Xavi: Bylo to pohodlné vítězství

08.11.2007, 08:34
Aktuality
Barcelona je na nejlepší cestě postoupit mezi šestnáct nejlepších klubů Evropy. Svěřenci Franka Rijkaarda včera snadno porazili Glasgow Rangers a dále postoupí v případě jakéhokoliv bodového zisku z Lyonu...

"Pro nás to byl velice klidný zápas, jednoduše proto, že nás nijak nenapadali. Byl to klasický zápas, z něhož si odnesete spoustu sebevědomí," smál se po utkání záložník Xavi.

Manažer skotského klubu Walter Smith vsadil znovu na pečlivou obranu, s níž uspěl před dvěma týdny v prvním vzájemném utkání s Barcelonou. Domácí chtěli rychle skórovat a to se jim podařilo již v šesté minutě zásluhou Thierryho Henryho. Druhou branku přidal těsně před odchodem do kabin Lionel Messi, další šance pak už domácí využit nedokázali, přesto mohou být spokojeni. Na čele tabulky mají nyní deset bodů, se sedmi body jsou druzí Rangers, o další bod zpět je Lyon.

"Doma jsme byli neporažení a fanoušci byli hodně důležití. Teď musíme vyhrát v Lyonu," poslal Xavi varování směrem do Francie.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Xavi je borec, ten neodehraje jediné špatné utkání. On není sice tolik vidět, ale svou hrou je hodně důležitý.

Reagovat
smazaný uživatel

vcera byl i videt...

Reagovat
smazaný uživatel

V minulé sezoně bohužel slabé zápasy měl a že jich nebylo málo.

Reagovat
HOST*jiri - fcb

musím říct, že se postupně zlepšuje, ale loni i letos na začátku to byla hodně velká slabota.

Ale každý zlepšení je plus a zlepšení u Xaviho ja velký plus

Reagovat
smazaný uživatel

To bych právě neřekl. Loni nehrál dobře skoro nikdo, ale i tak patřil Xavi k těm lepším a letos jsem žádný jeho špatný výkon nezaznamenal.

Reagovat
HOST*jiri - fcb

to je otázka názoru. Já jsem jich viděl opravdu mnoho

Reagovat
HOST*Jende

Barcelona ma postup jisty jestli nebude bodovat na Lyonu tak ma jeste jedno utkani predsebou ,a myslim si ze tak kvalitni a sebevedomi tym jako je FC Barcelona tim to nepohrdne a postoupi !

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle dlouhou šnůru kvalitních výkonů ještě neměl. Včera proti Glasgow byl aktivní a nebezpečný, jakou tomu bývalo před lety. Super.

Reagovat
HOST*jiri - fcb

jj, včera byl dobrej (ale jak už jsem psal - neviděl jsem to live)

Reagovat
HOST*Michal

ja sem to taky nevidel, ale videl sem zapsa s Betisem a kdyz ted rikate ze hral dobre tak to je super! nechci aby ronnie odesel nekam do chelsea....Barca letos vyhraje La Ligu a bude nejhur v semifinale Ligy Mistru.... doufam BARCA DO TOHO!!!

Reagovat
HOST*jiri - fcb

už jsem to někde psal - letos vyhrajeme La ligu jen za podmínky, že se rapidně zvedne morální síla mužstva, tzn. když to nepůjde technikou, tak to musí jít silou a vůlí. Abych řekl pravdu, tak jsem letos neviděl jedinej zápas, kterej bysme vyhráli "na krev". Zatím vyhráváme jen a pouze tehdy, kdaž soupeře sevřeme do kleští a jsme v zápase o mnoho lepší než soupeř. Ale mužstvo se musí naučit vyhrávat i zápasy, kdy se nedaří a v tomhle máme obrovskou slabinu

Reagovat
HOST*

V Lyonu prohraje

Reagovat
HOST*10R

debilove, Ronaldinho ma zpatky formu koukam na všechny jeho zapasy,stači mit sport1.Ted dal 2 goly z přímaků viděli jste? jeden do šíby a druhej dal mezi zdí o tyč.

Reagovat
smazaný uživatel

ty o někom řikej že je někdo debil, když o fotbale víš asi tolik co já o badmintonu ..

Reagovat
HOST*

visca el catalunya

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele