WOODGATEOVA BUDOUCNOST NEJISTÁ

12.12.2006, 19:04
Aktuality
Jonathan Woodgate, momentálně hráč Middlesbrough, vyjádřil své pochybnosti nad svou budoucností v dresu Realu Madrid, odkud je pro tuto sezónu uvolněn na hostování. Šestadvacetiletý obránce strávil v Madridu dva zraněními provázené roky a je možné, že chudou zápasovou bilanci už v dresu Bílého baletu nevylepší.

Woodgate přišel do Realu v létě roku 2004 s vizitkou jednoho z nejlepších středních obránců na světě. Madridský klub za něho tehdy Newcastelu vysázel 25 milionů dolarů a prezident Realu Florentino Peréz si od něj sliboval vytvoření neprostupné stoperské dvojice spolu s Waltrem Samuelem.

Avšak španělské angažmá bývalého anglického reprezentanta dopadlo katastrofálně. Woodgate stihl za dvě sezóny odehrát pouhopouhých 14(!) zápasů, ani v těch mu však často štěstí nepřálo.

Před koncem sezóny se tedy dost spekulovalo, zda dostane od nového klubového vedení další šanci, nakonec se ale hráč stěhoval na hostování do Middlesbrough, kde je podle svých slov velmi spokojený:

"Popravdě ještě nevím, kde budu příští rok hrát. Jsem tady opravdu velmi šťastný a nejsem si jist, že mě bude Real na konci sezóny chtít." Připomeňme, že anglický tým má opci na přeměnu hostování v přestup. Jeho současný kontrakt s Realem Madrid vyprší na konci příští sezóny.

"Z Realu jsem za tu dobu mluvil pouze s lékařem, fyzioterapeuty a Davidem Beckhamem, ale nevidím na tom nic zvláštního. Jediné, na čem mi teď záleží, je dopomoci týmu k účasti v evropských pohárech," prohlásil hráč, který sám přiznává, že ještě není ve stoprocentní fyzické kondici, ale že na sobě pracuje jako nikdo jiný, aby se brzo vrátil do své bývalé formy:

"Každým dnem se cítím lépe. Tréninky začínám o hodinu dříve než všichni ostatní a domů odcházím o další dvě hodiny později. Chci udělat vše proto, abych byl opět v plné formě." Odměnou mu zatím bylo třináct ligových zápasů, do kterých nastoupil.

Držme tedy Jonathanovi pěsti a doufejme, že ho již žádná další zranění nepotkají. Ať už odehraje příští sezónu v bílém či červeném dresu.

Autor: Petr Kilian

Komentáře (20)

Přidat komentář
HOST*R.M.C.F.

Doufám že se po sezóně vrátí.

Reagovat
HOST*merengues

Taky doufám a mám dojem, že u nás má smlouvu do léta 2008 nebo 2009.

Reagovat
smazaný uživatel

..jak se koneckonců píše v článku.

Reagovat
Shevchenko

Mere, ty to moc nečteš pozorně!

Reagovat
HOST*merengues

já to četl, ale asi nějak blbě...

Reagovat
smazaný uživatel

JO, jasně!

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

no jasně, no...

Reagovat
HOST*merengues

tak ale fakt, jsem mimo domov, mám monitor 10x10 a jsem rád, že aspoň vidím ten nadpis

Reagovat
smazaný uživatel

No keď pozerám na Cannavara, tak môže aj skorej

Reagovat
smazaný uživatel

doufám,že ne! Zůstaň please!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Nic proti článku či snad autorovi, jen obecný offtopic: Přemýšleli jste někdy o výrazu "Držet pěsti"? Nezdá se vám mírně absurdní, zkuste si to doslova...

Reagovat
smazaný uživatel

Jseš ještě hodně neznalý...

Reagovat
smazaný uživatel

Špaňheli, ty si to představ a přestaň kafrat, jestli považuješ za "pěst" to, čemu odpovídá výraz "držet palce", tak si zkus tím patvarem někoho v hospodě nebo v mléčném baru praštit a garantuju ti, že si ten palec zlomíš. Tolik k tobě.

O příspěvku kašpárka Kyslíka je škoda mluvit více než jednou větou.

Reagovat
smazaný uživatel

A než bys řekl švec, máme tu příspěvek yardy.

Jazyková úvaha:

Byl tu příspěvek od yardy opravdu tak rychle, že nebylo možné říct slovo "švec" rychleji?

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

good work

Reagovat
Xavi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*1860

tady se jeste clovek priuci svemu spisovnemu jazyku...

Reagovat
HOST*markyz

dobrej bek,,,ma na real,,,

Reagovat
smazaný uživatel

ten kluk mel hroznou smulu... když zrovna nebyl rozlamaný a hrál tak si tam zasunul vlastnák...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele