WOODGATE PŘESTOUPIL DO MIDDLESBROUGH

26.04.2007, 15:22
Aktuality
Jonathan Woodgate se z hostování v Middlesbrough zpět do Realu Madrid vracet nebude. Oba kluby se již dříve domluvily na odstupném a celý transfer dnes svým podpisem posvětil i samotný hráč...

27letý obránce původně chtěl s rozhodnutím o své další budoucnosti počkat až do června, nakonec si ale pospíšil. Anglický reprezentant se s klubem z Riverside dohodl na čtyřleté smlouvě a zkrátka nepřijde ani Real Madrid, který za hráče vyinkasuje sedm milionů liber.

Woodgate byl kmenovým hráčem Realu Madrid od roku 2004, kdy na Santiago Bernabeu přestoupil z Newcastlu United. Po dobu působení ve španělském velkoklubu ho však pronásledovaly zdravotní problémy, nastoupil jenom k devíti zápasům a tak byl rád, když před letošní sezónou mohl odejít na hostování do Middlesbrough.

Nový manažer Boro Gareth Southgate si ho vyhlédl jako svého nástupce ve středu obrany a 27letý fotbalista se mu odvděčil slušnými výkony. I proto se Middlesbrough s Realem Madrid již dříve dohodlo na finančních podmínkách trvalého přestupu.

Autor: Tomáš Pavlík / sportinglife.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
HOST*Bender

Překvapivě

Reagovat
RMCF

Škoda rád bych ho vidl v realu, o něco radši než Metzeldra...

Reagovat
HOST*M11

snad uz mu bude drzet zdravy at konecne naplno ukaze co v nem je

Reagovat
HOST*Bender

Copak v něm je?

Reagovat
HOST*

woodgate bude lepsi v midlersboork nez real

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele