagovat
Well

A ještě Klapzubova 11.

Reagovat
Ingimir

zaujimavé že všetky mená čo tu padajú sú hráči v poli, spomenie si niekto na súrodencov kde bol aspoň jeden z nich brankár?

Reagovat
Well

Savičův brácha tuším chytá.

Reagovat
smazaný uživatel

Sergej Milinkovic-Savic a Vanja Milinkovic-Savic.

Reagovat
Muffi
Reagovat
Muffi

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele