WOODGATE: BECKHAM JE STÁLE VÝJIMEČNÝ

18.10.2006, 19:30
Aktuality
Jonathan Woodgate, anglický reprezentant a hráč Realu Madrid, nyní na hostování v Middlesbrough, se pustil do kritiky národního trenéra Steva McClarena. A nejde o nic menšího, než absenci bývalého kapitána Davida Beckhama v posledních utkáních. Woodgate volil diplomatický slovník, nicméně z jeho výpovědi je poměrně jasné, co si o záležitosti myslí.

O tom, že McClaren se pravděpodobně unáhlil, když se po mistrovství světa vzdal dobrovolně Beckhamových služeb, si šušká celá Anglie. Zvlášť po tristních výsledcích z posledních dvou kvalifikačních střetnutí (s Makedonií 0:0 a v Chorvatsku 0:2) se toto téma stalo velmi diskutovaným. Jonathan Woodgate pak zaujal poměrně jasný postoj.

V rozhovoru pro BBC Radio Five řekl, podle jeho mínění má Beckham stále Anglii co nabídnout. "David Beckham je stále výjimečným hráčem." Jako důkaz si vybral vystoupení Anglie na posledním světovém šampionátu, kde naděje Albionu pohasly ve čtvrtfinálovém penaltovém rozstřelu proti Portugalsku. "V Německu jsme dali pět branek. Z toho Beckham jednu dal a tři připravil. Myslím, že to hovoří za všechno," hájí Woodgate Beckhama, se kterým v minulé sezóně sdílel bílý dres Realu Madrid.

"McClaren má jistě své názory a nám nezbývá než je respektovat, ale podle mě je David stále dost dobrý na to, aby Anglii pomohl," nezalekl se Woodgate ani svého reprezentačního nadřízeného. Na přímou otázku, zda si myslí, že v Beckhamově případě udělal kouč chybu, odpověděl jasně a bez kliček: "Podle mého názoru, ano!"

Autor: Jiří Fišara

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Hlavně se vrať k nám

Reagovat
smazaný uživatel

Je pomalý, neobejde chlapa, ani ty centry ho už tolik neposlouchají. Ja bych ho z Realu vyhodil, zbytečně vyhozené peníze za nepotřebného hráče.

At si ty s svoje komedie předvádí třeba v tom USA, tady je jenom pro smích.

Reagovat
smazaný uživatel

Nenapovídej . Jen ať si ho tam ještě chvíli nechaj. Vždyť je to podle Calderona hrozně důležitý hráč

Reagovat
HOST*empty

no a ne? on nejlepe zvlada marketing...ukaze svuj ksicht v reklame, pak pomaly zaber na jeho kopacku a mic no a penize se jen hrnou...

Reagovat
smazaný uživatel

Jedinej duvod proc v Realu jeste je jsou reklamy a suvenyry na to bude dobrej dokonce kariery.

Reagovat
smazaný uživatel

taktak, beckham nejsou vyhozeny penize pro zadnej klub kde /ne/hraje :) a mimochodem takova osobnost by chybela kazdymu klubu o anglicky repre nemluve, ale dobre se treguje do chlapika jako je on

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele