WOODGATE STÁLE VÁHÁ

19.03.2007, 19:03
Aktuality
Jonathan Woodgate stále neví, čí barvy bude hájit v příští sezóně. Anglický obránce má na výběr především z Realu Madrid a Middlesbrough, tedy klubů, které se již předběžně dohodly na odstupném. Ve hře ale stále jsou i další varianty...

Woodgate je kmenovým hráčem Realu Madrid, kam přestoupil v roce 2004 z Newcastlu United. Po dobu působení na Santiago Bernabeu ho však pronásledovaly zdravotní problémy, a tak byl rád, když loni v létě mohl odejít na hostování do Middlesbrough.

Nový manažer Boro Gareth Southgate si ho vyhlédl jako svého nástupce ve středu obrany a 27letý fotbalista se mu odvděčil slušnými výkony. I proto se Middlesbrough s Realem Madrid dohodlo na finančních podmínkách trvalého přestupu, sám hráč o tom ale zatím nechce ani slyšet a možnost zůstat na Riverside již dříve zpochybnil.

"Na jednu stranu se chci vrátit do Madridu a dokázat si, že na to mám. Pak ale začnu přemýšlet nad možností zůstat tady a vybudovat si pozici v Anglii. Je to hodně složité," povzdechl si Woodgate, který trochu lituje svého letního odchodu z Realu.

"Je to škoda, protože pokud bych zůstal v Madridu, mohl jsem něčeho dosáhnout. Nemám žádné výčitky, protože jsem byl zraněný a nemohl jsem tak pomoci, ale vím, že jsem tam mohl něčeho dosáhnout," říká dále Woodgate, jemuž čáru přes rozpočet udělal především zraněný stehenní sval.

Hostování v Middlesbrough Woodgatovi vyprší v létě a v tuto chvíli nemá ponětí, kam povedou jeho další fotbalové kroky. "Sednu si s Boro a uvidím, jaké další kluby budou mít zájem. Pravděpodobně počkám až do konce sezóny, ale ve fotbale nikdy nevíte, co se může stát. Jsem teď velmi šťastný, hrát zde je pro mě velkou ctí. Není nic lepšího, než hrát za klub z rodného města," pochvaluje si Woodgate dny v Middlesbrough.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
HOST*R9

Já bych to s ním risknul...

Reagovat
smazaný uživatel

asi nemá šanci, Capello ho nechce a Schuster by určitě raději Metzeldera...

Reagovat
HOST*R9

Třeba tu v létě ani jeden z nich nebude a objeví se právě Woody...

Reagovat
smazaný uživatel

může být - má slušnou kvalitu, vidím tam ale problém v jeho důrazu - ten páni rozhodčí z La Ligy zkrátka netolerují a takřka pravidelně trestají

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to vidím skôr tak, že chce ostať v Anglii, ale nie v Middlesbrough. Čiže ak chytí nejaký lepší anglický tím, môžeme naňho zrovna zabudnúť.

Reagovat
HOST*nesta

Woodyho je skoda. Ked hral za straky, mal paradnu formu. Skoda zranenia a dlhodobej rehabilitacie. V Reale bud bol zraneny, alebo sa mu nedarilo... ale to preto, ze nebol 100% fit. V Boro nadobudol hernu prax a zda sa aj zranenia sa pominuli... chce to len odist medzi elitu...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele