Xhaka místo odchodu prodloužil smlouvu s Arsenalem

16.08.2021, 23:59
Aktuality
Arsenal se bude i nadále spoléhat na Granita Xhaku. Švýcarský reprezentant, jenž byl spojován s odchodem, prodloužil smlouvu do roku 2024 s opcí na další sezonu...

Xhaka byl v uplynulých týdnech objektem zájmu AS Řím, nakonec však zůstal a v prvním kole na hřišti Brentfordu (0:2) vedl londýnský celek s kapitánskou páskou.

Bývalý hráč Basileje a Borussie Mönchengladbach místo odchodu nakonec prodloužil smlouvu v Arsenalu, kde by měl působit minimálně další tři roky.

Kapitán švýcarské reprezentace za Gunners nastupuje od roku 2016 a během té doby odehrál 221 soutěžních zápasů s bilancí 13 gólů.

Autor: Jiří Vojík / skysports.com

Komentáře (241)

Přidat komentář
PhilipS

To už je snad lepší být Afgáncem než fanouškem Arsenalu. Je mi jich líto.

Reagovat
merlick

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Na fotce jsou vidět 2 příklady (a zároveň příčiny) neúspěšného Arsenalu. Kdo by si byl býval pomyslel během příchodu Artety, že Emery bude jejich fanouškům dnes chybět.

Reagovat
Csaplárova past

Pojďme ještě dál. Fanouškům nechybí Emery, ale Wenger.

Reagovat
oddy

Stagnace a následný regres začal už za vlády Wengera, takže nelže čekat, že s ním by to vypadalo diametrálně odlišně.

Reagovat
Csaplárova past

To mám ještě v živé paměti. Poslední roky Wengera byly už takové trapné.

S Arsenalem to šlo dolů od znovuzrození Chelsea a pak City. Nechtěli (a asi nemohli po výstavbě Emirates) draze nakupovat a ještě k tomu navíc nastaly odchody klíčových hráčů jinam, ale hlavně do City.

Wengera jsem nesnášel, furt si na něco stěžoval, ale za jedno měl můj obdiv - každý rok měl horší a horší kádr, ale tu LM udělal, porážel silné.

Zatímco ten Emery měl za sebou angažmá, v Arsenalu se mu sice nevedlo, ale byl to prostě trenér. Arteta je jen domněnka vedení Arsenalu, ale nemá na to posunout tým dál. Tahle sázka vyjde Arsenal draze. Pokud budou i příští rok bez Evropy, tak už fakt nevím, jaké můžou mít ambice ...

Reagovat
kattos

(2015-16) byl top Arsenal

Reagovat
bakasa

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
kattos

Reagovat
Hachim Mastour

Too bol pre Arsenal s vynimkou vyoadnutia s Monacom rok 2015. V druhej polovicy 15/16 tam bolo vela potupnych prehier a remiz. Nevyrovnanost vykonov, atd

Reagovat
kattos

Druhá půlka byla fakt nic moc, ale tu první to bylo.. velice dobré.

Reagovat
r.mrazik

rozhodne by to s nim bylo lepsi nez ted

Reagovat
cejen13

Emery určitě nikomu nechybí

Reagovat
afc

Emery nikomu nechýba, tak tu nešír bludy.

Reagovat
PP

horší fotbal jsme v životě nehráli. Aby nás běžně přestřílely týmy typu West-Brom 12-3 na střely bylo strašlivé.

Reagovat
Nebelung

Reagovat
smazaný uživatel

Emery byl rozhodně lepší trenér oproti Artetovi

Reagovat
afc

A uvedomuješ si, že je o 11 rokov starší ako Arteta? Arteta začína svoju 2 celú sezónu, takže dosť blbo sa to porovnáva.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, uvědomuju, nicméně si stále stojím za názorem, že Arteta není kvalitní trenér a obávám se, že se ani příští rok Arsenal nepodívá do evropských pohárů (s trochou štěstí do EKL), což je obrovská škoda. Sám jsem Arsenal ještě pod Wengerem obdivoval, ačkoliv poslední sezóny byly slabší, tak mi nikdy nepřišly výkony týmu tak slabé, jako v současnosti.

Reagovat
Front hell

To nikdo nepopírá. Stačí se třeba podívat jak taktický přejel zrzka z United ve finále EL. Ale Anglie mu očividně nesedla. Ke konci jeho angažmá nás pravidelně prestrilely týmy jako watford,West brom atd. Takže tvrdit že by chyběl je dost mimo.

Reagovat
Front hell

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle tak nejak vystihuje cely Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Najhorší CM čo kedy bol v Arsenale on je taký ich symbol neúspechu

Reagovat
afc

Denilsona si nepoznal?

Reagovat
J0EL

Toto bol jeden z tych hracov, pri ktorom som siel do vyvrtky len co som videl zostavu. Uplne zbytocny chlap v zostave. Nechápem co na nom Wenger videl.

Reagovat
j_mrazik

Je mu je teprve 33 a podle EF hraje na Maltě.

My měli Denilsona, Liverpool Lucase, ManUtd měl Cleverleyho. Všude je něco.

Reagovat
kiwwi

*Fellainiho

Reagovat
j_mrazik

Náhodou nakopávačka v nouzi na něj vám pár bodů přinesla.

Reagovat
Manik...

Reagovat
Gedofrey

Reagovat
VersaceChain

Srovnávat Cleverleyho s Denilsonem a Lucasem

Reagovat
Freedo

Reagovat
smazaný uživatel

Poznal ale ten tam nešiel za 30 mega ne ?

Reagovat
afc

Nešiel za 30m, ale mal to byť popiči talent a bol to prepadák. A reagoval som na tvoje najhoršie CM, aké kedy hralo za Arsenal. Xhaka je úplne inde ako Denilson.

Reagovat
vodka

teď hraje na Maltě...

Reagovat
Mönchengladbach

Ne, Grêmio Esportivo Brasil.

Reagovat
vodka

ok, to jsem nevedel, ze se zase vratil do brazilie..

Reagovat
smazaný uživatel

Vtipne ze denilson mel asistence ve finale MS strasny drevak

Reagovat
merlick

denilson > xhaka

Reagovat
Swarley

Reagovat
shitcool

Toto je prostě strašně špatně

Reagovat
Mastný Chobot

Podľa všetkého sme len uplatnili opciu, ktorú mal v zmluve, nepodpísal novú zmluvu.

Tak či tak je hanba, že takýto hráč sa udrží v Arsenale 9 rokov...

Reagovat
Hachim Mastour

Predame ho

Reagovat
sejber

Samo o sebe v danej situácii asi dobrý ťah ale je pozoruhoné ako sa nám nádej na lepšiu sezónu rozpadla po prvom zápase. Keď už hráči Brentfordu povedia že zápas s Crystal Palace bude pre nich vačšou skúškou ako Arsenal ukazuje to v akých sračkách sa nachádzame.

Nechcem to celé hodnotiť a zatracovať po jednom zápase ale mám pocit že sa to nejak celé rozpadá Mikelovy pred nosom.

Do konca prestupáku zostáva tak málo času a tak veľa otázok že je asi nemožné to celé dotiahnuť aspoň k relatívnej spokojnosti.

1.Brankár. Leno je zjavne frustrovaný a demotivovaný že tu musel zostať. Kedže náhradu nedokážeme zohnať ani z druhej ligy za prijatelnú sumu nakoniec nám bude asi dobrý aj nejaký Neto bez HG statusu.

2. RB. Je dobré že sa nám podarilo znechuťiť Bellerina natoľko že chce odýsť aj za cenu nižšieho platu či z toho dokážeme niečo vyťažiť je otázne. Možno nejaká výmena s barcou kedže kvalitné RB s HG statusom nám nikto pred koncom prestupov nepredá za adekvátnu sumu.

3.Tu vyzerá byť hotovo čo sa týka prestupov otázna však bude zohratosť. Bude si sedieť White s Gabrielom a počíta Arteta vôbes s Gabrielom do základu?

4. LB vyriešené až na Kolasinača. Ak chce vyplatiť zbytok zmluvy aby mohol nastupovať za Fenerbachce tak nasrať. To ho radšej nechajme mimo súpisky na tribúne hniť celú sezonu.

Zas čo je lepšie nechať na tribúne hráča ktorý bude robiť zlú krv alebo ho vyplatiť a ukázať všetkým že si s nami môže vytierať riť úplne ktokoľvek.

5. CM pozícia ktorú sme potrebovali posilniť najviac sme nakoniec posilnili podpisom Xhaku. Asi lepšie ako ho predať za 12 mega ale rozhodne to nebude krok vpred. Uvidíme čo Lokonga a či Partey dokáže zahrať pár mesiacov vkuse . Inak čo Torreira , zdá sa že Arteta mu nedá (podobne ako Salibovi či Guzimu) šancu za čiadnu cenu a nakoniec ho pustíme za drobné alebo zadarmo. Odegaard zdá sa že je na ceste ale loan s predkupným právom alebo transfer so spatným odkupom je dalšie vytretie zatku s Arsenalom.

6. Ofenzíva. Ćo to má preboha znamenať s tym Lacom a PEA? Nemám problém s tým že by odyšli aj obaja ale nechať situáciu dospieť až k takémuto bodu na začiatku sezóny je trestuhodné. Ideálne by bolo zbaviť sa PEA a predlžiť Lacu to mi však príde nereálne. Ak však aj niekto z nich odýde budeme potrebovať náhradu ktorú na deadline budeme musieť preplatiť a je otázka kto to nakoniec bude.

Som zvedavý čo sa vedeniu podarí do konca prestupov vyriešiť ale zdá sa že sezóna nás zastihla totálne nepripravených,v štni evidentne vládne pohrebná nálada, hráči chcú preč a nikto za nich nechce platiť, náhrady by sme aj mali vyhliadnuté akurát nie sme schopný ich dotiahnuť za adekvátnu sumu, Arteta by aj mal ambície a možno aj schopnosti akurát súčastný Arsenal by bol tažký oriešok aj pre ďaleko skúsenejšieho trénera.

Tak akotak mi príde že maximum čo môžeme v tejto sezóne dosiahnuť je zopakovanie 8. fleku.

Reagovat
Mastný Chobot

Naopak, hosťovanie Odegaarda s opciou za 35-40m by bol skvelý ťah.

So zbytkom súhlasím, Arsenal je najhoršie vedený klub minimálne v PL. Otrasné, čo sa s tým klubom deje. Neviem úprimne, či sa z tých sračiek ešte niekedy dostaneme. Kroenke a Edu sú pravdepodobne strojcami konca Arsenalu.

Reagovat
sejber

Hosťovanie s opciou by bolo super. Akurát som zachytil iba špekulácie o hosťovaní s akýmsi predkupným právom čo ak to správne chápem neni zrovna opcia s ktorou si môžeme narábať podľa uváženia ale iba podľa súhlasu realu. Prestup s možnosťou spatného odkupu pre Real by bol podobný fail.

Proste za takýchto podmienok ak by sa rozohral do nejakej hviezdnej formy tak ide naspať do realu ak upadne do arsenalského priemeru tak zostáva u nás.

Reagovat
wesleyborland

Já bych soudil, až po tom co bude přestup potvrzen se všemi podrobnosti.

Reagovat
sejber

Real nám zatial pustil 2x ceballosa bez opcie a raz martina tiež. Príde mi naivné čakať že nám teraz predajú Odegaarda na stálo za 35 mega. Oni si to minimálne spatným odkupom poistia.

Ale OK máš pravdu rozčuľovať sa budem až po oficiálnom ohlásení

Reagovat
wesleyborland

Tak jako my si vybírat nemůžeme, všichni ví, že chceme 10. Pokud by se podařilo hostování s povinnou opcí a klidně s prvním právem odkupu pro Real, nebudu se zlobit.

Reagovat
sejber

Ja teda hej a poriadne , ak budeme tretí rok po sebe lepiť zálohu loanom z Realu. Pokial sa ho podari dojednať za výhodných podmienok tak OK. Ak tam zas Real prida nejake pravo spatneho odkupu alebo podobnu koninu za ro budeme riesit 10 zasa.

Na druhej strane čakať že v súčastnom Arsenale zažiari natoľko že by ho chcel real späť je asi utópia .

Reagovat
wesleyborland

Hele pokud bude loan s tím, že už nikdo nepřijde, pak budu nasranej, ale pokud to bud eloan s tím, že přijdou další dva hráči budu to chápat.

Ale jinak souhlas, se současným vedením nemám velké očekávání, bohužel.

Reagovat
wesleyborland

Tak nakonec 35-40M Eurse píše bez předkupního práva se píše. To je dobrej deal za 22 letého kapitána Norska.

Reagovat
Ferguson6

Opcia a predkupné právo je to iste. A žiadne práve spätného odkupu by na Odegaarda nebolo.

Reagovat
sejber

snáď máš pravdu ... potom by to bolo OK

Reagovat
Zdechlina

Tak tohle už ale opravdu přestává být vtipné. Ať ještě prodlouží třeba s AMN a třeba Nketiahem. Když do hoven, tak do pořádných.

Reagovat
J0EL

Tu je zas zbytocneho hejtu. Aktualne najlepsie mozne riesenie. Xhaka u nas ma svoje miesto a prinos.

Reagovat
sejber

to nepochybne má ... akurát sa potom nemôžeme čudovať že nás poľahky prehráva nováčik alebo že náš ligový strop je osme miesto.

Reagovat
Mastný Chobot

Presne tak

Reagovat
teenz

Nadruhou stranu máme větší problémy než "nějaký" Xhaka.

Reagovat
Hlahart

Přesně. Zároveň je Xhaka spíš symptomem než nějakou příčinou. Kdybyste ho prodali za 18m€ do Říma, tak by to vaše problémy fakt nevyřešilo

Reagovat
teenz

Ano. Xhaka si není žádný jackpot, ale ve vhodném systému je dobrý hráč a jeho prodej za pár korun nám opravdu nepomůže. A už vůbec né v situaci kdy potřebujem beka, a minimálně jedno či dvě AM.

Reagovat
oddy

Ale mohlo se začít řešit alespoň něco. Takto jen oddalujeme jeden z dalších problémů a jen to bobtná. Xhaku už po tomto přestupáku neprodáme a pokud jo tak leda za polovinu toho co nabízel Řím teď.

Reagovat
Hlahart

Jasně, ale já si fakt nejsem jistej, jestli byste za ty peníze, co byste dostali, našli kvalitativně lepší náhradu. A tím teda samozřejmě neřeším ty věci, jako že z borce, co byl na vyhazov je v prvním kole kapitán atd., který jsou prostě neomluvitelný, ale moc za ně xhaka nemůže no

Reagovat
Taiger

Reagovat
Ondiis

RB

Reagovat
Lacko_Boh

tesit sa z malickosti

Reagovat
oddy

Fakt si nemyslím, že to je aktuálně nejlepší možné řešení. Měli jsme ho střelit i za tu směšnou částku do Říma a mít od něj klid. Peníze se mohli použít na koupi náhrady. Takový Lokonga hned v prvním zápase vypadal mnohem lépe než Granit a to je mladší a stál jen o trochu víc než za kolik by šel Xhaka. Přitom to vypadá, že peníze letos jsou a do toho ještě střelili Willocka. Ale to bychom se nesměli třičtvrtě léta honit za nesmyslným Maddisonem a modlit se, aby se Realu znelíbil Odegaard.

Takže jsme prodloužili Xhaku, super. Co s ním bude ale dál? Protože lepší moment k prodeji asi nebyl. Má za sebou dobré EURO a ještě není tak starý, aby byl neatraktivní. Takhle zase budeme za dva roky řešit, že tu máme nepotřebného hráče, kterého nikdo nechce.

Reagovat
oddy

Nebo ještě hůř nám bude v základu strašit do konce smlouvy, kdy mě jímá hrůza jen si představím ty jeho výkony v té době.

Reagovat
PP

Jako squad player proč ne, ale základ či dokonce kapitán opravdu ne. A na rovinu, já se sakra divím, že by k nám Odegaard či Maddison chtěli přijít. Co jim můžeme nabídnout mimo minulosti?

Artetu už nemůžu ani vystát, za rok neudělal už žádný posun, pořád to samé, takticky svázané hovno.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PP

Momentálně jo.. V kontextu posledních roků je ale toto takové vyústění našeho úpadku a zmaru.

Od roku 2015 postupně padáme a byť mě ten první půlrok pod Artetou bavil, tak teď přešlapujeme na místě a pomalu zase couváme. Jsme regulérní mid-table team. Manchastery, Chelsea či Pool jsou mimo naše možnosti, musíme se pokusit držet krok s týmy jako Spurs, Foxes, WHU či Everton.

Reagovat
Kucka

Reagovat
wesleyborland

Jako logická ochrana toho, aby příští rok neodešel zadarmo. Stejně si myslím, že se ho pokusí za rok střelit, ale nechat ho jít za 13 s tím, že náhrada za něj není by byla hloupost.

Reagovat
Nikikrew

jasne podpisat hraca na 3 roky ktory nema v zaklade co robit. Pochopil by som, kebyze ho predlzime na 1 rok, ako squad player perfektny ale toto nie je material do zakladu. Od jeho prichodu sme sa ani raz nedostali do LM.

Ja nemam proti nemu nic zle, ale toto je stale obohrana pesnicka. Kebyze ma aspon kvalitu typu Saka, ESR alebo aj Pepe, on je taky strojovy hrac co robi stale to iste. Mal prist CM ktory by bol lepsi v defenzive a najma v ofenzive.

Reagovat
Taiger

Reagovat
ZJEV

OT: Vážená redakce , bude zase premier league v kostce, nebo nějaká jiná forma souhrnu?

Reagovat
Arnar Resmusonn

Fandové Arsenalu už ví, jak se cítili fandové Liverpoolu s Lucasem Leivou co si pamatuji ty komentáře

Reagovat
FUnk

brendan ho měl, ale rád

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
SunFells

Xhaka nereflektuje ani tak úpadek klubu, jako úpadek jeho fanouškovského tábora. Při okolnostech je jeho prodloužení jediná rozumná možnost.

Reagovat
teenz

Reagovat
PP

Nemáš pravdu, že Xhaka nereflektuje úpadek klubu. Není samozřejmě jediným faktorem, ale roky byl na středu zálohy jako koule na noze. Poslední rok mu nemám co vytknout, ale faktem je, že bych ho už roky rád viděl jinde.. A ač nerad, souhlasím s aktuálním prodloužením.

Reagovat
nani92

predáte ho za 15 a čo z toho? za tú sumu nekúpite nikoho poriadneho tak či tak

Reagovat
PP

však já to beru vzhledem k aktuální situaci. Ale to, že tady nemá roky co dělat je věc druhá, horší už je, kam jsme to nechali zajít a nejhorší je, že náprava je stále v nedohlednu.

Reagovat
oddy

Však nabízíme 30 mil. za Ramsdalea a 70 za Maddisona. Tak se holt ty peníze použijí na nákup pořádného CM. A nebo koupíme druhého Lokongu, ten nestal o moc víc.

Reagovat
nani92

je rozdiel nabízet a mať hráčov

Reagovat
oddy

Aha, takže my asi nabízíme ze srandy za hráče, které koupit nechceme, protože ty peníze vlastně nemáme. Rozumím

Reagovat
Heisenberg

Tak je jasný, že Xhaku prodáme se ztrátou a náhrada bude pravědpodobně dražší než cena za prodej Xhaky, to se někdy stane i kompetentně vedenejm klubům.

Pokud by se ho chtěl klub zbavit a přivést náhradu, tak by peníze očividně nebyly problém, když rozfrcali 50 na dalšího stopera.

Reagovat
smazaný uživatel

Souček, hojbjerg jen tak z hlavy, ten lokonga taky vypadá lépe a všichni mladší hráči..

Reagovat
nani92

ale najskôr by tí hráči u vás mali byť, a potom, ked budete mať "preplnenú" zálohu, tak ide Xhaka z kola von, ale momentálne, ked sa k nikomu ani nepribližujete je Xhaka vaša istota

Reagovat
smazaný uživatel

? Vždyť ho chtěli prodat, jen chtěli o 5 nebo kolik mega vic

Reagovat
Cobra

Hojbjerg byl dražší, jelikož v tom byla i cena KWP.

Reagovat
tuny

Vždyť to byl absolutní steal, něco jako KWP (12) + 3 doplatek. Ne 15 + KWP...

Reagovat
Cobra

Já měl za to, že jsme dopláceli víc. Každopádně nebýt v tom zapletený KWP, tak Hojbjerg určitě nestojí 15 míčů.

Reagovat
Taiger

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
SunFells

"ani tak" - jde o to, že toho úpadku je součástí, ale nejde to významně za ním. Zatímco řada fanoušků, i zde přítomných, už dávno kapitulovala na logiku a objektivní hodnocení jakmile jde o něj, udělali z něj symbol.

Reagovat
Mastný Chobot

"jde o to, že toho úpadku je součástí, ale nejde to významně za ním"

To môžeš napísať aj o Mengelem

Reagovat
J0EL

stal sa tu z neho vinnik vsetkeho. Pritom tie problemy su naozaj inde.

Reagovat
smazaný uživatel

No však jo problem je vedení, které tu hráče jako je prave xhaka stále drží, protože nedokážou pomalu nic, nedokážu prodat, nedokáži koupit, nedokáži vyjednávat s hraci

Reagovat
oddy

Reagovat
j_mrazik

A že by Arteta byl lákadlo na práci, jako byl dřív Wenger, to se taky říct nedá... Po tom vyjebání s Guendouzim a Salibou bych se nedivil, kdyby nás nadějní mladíci obcházeli obloukem.

Reagovat
ElectrickMann

Reagovat
teenz

Reagovat
PP

souhlas. Obchodní politika je roky naprosto žalostná, úpadek začal 2letým přesluhováním Wengera, vzápětí nepovedená štace Emeryho a dorazil to Arteta. Hráči včetně Xhaky jsou až tím posledním faktorem, byť tím nejvíce na očích.

Reagovat
Nikikrew

Problemov je vela, on je tiez toho sucastou. Tu sa mal konecne prebudovat kader pricom Xhaka na lavicku je super hrac. Ale byt sucastou zakladu, sorry uz nie

Reagovat
Taiger

Reagovat
Taiger

Reagovat
roman_tycka

Reagovat
J0EL

Reagovat
roman_tycka

Xhaka ani není a nikdy nebyl nejhorší záložník v Arsenalu. Prostě obětní beránek frustrace fanoušků, problém je jinde a Xhaka to není.

Reagovat
Taiger

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
merlick

anti-scape goat at its best. Vlastne vsetko funguje skvele a nikto za nic nemoze. Zaloha fungovala za Wengera skvele konzistentne 15 rokov az dokym neprisiel tento traged.

Reagovat
nani92
Reagovat
ElectrickMann

Reagovat
Unai

Reagovat
xjert02

Reagovat
Free_player

OT: Kde koukáte na netu na setřihy zápasů PL ? (neplaceně)

Reagovat
nani92

Youtube

Reagovat
Free_player

když tam to je někdy pěkný poděl

Reagovat
Kantos

soccercatch.com

Reagovat
Free_player

Reagovat
skorpikk
Reagovat
Free_player

Reagovat
Dray
Reagovat
Free_player

Reagovat
Horcmen

MOTD I + II z redditu

Reagovat
VersaceChain

Reagovat
havrys99

Reagovat
smazaný uživatel

Captain, Leader, Legend

Reagovat
Mastný Chobot

to si chcel pod Kanea napísať či?

Reagovat
smazaný uživatel

Kane není/nebyl kapitán, takže ne

Reagovat
nani92

krása

Reagovat
Heisenberg

Fajn, novej trenér si ho buď nechá, a tím pádem ho má aspoň do 2024, nebo mu prodloužení smlouvy aspoň udrží na příští rok cenu, protože nepůjde do posledního roku smlouvy.

Reagovat
j_mrazik

Ach jo, další rok s tímhle. Já bych se radši koukal na nějakého mladíka, který se bude poučovat ze svých chyb, ale tenhle už prostě lepší nebude. On měl dobré pasáže v sezoně, to ne že ne, ale častokrát nás brutálně potopil, ztráceli jsme kvůli němu body. Už na tom vrcholu byl vcelku pomalej, to už se taky nezmění. Liga se za těch 9 let, co je u nás (hrozný!!!) zrychlila, ale my to hrajeme hrozně pomalu.

Ano, on možná není úplná příčina našich sraček, na papíře vypadal dobře, když přicházel, ale nakonec se na něj bude vzpomínat pomalu jako na Mustafiho. Měl se prodat tohle léto a byl by klid. Dostali by šanci jiní, kteří by mohli vyrůst...

Reagovat
oddy

Reagovat
oddy

ale je u nás jen 5 let teda

Reagovat
PtákOhnívák

Reagovat
Ondiis

Kterého mladíka?

AMN je při vší úctě ještě víc labilní, než Xhaka a žádný trenér mu zatím na post CM nevěřil a nevídím v dohlednu, že by se to měno změnit.

Azeez? Který zatím nic neodehrál a nelze odhadovat, co vydrží, jak je kvalitní na PL atd.?

Je tam někdo jiný snad ještě? Guendo? tak a to prosím pěkně radši ne u Torreiry ani nevím pořádně, jestli je ještě náš hráč nebo ne, ale to už je asi spálený most stejně ...

Reagovat
merlick

Guendo, Lucas, kludne jeden z dvojice ESR/Odegard (nech hraju obaja), Sambi.

Parteyho beriem ako zaklad vedla jedneho z tejto patice.

Reagovat
PtákOhnívák

Pána boha, oni sním prodlouží do 2024 a Arteta mu dá zas pásku. Týpek, co měl za poslední 3 roky čtyři dobrý zápasy... na Euru.

Proč ho sakra nestřelili tomu bláznovy do Říma? Za toho kluka stejně víc než těch 15 mega nebo kolik nabízeli Arsenal nedostane. On je vlastně s ohledem na jeho reputaci a výkony z posledních let neprodejný. Tohle byla díky tomu Euru neopakovatelná příležitost ho zpeněžit...

A to že za něj nikdo není? Dám ruku do ohně za to, že i průměrák z Championshipu za pár mega by minimálně nebyl horší než on. Strašnej fail.

Reagovat
mr.Silver

Pro mě je teda nepochopitelné, že vedení od pátku ví, že budeme mít po třetím kole 0 bodů, a stejně vše nechaj na poslední chvílí. Chápu COVID, chápu, že naše průměráky nikdo nechce, ale stejně, čekal jsem, že po tom pátečním fiasku budeme už dneska blízko podpisu alespoň dvou hráčů.

Pokud jsme schopní dát za Maddisona 80 mega, tak fakt nechápu, že jsme nemohli před měsícem koupit Aouara a Odegaarda (i když u něj nebylo jisté, že bude chtít přestoupit), a budeme zase panicky nakupovat o deadlinu, což povede k tomu, že nás budou chtít všichni oškubat. Taky nechápů, proč ztácíme čas s nějakým Lautarem, když víme, že k nám stejně nepříjde. A co mi nejvíce pije krev, je situace Auby a Lacy, kde je prostě Arteta odstaví před prvním zápasem, a začne vyhrožovat tím, že je prodá. To to jako nemohl udělat před měsícem? Co od přípravy čekal? Že z nich budou noví hráči?

Posledně jsme byli v podobné situaci po památném 8-2 na Old Trafford, kdy jsem z následných nákupu vůbec nebyl nadšený, a nakonec z toho Wenger vykouzlil CHL. U Arerty nevěřím, že dokáže i se solidními posilami uhrát alespoň EL.

Budu na to letos koukat jedním okem, dokud Arsenal vede Arteta, tak nevěřím, že budeme mít konkurenceschopný tým.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
teenz

Reagovat
mr.Silver

A k Xhakovi - on není náš problém, problém je, že nemá na CM žádnou konkurenci. Pokud budeme mít v týmu hráče typu Elneny (kterého Xhaka převyšuje o několík tříd úplně ve všem), tak se nikam neposuneme.

Reagovat
Taiger

Reagovat
Nebelung

Reagovat
ElectrickMann

Reagovat
Frony

Reagovat
tunkic

Reagovat
kiciN

Reagovat
PP

zvlášt s poslední větou.

Reagovat
Euphael

Reagovat
Sudsybarley

Já s tebou teda v mnoha věcech souhlasit nemůžu. Jednak nikdo nikdy nepsal, že jsme ochotný dát za Maddisona 80M, jenom se psalo o tom, že máme zájem. Za další Odegaard se koupit před měsícem nemohl, jelikož se celou dobu čekalo na to, jaký plány s ním Real má, navíc on sám se chtěl v Realu nejdřív prosadit.

O Lautara jsme měli taky pouze zájem, který by se zřejmě zintenzivnil, pokud by se prodal Laca a nepřestoupil Lukaku, od jeho přestupu je už ticho. A v poslední řadě Arteta neodstavil Aubu a Lacu, nikdo seriózní o tom nic nenapsal, proto nemá smysl fabulovat. Jedině John Cross se vyjádřil ve smyslu, že jsme v pátek podstoupili testování na COVID a i James McNicholas naznačil, že oba byli zřejmě pozitivní a oficiálně se k tomu nevyjádřilo, protože Premier League nechtěla mít hned na začátku ligy headliny o covidu, navíc je hrál celou přípravu, proto by je zřejmě jen tak na začátku ligy neodstavil.

Situace není ideální, taky jsem myslel, že posílíme trochu jinak, ale je to zřejmé závislé na odchodech, resp. na tom, aby se udělalo místo, každopádně ve zbytku věcí s tebou souhlasím, zřejmě nás hezké časy nečekají.

Reagovat
Frony

Přesně tak, půlka věcí úplně vymyšlených a všichni to palcují jak blbí

Reagovat
afc

Reagovat
Hachim Mastour

Nemyslim si, ze sme schopni/mozeme si dovolit, lepsie povedane sme ochotni zaplatit 80 milionov eur za Maddisona. Navyse, ciel cislo jedna je Odegaard, cislo dva Aouar a az potom Maddison

Reagovat
Taiger

Reagovat
Busby babes

Xhaka je v pohode zaloznik cislo 2 az 3 pro tym jako Arsenal, ktery by mel ambice na tu top 4. Neni problem on, ale to, ze tam nikdo lepsi neni.

Reagovat
jenage

Reagovat
Mastný Chobot

"Neni problem on, ale to, ze tam nikdo lepsi neni." = nie je dosť dobrý, ďakujem

Čo je toto za nepochopiteľné apologizovanie Xhaku od každého druhého tu?

Xhaka za 5 rokov nedokázal zapracovať na jedinej svojej slabine, stál 35m a každého polroka má buď hlúpe poznámky o klube alebo o svojich výkonoch alebo vyfuckuje vlasntých fanúšikov alebo nám nejakou kolosálnou kokotinou pravidelne pokazí zápas.

Čím si takýto hráč neustále zaslúži ospravedlňovanie? Už je to fakt otravné, ako tu má niekto potrebu obhajovať tohto mamlasa, lebo... lebo je passion merchant asi, fakt neviem.

Reagovat
Greny

Přirovnání s Kovacicem by mohlo být dobrý ne? Má kolem sebe dva lepší a své si odehraje

Reagovat
Svatej

To nenindobry přirovnání

Reagovat
Taiger

Reagovat
Busby babes

ospravedlnovani ne, ale ten hejt je prehnanej. ale co, tak to hrajte s Elnenym no. me to vadit nebude.

Reagovat
Taiger

Reagovat
Mastný Chobot

Kto píše, že máme hrať s Elnenym? Ty s kiwwim ste majstri demagógie naozaj, to je radosť diskutovať.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Tým chcem povedať, že v ideálnom svete by Xhaka rovnako ako Elneny a ďalších x hráčov malo ísť dávno preč, lebo na to jednoducho nemajú. To je celé. Nerozumiem tomu, prečo písať, že Xhaka "neni problem a neni to jeho chyba". Je súčasťou toho problému = je problém, lebo jednoducho nemá kvalitu.

Reagovat
Nikikrew

tak jednoducho vysvetlene

Reagovat
oddy

Tak oni řeší, že místo prodeje Xhaky bychom měli raději požadovat prodat Elnenyho a jeho místo by po příchodu posily zaujal právě Xhaka.

Reagovat
Busby babes

tak mozna se zkus vratit do realneho sveta, kde kdyz se zbavite Xhaky, tak dost pravdepodobne nikoho lepsiho neprivedete. a zustane vam k dispozici zrakvenej Partey, Lokonga (kterej muze byt super) a Elneny.

No pisu to, protoze si to myslim, ze Xhaka neni problem jako zaloznik do rotace.

Reagovat
Taiger

Reagovat
oddy

On se spíš nikdo nepřivedl, protože se Xhaku nepodařilo prodat za kolik si vedení představovalo.

Reagovat
teenz

Reagovat
Nikikrew

Lenze vsetko je o tom, ze klub sa do tejto situacie ani nemal dostat. Xhala mal byt davno predany alebo uz tu mal byt jeden top CM co kricime cele leto

Reagovat
Greny

co je davno ? jiz nekolik let nejste v pozici kdy si top CM muzete dovolit ... jsou pred vama jine kluby a musite brat co zbyde .. sorry ale tak to je ..

Reagovat
Nikikrew

nie je to uplne tak. Prisiel ku nam Partey ktory je top hrac v Europe, dalej sme priviedli aj mena ako Auba alebo Pepe, ti hraci si kludne mohli vybrat iny tim. Jasne, momentalne sme aj na smiech ale stale sme klub s obrovskou hodnotou a a meno vo futbale.

Reagovat
smazaný uživatel

Partey top hrac v evrope ale no kdyby neprisel stylem 23:59 tak se o nem pomalu ani nevi

Reagovat
Mastný Chobot

V súčasnej situácii je to, že nám, Xhaka ostane, dobré - to som tu aj viackrát napísal.

Nič to ale nemení na tom, že tu už dávno nemal byť, lebo je jedným z problémov. To, že máme väčšie, na tom predsa nič nemení. Preto nerozumiem, prečo je ťažké napísať, že je jedným z problémov. Prišiel s očakávaniami, ktoré nikdy nenaplnil a mal byť dávno odídený. Bolo by lepšie nám, aj jemu.

Reagovat
Busby babes

ok, dobre. rozumim.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
masly008

Reagovat
kiwwi

problem je ten, ze pokial tam Xhaka bude, tak ziaden zaloznik cislo 1 nepride...keby odisiel a oni kupia cislo 1 a potom doplnia kader nejakym cislom 2-3, tak je to v pohode

jasne, nie je to chyba toho hraca, ale fanusikovia si svoje vedenie poznaju a preto ten odchod Xhaku chcu

Reagovat
sejber

Reagovat
Busby babes

nesouhlasim. Proc by nemohli privezt zaloznika cislo 1, kdyz spekuluji o Maddisonovi napriklad? Nebo kdyz kupuji za 50 mega White, pricemz situace na stoperu je v tomhle ohledu obdobna... Chapu, ze fans chteji nekoho lepsiho, ale ze vyhazuji jeho...

jak kdybychom u nas volali po vyhazovu McFred s tim, ze na to nemaj a nedochazelo nam, ze pak tam bude hrat Pereira.

Reagovat
smazaný uživatel

? Ted je to Thomas, xhaka, lokonga elneny

Když odejde a přivede se náhrada tak Thomas, posílá, lokonga el neny. Jaký perreira?

Reagovat
Busby babes

Pereira hraje u nas, ne v Arsenalu.

Pokud privedete lepsiho hrace nez Xhaka, tak proc ne. Jen jem v tomhle ohledu zatim skeptik.

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím, kde hraje perreira nechápu, ale smysl v te analogii, protože el neny (perreira) by stejně nehrál a byl na stejné pozici se xhakou i bez nej

Reagovat
Busby babes

no nevim, tohle stejne by nehral... loni v lize odehral vic jen Xhaka a Ceballos. je fakt, ze v lednu pak prisel Odegaard, tak ke konci asi hral mene?

Reagovat
smazaný uživatel

Na začátku hrál, protože byl regulerne lepší než xhaka i ceballos, po čase se to obrátilo a byl lepší xhaka, ceballos hrál asi proto, že je spanel jiný důvod nebyl. Na konci ale měl elneny tuším, zase dobre období, kdy se vyhravaly zápasy. Dělá se tady z něho totální dřeva, ale on je casto spolehlivější než xhaka, třebaže o něco slabsi ve výstavbě hry

Reagovat
vodka

nemá být záložník č. 1 Partey?

Reagovat
Taiger

Oba jsou úplně rozdílní hraci zastupující jinou pozici

Reagovat
vodka

to je jasné, ale pro určování pořadí důležitosti středových záložníků mi to přijde docela nepodstatné. Stejně jako u stoperů.

Reagovat
Taiger

Tak stopery máš buď levý nebo pravý, tam to roli nehraje viď.

Zatímco DM, CM a AM je těžký házet do jedný škatulky, když mají na práci něco jinýho. Fernandinho vs KdB, Kante vs Mount, důležití jsou všichni pro danej tým, ale jiným způsobem.

Reagovat
vodka

Jasně, ale já to tady beru jako na hráče nastupující v doublepivotu, kam právě Partey přicházel jako zlomová posila, takže logicky by měl být záložník č. 1...

Navíc, zrychlete přechod, intenzivněji nabíhejte do vápna. Arsenal mi hrozně připomíná konec MU pod van Gaalem. Hrozně impotentní útok kvůli tomu, že jsme prakticky neustále obléhali staženého soupeře.

Reagovat
j_mrazik

Já mám pocit, že my jsme často ti obležení a když už získáme míč, tak je základní pravidlo neztratit a už vůbec se nepouštět do žádného brejku. Když už se snažím "bušit" do soupeře do plných, tak my ho k tomu donutíme tím, že přihrávky dlouho trvají a všichni to chtějí do tkaničky a rozbíhají se až s míčem. Práce bez míče je hrozná, nikdo nikomu nepomůže tu obranu "roztrhat".

Reagovat
vodka

Reagovat
merlick

ani nie, len Partey ju hra ako sa ma.

Reagovat
Busby babes

pravdepodobne jo. Jen to taky neni zadnej kreativni zaloznik no. mirne lepsi Xhaka za 50 mega.

Reagovat
Taiger

Reagovat
Busby babes

Atlético Madrid will not sell Kieran Trippier for anything less than his €60m release clause. #mufc and Arsenal are interested but Atlético consider him essential to their team and therefore refuse to negotiate #muive

super, tim je to vyreseny. Dalot ten backup na RB zvladne. Na Euru mel par slusnych zapasu, je mu porad jen 22 let. (a doufam, ze Arsenal tu vykupku aktivuje, to uz by bylo dokonaly. )

Reagovat
Error

Tak Abraham ofiko v AS a Chelsea je na nule, co se tyka net spend. I s tim obrim prestupem Lukaka.

Reagovat
Ondiis

Jak se ten net spend vůbec počítá? AS vám pošle 5m a zbytek bude v nadcházejících letech, ne? Na druhou stranu předpokládám, že Romela jste taky nezaplatili okamžitě v plné ceně ... je o tom nějaké info?

Reagovat
Error

Ted jsi me znejistil, ale pokud se nepletu, tak net spend vubec nezohlednuje splatkovy kalendar ani zadne dalsi castky kolem prestupu. Ostatne i ja to tak pocital, celkova suma za prestup Lukaka minus celkove sumy vsech odchodu v tomto prestupaku. Cash flow bude urcite jiny.

Reagovat
TopinB

Romela jsme (prý) zaplatili naráz, což měl být důvod, proč Interu nevadilo, že dostal míň jak 100 melounů

Reagovat
Taiger

Xhaka sem, Xhaka tam, ale takovej Willian, Bellerin, Nketiah, Holding, Elneny, Chambers, Cedric, to jsou hvězdy no.

Garantuju vám, že nebýt tý situace se Xhakovým střídáním, tak tu takovej humbuk nebude. Pro většinu tu byl obětní beránek, teď je to Xhaka. Kdo to bude dál?

Reagovat
Taiger

Pro většinu tu byl obětní beránek Mustafi*

Reagovat
teenz

Xhaka je proti Willianum, Holdingum a Cedricum zlatej kluk.

Reagovat
Taiger

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Hachim Mastour

Vy ste sa uz vsetci pomiatli s tym Cedricom? Mariho chapem. Ale Cedric hra proste dobre, to ci sme ho mali kupovat je vec druha

Reagovat
Taiger

Cedric nezahrál za nás víc jak 3 dobrý zápasy max. To, že hrál líp jak Bellerín je bezpředmětný, tam by hrál líp i Mertesacker.

Nejlíp za nás hrál poslední dobu na RB AMN, kterého Arteta taky nesmyslně dojebal jako většinu hráčů.

Reagovat
oddy

*Který si ale usmyslel, že je střední záložník a hrát obránce mu nevoní.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Taiger

To není úplně pravda, preferoval střed, ale beka by zahrál i tak.

Ainsley Maitland-Niles: “I would play right-back every week if I had to. I am not really fussed. The main thing is being out there with the team & helping them win games. That’s where some people may have misjudged what I said before. They misinterpreted what I said.”

Maitland-Niles: “Obviously I do prefer playing central midfield but that is not to say I don’t want to play right-back or I’m not going to do the job there. If the manager says to me, ‘Ains you gotta go in goal this game’, I will put the gloves on & I am ready to rock n roll.”

Jeho dojebal klasicky Arteta

Reagovat
oddy

Tomu moc nevěřím no Už za Emeryho se k tomu vyjadřoval, pak znovu u Artety. Loni zase šel na hostovačku do WBA, kde zase požadoval hrát střed zálohy. Pak se k tomu i Allardyce vyjádřil, že by měl hrát i beka a netrvat na jedné pozici.

Reagovat
merlick

tak to je dost pozoruhodna situacia. Nemal problem tam zaskakovat takmer cely rok ked bol Belle zraneny, a hraval tam v porovnani s sucasnou situaciou na RB nadpriemerne.

Ci co sa tu robi z Artetu? To akoze ked vypisuje zostavu a pozicie a hodi AMN na RB tak on to odmietne? Vsak tam hral celu sezonu. Strasne konspiracie tu sirite. Arteta ma proste svojich koni, a AMN uz sancu neda, ten je odpisany.

Reagovat
oddy

Artetu neřeším. A on ten problém evidentně měl, proto o tom taky mluvil. A proto šel taky na hostování, aby si tu svoji pozici zahrál. Nedivím se proto Artetovi, nebo jakémukoliv trenérovi, že ho tam nechce hrát.

Reagovat
merlick

ze Mikel nevie pracovat s hracmi vieme uz dlho.

Reagovat
Sudsybarley

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl, už na to serte. Dohadovat se, kdo je u vás větší tragéd, mg.

Reagovat
Taiger

Největší tragéd v money league ve fantě jseš ale ty, díky za free money.

Reagovat
smazaný uživatel

Zajíci se počítají až po honu, to bys mohl vědět

Reagovat
smazaný uživatel

dost směšné, když tu moralizuje s obětními beranky člověk, jako ses ty

Reagovat
Taiger

k

Reagovat
smazaný uživatel

Bude ti někdy víc než 12??

Reagovat
Taiger

k

Reagovat
nani92

ja fakt nechápem ako môže byť Chambers ešte u vás

Reagovat
Ondiis

*hrát základ

Reagovat
gocii

Presne. Po osmi letech cislo jedna a to dokonce na rb. K posrani. A to se jeste clovek docte ze hraje dobre. Arsenal ma 4 rb ale az na cedrica jsou to nejhorsi rb ligy

Reagovat
roman_tycka

Reagovat
smazaný uživatel

Vrana k vrane sadá, tragéd tragéda si hľadá.

Ten jeho odporne hnusný albánsky ksicht mi otvára nôž vo vačku

Ešte si o sebe myslí neviem čo, pričom by nedal ani 2 žongly...

Reagovat
FM21_Guru
Reagovat
cristiano.K.

Vedení to dělá tak špatně, že i tohle prodloužení se bere do plusu.

Nechceš být fanouškem Arsenalu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele